mikraf

XXX.XXX.225.28
Dobrý dne,
chci se zeptat používám krmivo barking heads a chtěla jsem zakoupit odměrku barking Heads ale na webových stránkách kde chci udělat větší objednávku ji nemají na skladě a nevím kdy bude? Myslítě, že by byl problem kdybych objednala odměrku od krmiva calibra?
XXX189

XXX.XXX.89.103
Tak si odvažte denní dávku, rozdělte počtem porcí které chcete denně krmit a mrkněte se po nádobce vhodné velikosti - třeba kelímek od jogurtu. Tam, kde bude množství granulí dosahovat udělejte čáru fixem či propiskou a hurá, máte přesnou odměrku...
Uživatel s deaktivovaným účtem

Každá granule má přece jiný objem a jinou váhu, takže nemůžete použít jinou odměrku
vezměte váhu, navažte dávku, nasypte do kelímku od jogurtu a vyznačte fixou kam až má být granulí nasypáno, odměrka je na světě
než jsem to dopsala.. tak mě napadá, fakt někdo dává přesnou dávku, co je psaná na obale ?
Jdete na spokojenypes.cz a v sekci granule klikněte na odměrky a vzorečky, mají je tam za 1korunu. https://www.spokojenypes.cz/odmerka-na-krmivo-barking-heads/.
napsal(a):
Každá granule má přece jiný objem a jinou váhu, takže nemůžete použít jinou odměrku
vezměte váhu, navažte dávku, nasypte do kelímku od jogurtu a vyznačte fixou kam až má být granulí nasypáno, odměrka je na světě
než jsem to dopsala.. tak mě napadá, fakt někdo dává přesnou dávku, co je psaná na obale ?
Fakt někdo dává přesnou dávku.
Moje kamarádka navážila množství na den, spočítala granule, rozdělila na 1/2 a měla "odměrku" hotovou . Nebyly to granule velikosti čočky, byly větší, cca 1cmx1cm. Pak vždy odpočítala, dala do misky a bylo hotovo.
Joye
napsal(a):
Jdete na spokojenypes.cz a v sekci granule klikněte na odměrky a vzorečky, mají je tam za 1korunu. https://www.spokojenypes.cz/odmerka-na-krmivo-barking-heads/.
Dočasně nedostupné.
napsal(a):
Já dávám na gram přesně biglovi. Nebo trochu méně.
mikraf

XXX.XXX.225.28
Joye
napsal(a):
Praveze tam mám tu objednávku a mají tam dočasně nedostupné.
Fiona.Praha
napsal(a):
Moje kamarádka navážila množství na den, spočítala granule, rozdělila na 1/2 a měla "odměrku" hotovou . Nebyly to granule velikosti čočky, byly větší, cca 1cmx1cm. Pak vždy odpočítala, dala do misky a bylo hotovo.
tak to je mazec...
Ja si odvazim mnozstvi granuli do kelimku a pak davam "by voko"'. Ani rysku si tam nedelam, to si pamatuju, zda pul ci 3/4 kelimku, apod. Nekdy asi dam trochu vic, nekdy min, fena to neresi. Proste sni, co je a nijak mi nehubne a netloustne, takze dobry.
Ja taky nejim dle tabulky, tak proc do toho nutit psa? Jasne, potrebuju mit v oku, kolik cca, ale odpocitavat kvuli tomu granule, to fakt neee.

Tedysek
napsal(a):
Já dávám na gram přesně biglovi. Nebo trochu méně.
Nebo trochu méně ;-) tak jak ?

Fiona.Praha
napsal(a):
Nápad pěkný. Asi neměla bernardýna.. úplně živě se vidím..475,476, ...čtyřistasedm..kde jsem to byla ?
napsal(a):
Nebo trochu méně ;-) tak jak ?
Asi takto. Vždy max. Na čáru. Lze pod, ale nikdy ne přes. A čára ukazuje 110g - tedy polovinu dávky.