Uživatel s deaktivovaným účtem

Dne 11.10.2017 ve 13 hod přízemí č.d.15 je nařízeno hlavní veřejné jednání u Obvodního soudu pro Prahu 1 Ovocný trh 941. Kdo jste z Prahy prosím dostavte se v co možná největším počtu. uvídíte nevídané uslyšíte neslýchané.Arogance moci sebestřednost šikana totální cenzura to je klub chovatelů čivav dnešních dnů.Za tyto názory se v klubu chovatelů čivav vylučuje! Přestože nám ústava české republiky dává svobodu slova v klubu se za vlastní názor zásadně trestá! Každý názor který není po chuti výboru musí být umlčen jakýmkoli způsobem.I DR ČMKU konstatovala že kárný řád klubu je v rozporu se zákonem a musí se předělat viz zápis z předsednictva č.16 ze dne 23.3.2017.Božstvo zvané výbor klubu se tak bojí svých členů že ani tento upravený kárný řád nedala na své stránky.Proto jěště jednou kdo může přiďte k soudu sdílete dávejte na Facebook.Je to i takový návod jak se bránit neskutečné zlovůli a nespravedlnosti.Určitě nejsem sama kdo má problémy s vedením klubu.
A určitě nejste sama, kdo má problém s vedením, ať už čehokoli.
Myslíte, že když někdo dostane funkci, dostane k ní i injekci, která ho naučí, jak nevycházet s podřízenými( v tomto případě řádovými členy) ?
Dle mých zkušeností, se běžný člověk, po obdržení fce, stává někým úplně jiným, než tím Frantou, Pepou, Mařenkou či Janou, se kterými jsme chodili do práce.

Sisi58 Nelze než souhlasit.
napsal(a):
Dne 11.10.2017 ve 13 hod přízemí č.d.15 je nařízeno hlavní veřejné jednání u Obvodního soudu pro Prahu 1 Ovocný trh 941. Kdo jste z Prahy prosím dostavte se v co možná největším počtu. uvídíte nevídané uslyšíte neslýchané.Arogance moci sebestřednost šikana totální cenzura to je klub chovatelů čivav dnešních dnů.Za tyto názory se v klubu chovatelů čivav vylučuje! Přestože nám ústava české republiky dává svobodu slova v klubu se za vlastní názor zásadně trestá! Každý názor který není po chuti výboru musí být umlčen jakýmkoli způsobem.I DR ČMKU konstatovala že kárný řád klubu je v rozporu se zákonem a musí se předělat viz zápis z předsednictva č.16 ze dne 23.3.2017.Božstvo zvané výbor klubu se tak bojí svých členů že ani tento upravený kárný řád nedala na své stránky.Proto jěště jednou kdo může přiďte k soudu sdílete dávejte na Facebook.Je to i takový návod jak se bránit neskutečné zlovůli a nespravedlnosti.Určitě nejsem sama kdo má problémy s vedením klubu.
Z podobných důvodů jsme před lety vystoupili z ČSV klubu BŠO taky a nic nám nechybí.
napsal(a):
To Vás opravdu baví pořád dokola zatěžovat soudy?
sh

XXX.XXX.25.42
A jak zni zaloba? Prosim o strucne info bez poezie. Dekuji.
napsal(a):
Když se vám to nelíbí vystupte. Pokud vím, všechny změny v řádech klubu musí schválit členská schůze. Když se to někomu nelíbí, může odejít a chovat jako nečlen.
jahodapavel
napsal(a):
Když se vám to nelíbí vystupte. Pokud vím, všechny změny v řádech klubu musí schválit členská schůze. Když se to někomu nelíbí, může odejít a chovat jako nečlen.
Pokud je pak někdo nečlen a je majitelem uchovněného pejska či fenky, může mít CHS a prodávat štěňata i bez zastřešení klubu?

sisi58
napsal(a):
Pokud je pak někdo nečlen a je majitelem uchovněného pejska či fenky, může mít CHS a prodávat štěňata i bez zastřešení klubu?
Ano. jen je to za o dost vyssi poplatky.

