Uživatel s deaktivovaným účtem

Dobrý den mám prozbu mám fenuli středního plemene. Dnes jsme si ji vzali z psího hotelu a tam nám řekli že před 2 dny začala kašlat a tak ji dávali ATB a prý je to už lepší a cestou jsme koupily ATB(pro lidi).
Někde jsem četla že to je psinkovy kašel.
Díky za všechny rady.

napsal(a):
Dobrý den mám prozbu mám fenuli středního plemene. Dnes jsme si ji vzali z psího hotelu a tam nám řekli že před 2 dny začala kašlat a tak ji dávali ATB a prý je to už lepší a cestou jsme koupily ATB(pro lidi).
Díky za všechny rady.
Kde se dají koupit atb pro lidi . nrdávejte jí to, dojděte si na veterinu. Cpát psovi nějaká atb jen tak není dobré. Co to bylo za hotel když vám nedali léky co pro ní měli? a není to psinkový kašel ale psincový, s psinkou nemá nic společného. Název je od oho že se šíří v psincích.

Jo a ještě nám říkala že to mohlo být sníženou imunitou. Ty ATB jsou něco proti kašli kapky i prášky.
A taky možná počasím...prý byly strašný vedra a pak 5-6'C dolů zima.Momentalne, kašle" způsobem že chce zvracet ale nic nevizvraci. Prosím co to může být?

Na veterinu jsem až v pondělí.

Jdem ne jsem.
napsal(a):
Díky za všechny rady.
...docela by mně zajímalo - ale opravdu jaká ATB jsou ochotni prodat v lékárně...
Edánek
napsal(a):
...docela by mně zajímalo - ale opravdu jaká ATB jsou ochotni prodat v lékárně...
To je nesmysl, ATB jsou jen na předpis.
Pro zadavatelku: asi to bude jen kašel, ale když si nejste jistí na co čekáte do pondělí? A že tam je vet až v pondělí mi nepište, existuje i pohotovost a tak.

napsal(a):
Kde se dají koupit atb pro lidi . nrdávejte jí to, dojděte si na veterinu. Cpát psovi nějaká atb jen tak není dobré. Co to bylo za hotel když vám nedali léky co pro ní měli? a není to psinkový kašel ale psincový, s psinkou nemá nic společného. Název je od oho že se šíří v psincích.
Koupila kapky(že by Lexaurin? nevim jakou značku to matka koupila ale vím že to je proti kašli a že to dávali ji i v tom hoteli rodiče ji koupily ten stejny) a prášky.
napsal(a):
Koupila kapky(že by Lexaurin? nevim jakou značku to matka koupila ale vím že to je proti kašli a že to dávali ji i v tom hoteli rodiče ji koupily ten stejny) a prášky.
Lexaurin je lék pro snížení úzkostí pro psychiatrické pacienty, opět tuším že může předepsat jen lékař...

Jitrocelový sirup, mají aj v díře v coopu
kapky proti kašli pro lidi, fakt vtipné, je tam alkohol určitě atd., moc chytré.

Teď jsem byli na veterine, pichla dvě injekce a předepsala nějaký prášky a prý můžeme ještě podáva jitrocelový sirup, ACC, vitamín C,...atd.
Tak naštěstí dobrý ale dalomi práci přemluvit matku ať tam sni dojedem! Stim alkoholem nám to říkala tak nám dala jiný pro psy.