Například tato
https://www.ifauna.cz/psi/nemodforum/r/detail/968708/darovani-psa-jak-byste-resili#a3350225
Nechápu, co vede lidi k tomu, vytahovat 5,6,7, ale i 10 let staré diskuze?
Uživatel s deaktivovaným účtem
:D k čemu bylo založení té a té diskuze, asi na to založím téma :D
tak si nevšimli data, no.
napsal(a):
:D k čemu bylo založení té a té diskuze, asi na to založím téma :D
tak si nevšimli data, no.
Proč má ten, koho žádám o radu, pročítat 20 starých příspěvků, než se dostane k tomu mému, aktuálnímu?
Každý pes je přece jiný, tedy i problém bude jiný, může být podobný, ale ne stejný. A taky může být, že už jsou jiné způsoby léčení, nové léky, jiní veterináři atd., atp.
Já tedy založím raději téma nové, než se přehrabovat starými diskuzemi. Pokud jsou tam dobré věci, vždy se najde někdo, kdo dá odkaz.
Proč má ten, koho žádám o radu, pročítat 20 starých příspěvků, než se dostane k tomu mému, aktuálnímu?
Nemusí nic pročítat. Možná si toho sisi58 nevšimla, ale již nějakou dobu zde funguje přehození řazení příspěvků. Zůstane ten první od zadavatele a nejvýše máte pak ten nejaktuálnější. Viz tlačítko "Otočit řazení příspěvků" vpravo nahoře, pod asi oranžovým "Přidat téma".
sisi58
napsal(a):
Každý pes je přece jiný, tedy i problém bude jiný, může být podobný, ale ne stejný. A taky může být, že už jsou jiné způsoby léčení, nové léky, jiní veterináři atd., atp.
Já tedy založím raději téma nové, než se přehrabovat starými diskuzemi. Pokud jsou tam dobré věci, vždy se najde někdo, kdo dá odkaz.
Jo tak.. chudáci čtenáři
mám na klávesnici "end", to sjede k poslednímu textu na stránce
nebo PgDn, lištu postranní.. a jestli máte telefon, tak.. je mi to líto
napsal(a):
Nemusí nic pročítat. Možná si toho sisi58 nevšimla, ale již nějakou dobu zde funguje přehození řazení příspěvků. Zůstane ten první od zadavatele a nejvýše máte pak ten nejaktuálnější. Viz tlačítko "Otočit řazení příspěvků" vpravo nahoře, pod asi oranžovým "Přidat téma".
O tom vím.
Jen stále nerozumím, proč vytahovat staré diskuze?
sisi58
napsal(a):
Jste prostě nejlepší.
No to mi neříkáte nic nového
![]()
však staré diskuze jsou dobré, co se povídalo před 5 lety je fakt zajímavé, poučné
třeba "to jsem byla v páté třídě fakt kráv.a"
ne ?
"Každý pes je přece jiný, tedy i problém bude jiný, může být podobný, ale ne stejný. A taky může být, že už jsou jiné způsoby léčení, nové léky, jiní veterináři"
problémy jsou stejné a jsou stejné PRINCIPY řešení (a dokonce máme i principy jaksi všeobjímající, že...), a je srdečně jedno, o jakého psa jde - to už je o konkrétních detailech a ty stejně na internetovém pokecu moc řešit nejdou. Taky nevidím důvod, proč na každého jednoho psa zakládat novou diskuzi. Ono to na jiných fórech funguje tak, že jsou dané okruhy a témata, a funguje to opravdu dobře. Cenné rady najdeš i v x let staré diskuzi, nejde o stáří ale autora.
napsal(a):
"Každý pes je přece jiný, tedy i problém bude jiný, může být podobný, ale ne stejný. A taky může být, že už jsou jiné způsoby léčení, nové léky, jiní veterináři"
problémy jsou stejné a jsou stejné PRINCIPY řešení (a dokonce máme i principy jaksi všeobjímající, že...), a je srdečně jedno, o jakého psa jde - to už je o konkrétních detailech a ty stejně na internetovém pokecu moc řešit nejdou. Taky nevidím důvod, proč na každého jednoho psa zakládat novou diskuzi. Ono to na jiných fórech funguje tak, že jsou dané okruhy a témata, a funguje to opravdu dobře. Cenné rady najdeš i v x let staré diskuzi, nejde o stáří ale autora.
Pokud jste koukla na první příspěvek, není to o léčení, ale o darovaní psa. Vzhledem k tomu, že byla diskuze 7 let stará a pes měl v té době 6 let, je pokračování v té diskuzi irelevantní. Taky si nejsem jistá, že to, co platilo v občanském zákoníku v r 2010, je ještě správné.
Jinak souhlasím, že i staré diskuze jsou přínosné.Já bohužel nejsem příliš na PC zběhlá.
Btw. já tedy řeším zdravotní problémy s veterinářkou, nikoli na diskuzích, ale rozšířit si obzory je taky přínosné.