sisi58
napsal(a):
Klub to zastřešuje, jen bývá krycí list apod. o něco dražší - uzavřete smlouvu o poskytnutí chovatelského servisu. A registrace ChS jde přes ČMKU, ne přes klub. Krycí pes ChS nepotřebuje.
sisi58
napsal(a):
Samozřejmě. Nikoho nikdo nemůže nutit do klubu vstoupit. Jen jako nečlen platí o dost vyšší poplatky za bonitaci, krycí list i zapsání štěňat.
napsal(a):
Ano. jen je to za o dost vyssi poplatky.
Děkuji všem za info.
V tom případě bych se fakt vyprdla na klub i na žalobu a "ukázala bych jim", že oni tratí na tom, že vystupuji, neb mám tak krásné odchovy, že mi mohou zájemci o štěňata, ruce utrhnout.
sisi58
napsal(a):
Děkuji všem za info.
V tom případě bych se fakt vyprdla na klub i na žalobu a "ukázala bych jim", že oni tratí na tom, že vystupuji, neb mám tak krásné odchovy, že mi mohou zájemci o štěňata, ruce utrhnout.
Asi jste to nepochopila. Oni (klub) tratit nebude - naopak! Zaplatíte jim daleko víc než jako řadový člen. A jestli máte krásné odchovy, to je klubu tak nějak jedno.

Ježíš čivavy se prodávají za kolik a moc toho nesežerou.
koňadra
napsal(a):
Asi jste to nepochopila. Oni (klub) tratit nebude - naopak! Zaplatíte jim daleko víc než jako řadový člen. A jestli máte krásné odchovy, to je klubu tak nějak jedno.
Nepochopila. Takže když jsem člen, mám slevu, ale musím poslouchat. Když člen nejsem platím víc a nemusím poslouchat.Tak na co pak je nějaký klub, jen na vybírání peněz? I když já bych raději platila, než poslouchala.
sisi58
napsal(a):
Nepochopila. Takže když jsem člen, mám slevu, ale musím poslouchat. Když člen nejsem platím víc a nemusím poslouchat.Tak na co pak je nějaký klub, jen na vybírání peněz? I když já bych raději platila, než poslouchala.
Uvědomte si, že klub má s činností nějaké náklady- kontroly chovů, svody, bonitace, musí s nečleny uzavírat smlouvy a j. Tyto akce klub dotuje i z příspěvků členů, kteří se jich neúčastní. Každý má však možnost chovat jako nečlen. Za to si účtuje o 100% vyšší poplatky. Když si ale spočítáte výši poplatků za 15 let, vyjde vás to mnohem dráž, než byste zaplatila zvýšené poplatky. Samozřejmě pokud nemáte více fen.
Kvido46

XXX.XXX.170.200
sisi58
napsal(a):
Dodržovat řády musíte stejně, jen si zaplatíte více na poplatcích a jako nečlen nemůžete volit na schůzích a alespoň částečně ovlivnit chod a dění klubu.
Podmínky chovu jsou stejné pro člena i nečlena.
jolyha

