Překrytí pachu háravé fenky

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
28.7.2017 16:25
Fiona.Praha

XXX.XXX.169.194

Potřebovala bych poradit, co používáte na překrytí pachu háravé fenky.
Máte nějaký prodejný přípravek vyzkoušený? Nebo babskou radu s domácí výrobou?

Pro rýpaly:
Nejde mi o účast na výstavě ani psí akci. Jde jen o to, aby se za hárající fenkou netáhly davy obdivovatelů. Při venčení háravé fenky je obdivovatel často dost otravný, i když za to nemůže.

28.7.2017 17:37
karo2702

XXX.XXX.172.116

Obávám se, že psy mají dost silný čich, že to ničím nezakryjete. Ten problém prostě k nekastrované fence patří.

28.7.2017 17:55
Fiona.Praha

XXX.XXX.169.194

karo2702 napsal(a):
Obávám se, že psy mají dost silný čich, že to ničím nezakryjete. Ten problém prostě k nekastrované fence patří.

To se obáváte zbytečně.
Měla jsem spray, který fungoval. Spotřebovala jsem ho a už se nevyrábí nebo neprodává.
Tak jsem chtěla poradit od jiných jaké, přípravky používají.

28.7.2017 22:11
Fiona.Praha

XXX.XXX.169.194

Popotahuji - rada by se mi hodila.

29.7.2017 11:48
Grandina

XXX.XXX.112.74

Https://www.superzoo.cz/sprej-pro-harajici-feny-beaphar-no-love-50ml/

Já mám vyzkoušené tohle...jako není to 100% ale fakt to omezí zájem.

29.7.2017 20:18
Fiona.Praha

XXX.XXX.169.194

Děkuji, našla jsem tohle a ještě od Trixie
https://ostatni-pomucky-psy.heureka.cz/trixie-ruden-spray-na-harave-feny-150ml/recenze/.

Nejvíc by mi vyhovovala nějaká babská rada.

30.7.2017 18:38
Fiona.Praha

XXX.XXX.169.194

Posouvám, pořád by se mi hodila babská rada.

Uživatel s deaktivovaným účtem

30.7.2017 23:22

Můj pes má pár neodolatelných kámošek, které když hárají, tak nepomůže absolutně nic. Jedna z nich používá něco, co prý funguje na všechny psy. Kromě mého. Dlouho jsme se neviděli, ale až je potkám, zkusím se zeptat.

31.7.2017 06:57
Fiona.Praha

XXX.XXX.169.194

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Můj pes má pár neodolatelných kámošek, které když hárají, tak nepomůže absolutně nic. Jedna z nich používá něco, co prý funguje na všechny psy. Kromě mého. Dlouho jsme se neviděli, ale až je potkám, zkusím se zeptat.

Díky, asi jsem jedna z mála, které vadí, že cizí psi mají plný nos háravky a v hlavě jedinou myšlenku

31.7.2017 08:29

Fiona.Praha napsal(a):
Díky, asi jsem jedna z mála, které vadí, že cizí psi mají plný nos háravky a v hlavě jedinou myšlenku

Asi jste jedna z mála, která si myslí, že něco pomůže... smajlík

sh

31.7.2017 15:27
sh

XXX.XXX.49.62

Vonave curanky neprerazi nic. Pak staci ze si pes cuchne a chce "ojet" vse co se hybe.

31.7.2017 18:01
Fiona.Praha

XXX.XXX.169.194

Asi jste jedna z mála, která si myslí, že něco pomůže... smajlík

Četla jste? Pro Vás zopakuji:
Měla jsem spray, který fungoval. Spotřebovala jsem ho a už se nevyrábí nebo neprodává.

31.7.2017 18:04
Fiona.Praha

XXX.XXX.169.194

sh napsal(a):
Vonave curanky neprerazi nic. Pak staci ze si pes cuchne a chce "ojet" vse co se hybe.

Moč mne tak nějak nezajímá, s tím bohužel nic neudělám.
Měla jsem spray, u kterého když pes nepřišel moc blízko a nečichl si, nezaregistroval háravku. Tím pádem se za háravkou netáhl žádný erotoman. Spray se spotřeboval.

31.7.2017 18:07

Fiona.Praha napsal(a):
Četla jste? Pro Vás zopakuji:

Až to zjistíte, dejte vědět. Ale nesmí to být moc drahé. Potřebovala bych umýt auto, mostek, pěšinu - tam všude si psi počuchají, než mi prorazí plot, počůrají dveře, muškát na stole...Hárá mi fena.
Psu na začátku vsi stačí když projedu. Je u nás dřív než já. Bere to zkratkou přes louku.

31.7.2017 18:16
Fiona.Praha

XXX.XXX.169.194

Až to zjistíte, dejte vědět. Ale nesmí to být moc drahé. Potřebovala bych umýt auto, mostek, pěšinu - tam všude si psi počuchají, než mi prorazí plot, počůrají dveře, muškát na stole...Hárá mi fena.
Psu na začátku vsi stačí když projedu. Je u nás dřív než já. Bere to zkratkou přes louku.

Nemusíte zesměšňovat můj dotaz nebo to snad bylo ftipné?
Nebo snad zase PMS?

Radu nemáte, tak nereagujte, to stačí.

31.7.2017 18:33

Já jsem se vám jen snažila vysvětlit, proč nikdo neradí. Taky jsem si chtěla postěžovat. Ale vidím, že pochopení jsem se nedočkala.

Přidejte reakci

Přidat smajlík