Uživatel s deaktivovaným účtem

Mám starost, moje Amy, york 7 let je po zánětu a následné operaci dělohy, ne v dobrém stavu, po antibiotikách, je slabá. ? Co jí dávat aby se trochu vzpamatovala, Děkuji
napsal(a):
Mám starost, moje Amy, york 7 let je po zánětu a následné operaci dělohy, ne v dobrém stavu, po antibiotikách, je slabá. ? Co jí dávat aby se trochu vzpamatovala, Děkuji
Dobrého veterináře a kontroly u něho, dbát, aby dostatečně pila, případně nechat vete posoudit, jestli je vhodná kapačka.
Mimo toho veta jí zkuste udělat slepičí vývar (pozor - musí to být slepice. Ne kuře!) Když ho nebude chtít teplý, tak ho nechte vystydnout a ten jí nabídněte. Ale ne ledový z ledničky. Samozřejmě jí do toho oberte i to masíčko. Nejlepší je to uvařit v papiňáku - ušetříte energii, čas a maso je měkoučké. Toto používaly už naše babičky a dobře věděly proč (vývar dodává sílu ).
dadu
napsal(a):
Mimo toho veta jí zkuste udělat slepičí vývar (pozor - musí to být slepice. Ne kuře!) Když ho nebude chtít teplý, tak ho nechte vystydnout a ten jí nabídněte. Ale ne ledový z ledničky. Samozřejmě jí do toho oberte i to masíčko. Nejlepší je to uvařit v papiňáku - ušetříte energii, čas a maso je měkoučké. Toto používaly už naše babičky a dobře věděly proč (vývar dodává sílu ).
A jsou různé pasty či přípravky na rekonvalescenci pro psy(i jiná zvířata).

dadu
napsal(a):
Jenže co dodá sílu člověku, nemusí dodat sílu psovi. Vývar - tak na zavodnění. Jinak lepší škrábané syrové hovězí ( mladé, libové ).

lesnížínka
napsal(a):
A jsou různé pasty či přípravky na rekonvalescenci pro psy(i jiná zvířata).
Pasta Calopet ( řešilo se to nedávno). Glukopur do vody. Také záleží na tom, jak dlouho po operaci je, stehy už má venku? Jizva je zahojená?