XXX.XXX.229.101
sisi58
napsal(a):
Ale to je právě omyl, poslouchat musíte úplně stejně, protože podepisujete, že budete dodržovat úplně stejné řády jako členové klubu... takže žádná "výhoda" ve smyslu neposlouchání z toho neplyne.
sisi58
napsal(a):
Poslouchat musíte, to už vám tady vysvětlili. S klubem uzavíráte smlouvu, musíte dodržovat pravidla chovu klubu.
Na co je klub? Na to, aby nějak sjednocoval vzhled, případně pracovní kvality plemene. Kdyby to nedělal, pak by asi každý choval na tom, co má doma a možná bychom se divili, jak se příslušníci jednoho plemene mohou hodně lišit. A pokud by žádný klub nenařizoval různá zdravotní vyšetření, pak bychom se asi dočkali ještě více nemocných psů než je teď. K tomu klub pořádá klubové a speciální výstavy, bonitace, vydává zpravodaj. Členové klubu rozhodují o tom, kam bude klub směřovat. Samozřejmě, že jsou vázáni nařízeními FCI, ČMKU a veterinárními zákony, ale mnohé věci mohou ovlivňovat sami.
Byste raději platila než poslouchala? No, takových už jsem taky viděla víc, nakonec zjistili, že nic nevytrucují a pokorně se vrátili k placení čl. poplatků. Tedy pokud neudělali takový průšvih, že už je klub ani nechce.
V životě jsem už byla v různých klubech a nikde jsem neměla problém. I když se mě činnost klubu třeba ani moc nezamlouvala, tak jsem si prostě splnila svoje povinnosti, v činnosti klubu jsem se neangažovala a měla jsem pokoj. Proto tak nějak nechápu lidi, kteří mají s členstvím v nějakém klubu problém. Většinou jde o lidi, kteří mají těch problémů v životě více. Tím neříkám, že je to váš případ - to musíte vědět vy.
scylla
napsal(a):
Tak to je teda opravdu vizitka chovalelských klubů shrnutá jednou větou.
Jaká vizitka? Kluby mají určovat vývoj a směr určitých plemen, mají tak nějak garantovat jednotný vzhled a povahové vlastnosti plemene.
Vynikající nebo naopak podprůměrná štěňata jsou ale vždy vizitkou chovatele. Ty doby, kdy za všechno mohl klub, už jsou dávno za námi. Pokud někdo dělá podprůměrná štěňata, nejen, že si je asi nikdo nekoupí, ale právě klub je tady garantem toho, aby se takový "materiál" nedostal dále do chovu (nesplní chovné podmínky). A o to jde.
Mít vynikající štěňata je přece zájem každého opravdového chovatele. Klub dá podmínky a jak se s tím kdo popasuje, to už je jeho věc.
koňadra
napsal(a):
Poslouchat musíte, to už vám tady vysvětlili. S klubem uzavíráte smlouvu, musíte dodržovat pravidla chovu klubu.
Na co je klub? Na to, aby nějak sjednocoval vzhled, případně pracovní kvality plemene. Kdyby to nedělal, pak by asi každý choval na tom, co má doma a možná bychom se divili, jak se příslušníci jednoho plemene mohou hodně lišit. A pokud by žádný klub nenařizoval různá zdravotní vyšetření, pak bychom se asi dočkali ještě více nemocných psů než je teď. K tomu klub pořádá klubové a speciální výstavy, bonitace, vydává zpravodaj. Členové klubu rozhodují o tom, kam bude klub směřovat. Samozřejmě, že jsou vázáni nařízeními FCI, ČMKU a veterinárními zákony, ale mnohé věci mohou ovlivňovat sami.
Byste raději platila než poslouchala? No, takových už jsem taky viděla víc, nakonec zjistili, že nic nevytrucují a pokorně se vrátili k placení čl. poplatků. Tedy pokud neudělali takový průšvih, že už je klub ani nechce.
V životě jsem už byla v různých klubech a nikde jsem neměla problém. I když se mě činnost klubu třeba ani moc nezamlouvala, tak jsem si prostě splnila svoje povinnosti, v činnosti klubu jsem se neangažovala a měla jsem pokoj. Proto tak nějak nechápu lidi, kteří mají s členstvím v nějakém klubu problém. Většinou jde o lidi, kteří mají těch problémů v životě více. Tím neříkám, že je to váš případ - to musíte vědět vy.
Naštěstí mám Choďáka bez PP a ještě psa. Takže s nějakými kluby nemusím mít nic společného.
Možná jste mě špatně pochopila. Nemám problém s autoritami, pokud jsou podložené znalostmi, zkušenostmi, rozumem a tak. Pokud mě někdo buzeruje pouze z titulu své funkce, tak to mi vadí a myslím že nejen mě.
A trucování? Na to jste zase přišla jak? Já nestačím žasnout, co všechno jste z jednoho mého kraťoučkého příspěvku vybádala!
A s těmi více problémy v životě( co tedy tvrdíte, že to není na mě, ale obě víme, že ano), to víte nebo si to myslíte?
Vy jste ten typ člověka, který prostě drží lajnu, hlavně že máte klid a pak ty výhody toho členství! Nu je to vaše volba.
Taky umím nakukovat do křišťálové koule.

