Můžete zkusit ten svůj úvodní příspěvek nahlásit a vysvětlit tam, proč byste si přála uzamčení.
Nicméně si nemyslím, že by to admin udělal, pokud se v něm relativně normálně diskutuje.
A ani se moc nedivím, že se to zvrhlo. Ten Váš úvodní příspěvek je prostě slátanina shora až dolů. Je z něj vidět, jak moc se v této oblasti nepohybujete a znáte ji jen povrchně. A z toho nikdy nemůže vzejít nic dobrého. Budiž Vám ponaučením, že sem nemáte dávat hlouposti, protože místní "smetánka" Vám to vždycky důkladně vytmaví.
impact
napsal(a):
Můžete zkusit ten svůj úvodní příspěvek nahlásit a vysvětlit tam, proč byste si přála uzamčení.
Nicméně si nemyslím, že by to admin udělal, pokud se v něm relativně normálně diskutuje.
A ani se moc nedivím, že se to zvrhlo. Ten Váš úvodní příspěvek je prostě slátanina shora až dolů. Je z něj vidět, jak moc se v této oblasti nepohybujete a znáte ji jen povrchně. A z toho nikdy nemůže vzejít nic dobrého. Budiž Vám ponaučením, že sem nemáte dávat hlouposti, protože místní "smetánka" Vám to vždycky důkladně vytmaví.
Já na iFaunu přispívám jen sporadicky, ale na tohle téma jsem musel zareagovat. Soubor nesmyslů, ala já zachráním svět si to zaslouží. To je trend dnešní doby. Montovat se do věcí/lidí o kterých nic nevím a neznám..
Uživatel s deaktivovaným účtem

Admin toto vděčné téma asi nevymaže, to by byl sám proti sobě.
Tak čtené a přispívané! Tolik zobrazené reklamy!
notregistered

XXX.XXX.211.82
Neasi
a zítra zas o eo
notregistered

XXX.XXX.211.82
A už jste slyšeli o adblocku ? nikdy jsem tu žádnou reklamu neviděla
jé já to kazím

Slyšela, jen čekám až mi to někdo chytrý přijde nainstalovat
Myslím, že vám to nikdo nesmaže, není důvod. Podle mě se to v nic hrozného nestrhlo, žádné urážení, lynčování, jen prostě lidé nesdíleli váš názor a dali to najevo tak, že se vás doptávali a stejně jste říkala nezrealizovatelné nesmysly nebo jste odpovědět nedokázala. Holt když nemám na to obhájit svůj názor a snést kritiku (která byla více než oprávněná) nepouštím se do tak kontroverzních témat.
notregistered

XXX.XXX.211.171
napsal(a):
Slyšela, jen čekám až mi to někdo chytrý přijde nainstalovat
Https://getadblock.com/
2 kliknutí:
1) klik na modré "+ získejte adblock teď"
vyskočí okénko "Přidat rozšíření AdBlock?"
2) klik na "Přidat rozšíření."
Hotovo