Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

mikraf

16.8.2017 10:58
mikraf

XXX.XXX.225.28

Dobrý dne,
chci se zeptat používám krmivo barking heads a chtěla jsem zakoupit odměrku barking Heads ale na webových stránkách kde chci udělat větší objednávku ji nemají na skladě a nevím kdy bude? Myslítě, že by byl problem kdybych objednala odměrku od krmiva calibra?

XXX189

16.8.2017 11:01
XXX189

XXX.XXX.89.103

Tak si odvažte denní dávku, rozdělte počtem porcí které chcete denně krmit a mrkněte se po nádobce vhodné velikosti - třeba kelímek od jogurtu. Tam, kde bude množství granulí dosahovat udělejte čáru fixem či propiskou a hurá, máte přesnou odměrku...

Uživatel s deaktivovaným účtem

16.8.2017 11:02

Každá granule má přece jiný objem a jinou váhu, takže nemůžete použít jinou odměrku
vezměte váhu, navažte dávku, nasypte do kelímku od jogurtu a vyznačte fixou kam až má být granulí nasypáno, odměrka je na světě
než jsem to dopsala.. tak mě napadá, fakt někdo dává přesnou dávku, co je psaná na obale ?

16.8.2017 11:12
Joye

XXX.XXX.162.142

Jdete na spokojenypes.cz a v sekci granule klikněte na odměrky a vzorečky, mají je tam za 1korunu. https://www.spokojenypes.cz/odmerka-na-krmivo-barking-heads/.

16.8.2017 11:16
Fiona.Praha

XXX.XXX.169.194

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Každá granule má přece jiný objem a jinou váhu, takže nemůžete použít jinou odměrku
vezměte váhu, navažte dávku, nasypte do kelímku od jogurtu a vyznačte fixou kam až má být granulí nasypáno, odměrka je na světě
než jsem to dopsala.. tak mě napadá, fakt někdo dává přesnou dávku, co je psaná na obale ?

Fakt někdo dává přesnou dávku.
Moje kamarádka navážila množství na den, spočítala granule, rozdělila na 1/2 a měla "odměrku" hotovou . Nebyly to granule velikosti čočky, byly větší, cca 1cmx1cm. Pak vždy odpočítala, dala do misky a bylo hotovo.

16.8.2017 11:17
Fiona.Praha

XXX.XXX.169.194

Joye napsal(a):
Jdete na spokojenypes.cz a v sekci granule klikněte na odměrky a vzorečky, mají je tam za 1korunu. https://www.spokojenypes.cz/odmerka-na-krmivo-barking-heads/.

Dočasně nedostupné.

Tedysek

XXX.XXX.38.6

Já dávám na gram přesně biglovi. Nebo trochu méně.

mikraf

mikraf

XXX.XXX.225.28

Joye napsal(a):

Praveze tam mám tu objednávku a mají tam dočasně nedostupné.

16.8.2017 11:28
lavacca

XXX.XXX.84.24

Fiona.Praha napsal(a):
Moje kamarádka navážila množství na den, spočítala granule, rozdělila na 1/2 a měla "odměrku" hotovou . Nebyly to granule velikosti čočky, byly větší, cca 1cmx1cm. Pak vždy odpočítala, dala do misky a bylo hotovo.

tak to je mazec...

Ja si odvazim mnozstvi granuli do kelimku a pak davam "by voko"'. Ani rysku si tam nedelam, to si pamatuju, zda pul ci 3/4 kelimku, apod. Nekdy asi dam trochu vic, nekdy min, fena to neresi. Proste sni, co je a nijak mi nehubne a netloustne, takze dobry.

Ja taky nejim dle tabulky, tak proc do toho nutit psa? Jasne, potrebuju mit v oku, kolik cca, ale odpocitavat kvuli tomu granule, to fakt neee.

16.8.2017 11:29

Tedysek napsal(a):
Já dávám na gram přesně biglovi. Nebo trochu méně.

Nebo trochu méně ;-) tak jak ? smajlík

16.8.2017 11:32

Fiona.Praha napsal(a):

smajlík Nápad pěkný. Asi neměla bernardýna.. úplně živě se vidím..475,476, ...čtyřistasedm..kde jsem to byla ?

16.8.2017 11:47
dadu

XXX.XXX.61.94

smajlík Nápad pěkný. Asi neměla bernardýna.. úplně živě se vidím..475,476, ...čtyřistasedm..kde jsem to byla ?

To fakt nemá chybu...

16.8.2017 12:32
Tedysek

XXX.XXX.38.6

Nebo trochu méně ;-) tak jak ? smajlík

Asi takto. Vždy max. Na čáru. Lze pod, ale nikdy ne přes. A čára ukazuje 110g - tedy polovinu dávky.

Přidejte reakci

Přidat smajlík