sisi58
napsal(a):
Naštěstí mám Choďáka bez PP a ještě psa. Takže s nějakými kluby nemusím mít nic společného.
Možná jste mě špatně pochopila. Nemám problém s autoritami, pokud jsou podložené znalostmi, zkušenostmi, rozumem a tak. Pokud mě někdo buzeruje pouze z titulu své funkce, tak to mi vadí a myslím že nejen mě.
A trucování? Na to jste zase přišla jak? Já nestačím žasnout, co všechno jste z jednoho mého kraťoučkého příspěvku vybádala!
A s těmi více problémy v životě( co tedy tvrdíte, že to není na mě, ale obě víme, že ano), to víte nebo si to myslíte?
Vy jste ten typ člověka, který prostě drží lajnu, hlavně že máte klid a pak ty výhody toho členství! Nu je to vaše volba.
Děláte strašně rychlé a negativní soudy, aniž byste o čemkoliv v diskuzi cokoliv věděla.
napsal(a):
Děláte strašně rychlé a negativní soudy, aniž byste o čemkoliv v diskuzi cokoliv věděla.
Koňadra tedy může soudit a já ne?
Cituji:
"""Byste raději platila než poslouchala? No, takových už jsem taky viděla víc, nakonec zjistili, že nic nevytrucují a pokorně se vrátili k placení čl. poplatků. Tedy pokud neudělali takový průšvih, že už je klub ani nechce.
V životě jsem už byla v různých klubech a nikde jsem neměla problém. I když se mě činnost klubu třeba ani moc nezamlouvala, tak jsem si prostě splnila svoje povinnosti, v činnosti klubu jsem se neangažovala a měla jsem pokoj. Proto tak nějak nechápu lidi, kteří mají s členstvím v nějakém klubu problém. Většinou jde o lidi, kteří mají těch problémů v životě více. Tím neříkám, že je to váš případ - to musíte vědět vy."""
Reaguji na napsané.Pokud je to špatná reakce, zřejmě to bylo napsané blbě.
Já jsem se zeptala a bylo mi láno. To se mi nelíbí. Ohradila jsem se.
Tak mi ten problém vysvětlete tak, aby i laik pochopil o co jde. Zřejmě jsou tu nějaké podprahové proudy ohledně CHS, které běžný majitel psa nechápe?
sisi58
napsal(a):
Vidím, že v žádném chovatelském klubu jste nikdy nebyla. Proto si asi myslíte, že členové jsou dobří jen k tomu, aby je "vedení" šikanovalo. Jak už jsem napsala, byla jsem a jsem v několika klubech a ani v jednom nemám pocit, že by mne někdo šikanoval! Psala jsem, že se mně činnost některého klubu nelíbila, ale to nebylo v rovině osobní šikany, spíše se mě nelíbilo, že se tam "zastavil čas" a některé věci se dělaly postaru. Ale to je na delší psaní.
Členové si stanovují "pravidla hry" a je na mně, jestli je chci dodržovat nebo ne. Pokud ne, pak mám možnost stát se množitelem a chovat bez PP. Pokud ale chci chovat s PP, pak je dodržovat musím stejně. Ti, co mají pocit, že se bez klubu obejdou, to jsou většinou problémoví lidé, s tím už mám svoje zkušenosti. Vedení klubu je voleno členy. Když se vám nelíbí jak výbor pracuje, máte možnost to při volbách ovlivnit - třeba i tím, že zkusíte, jestli vás vůbec někdo zvolí a pokud ano, pak můžete věci "napravovat". Pokud členem nejste, neovlivníte vůbec nic - a poslouchat (tedy dodržovat chovné podmínky) musíte stejně.
V minulosti se stávalo, že nespokojení členové zakládali vlastní nové spolky, proto některé plemeno je vedeno ve více spolcích. Nemyslím si, že by to bylo něco dobrého. Většinou ti nespokojení členové chtěli změkčit chovné podmínky, neboť jejich psi to nemohli splnit. A místo toho, aby si to přiznali, založili svůj spolek. Dnes už to není možné (naštěstí) a navíc všechny spolky (jednoho plemene) musí dodržovat stejné chovné podmínky. Někdy mně to přišlo, že někteří lidé prostě jen chtěli být důležití (chtěli funkce), ale protože by je v původním klubu nikdo nezvolil, založili vlastní.
