Pár mýtů o výživě

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
2.8.2017 11:25
lesnížínka

XXX.XXX.240.228

Hezké, myslím, že to mám v hlavě v pořádku, když všechno tohle beru s nadhledem. Někdo řekne: kurkuma je strašně zdravá! No tak ji někam do svého jídelníčku šoupnu, ne, nesnažím se jí jíst kvanta, jen třeba když přijdu na jídlo, kam se hodí, tak ji přisypu. A stejně tak všechno ostatní

2.8.2017 14:22
lodenka333

XXX.XXX.244.35

Zajímavé téma! Hodně se zajímám o produkty ve zdravých výživách. A bohužel většinou marketing a ceny vysoké jen kvůli tomu, že je to, zdravé,. Vemte si nesířené ovoce a bez cukru- dvakrát tak drahé. Raw strava- myslím že raw tyčinka je super alternativa místo sladkostí narvaných glukozovym sirupem - ale ta cena! A to si vyrobíte z datli, oříšků a sušených brusinek doma úplně snadno. O paleo stravě jste slyšeli? Nevěděla jsem o co jde a když jsem to zjistila nevěřila jsem vlastním očím že ti lidi asi nepoužívají vlastní rozum. A pojem superpotravina- další šikovný kousek jak z hlupáků udělat o pár kaček lehčí hlupáky. Nemám nic proti chia, mám je doma, jednou za čas si dám do jogurtu... Střídám s obyčejnými klíčky, vlákninou... Ale jsem zastánce všeho s mirou a hlavně si nemyslím, že mě nějaká superpotravina, za kterou dám majlant, spasí. Protože hlavní je životní styl celkově a to se zase lidi snaží obejít protože je to jednodušší.. Rozhodně mě zajímají další názory hlavně těch co se v tom orientují, bude to poučné smajlík

3.8.2017 10:41
Michalis85

XXX.XXX.49.250

Zajímavé téma, ale jak to souvisí s diskuzí o psech? ;-).

3.8.2017 12:49
lesnížínka

XXX.XXX.240.228

Michalis85 napsal(a):
Zajímavé téma, ale jak to souvisí s diskuzí o psech? ;-).

Třeba tak, že to lidi pak aplikují i na psy, hned jim všechny ty zdravé věci přisypávají a lijou do jídla, aniž by psům k něčemu byly

3.8.2017 12:54
Michalis85

XXX.XXX.49.250

lesnížínka napsal(a):
Třeba tak, že to lidi pak aplikují i na psy, hned jim všechny ty zdravé věci přisypávají a lijou do jídla, aniž by psům k něčemu byly

Ale v článku se o ničem podobném nepíše ;-) Řeší se tam výhradně strava lidí..

3.8.2017 13:30
lesnížínka

XXX.XXX.240.228

Michalis85 napsal(a):
Ale v článku se o ničem podobném nepíše ;-) Řeší se tam výhradně strava lidí..

Jo, jo, ale my, co tady melem kolem výživy častěji, tedy výživy psů, už víme, kolik a co všechno možné i nemožné, jsme jim schopni nacpat. Také jsem vždycky do kastrolu nasypala a nasekala všechno, co mne napadlo...a nakonec jsem zjistila, že psu to nejvíc chutná, když dostane k masu maximálně jeden druh zeleniny, jednu bylinku

Uživatel s deaktivovaným účtem

4.8.2017 23:33
Uživatel s deaktivovaným účtem

...tak tak... (o)blbnout lidi se da vsude, tak proc ne v CR.

Marketingove argumenty (veganskych krmiv pro psy) na hvezdu:
- obsahuje yuccu vážící amoniak, která snižuje zápach výkalů
- krmiva nejsou v průběhu vývoje a výroby testována na zvířatech

Přidejte reakci

Přidat smajlík