Vkládáte mně do úst něco, co jsem neřekla. Já skutečně netvrdím, že je to váš případ, to musíte posoudit vy. Ale už ta věta "raději budu platit než poslouchat" o něčem svědčí. Podle všeho jste ještě v žádném klubu nebyla a už předpokládáte, že všude vás budou jen šikanovat.
Vy jste ten typ člověka, který prostě drží lajnu, hlavně že máte klid a pak ty výhody toho členství!
Budete se možná divit, ale nejsem typ člověka, který "drží lajnu", mockrát jsem na to i doplatila. "Držet lajnu" v chovatelském klubu znamená jen tolik, že musím dodržovat chovné podmínky - a to bych musela, i kdybych v klubu nebyla. Jen za větší peníze. A zbytečně vyhazovat peníze může jen hlupák, já je raději dám do svých psů.
S chovatelskými kluby mám naprosto stejnou zkušenost jako Koňadra. Není to nic víc než servisní organizace, poskytující nezbytný servis pro chov s PP. Nechci-li, nemusím se v ní vůbec angažovat. Zaplatím poplatky, vyřídím nezbytnosti jako je bonitace, krycí list, průkazy původu a tím to hasne.
Pokud jde o chovatelské řády, neobsahují nic, s čím by měl mít normální chovatel problém. Osobně bych spíše vítala jisté zpřísnění podmínek.
Za svůj život jsem byla členem několika klubů a nikdy neměla problémy. Jednoduše jsem si hleděla svých psů a nestarala se o vnitřní žabomyší války. Nechci nikomu křivdit, nicméně ti největší stěžovatelé a křiklouni byli lidé, kteří měli nějaký ten "škraloup".
Byla jsem členem klubu chovatelů jezevčíků a klubu přátel Chodského psa, http://www.kpchp.org/.
Náš jezevčík měl zkoušky z výkonu, mohl tedy s myslivci do lesa jako právoplatný myslivecký pes. Mimochodem, byl to trpasličí, dlouhosrstý jezevčík 4 kg živé váhy. A troufl si na lišáka, jednou tak velikého. A zvítězil! Výstavy jsme také absolvovali.
V tomto klubu, mimo jednoho šťourala, nebyl s ostatními členy žádný problém.
U Choďáků to bylo podobné, fenka měla svod, bonitaci, výstavy a jeden vrh krásných štěňat. Další už ne, neb jsem zjistila, že nemám to srdce, posílat štěňata do světa.
Všechny akce, na kterých se fenka zúčastnila byly fajn, neb Choďáci jsou snášenliví pejsci, takže nebyl stres a psi i páníčci se dobře bavili.
Poslední pes, jak jsem psala, je Choďák bez PP, tudíž není důvod, být členem klubu. Ovšem vzhledem k tomu, že u nás bývají akce KPCHP, chodíme se koukat téměř pravidelně.
Pokud mi nevěříte, mohu pohledat a ofotit průkazy.
sisi58
napsal(a):
Byla jsem členem klubu chovatelů jezevčíků a klubu přátel Chodského psa, http://www.kpchp.org/.
Náš jezevčík měl zkoušky z výkonu, mohl tedy s myslivci do lesa jako právoplatný myslivecký pes. Mimochodem, byl to trpasličí, dlouhosrstý jezevčík 4 kg živé váhy. A troufl si na lišáka, jednou tak velikého. A zvítězil! Výstavy jsme také absolvovali.
V tomto klubu, mimo jednoho šťourala, nebyl s ostatními členy žádný problém.
U Choďáků to bylo podobné, fenka měla svod, bonitaci, výstavy a jeden vrh krásných štěňat. Další už ne, neb jsem zjistila, že nemám to srdce, posílat štěňata do světa.
Všechny akce, na kterých se fenka zúčastnila byly fajn, neb Choďáci jsou snášenliví pejsci, takže nebyl stres a psi i páníčci se dobře bavili.
Poslední pes, jak jsem psala, je Choďák bez PP, tudíž není důvod, být členem klubu. Ovšem vzhledem k tomu, že u nás bývají akce KPCHP, chodíme se koukat téměř pravidelně.
Pokud mi nevěříte, mohu pohledat a ofotit průkazy.
Pokud jste tedy byla členkou některých klubů a nebyla jste vyloženě nespokojená, potom vůbec nechápu vaše předchozí příspěvky.