Jankat

XXX.XXX.151.7
Zdravím
Jenom bych chtěla napsat, že byl pro mne velký problém najít vhodnou tašku na psa. Jednak, v diskuzích jsem nenašla žádné kloudné témata k věci, a navíc jsem zjistila že se jedná hlavně o klokánky, nebo batohy na psy. Ne tašky :D je to jako bych šla na nákup s igelitkou a v ní donesla psa :D Proto bych se chtěla podělit o tuto skvělou zkušenost v hledání správného výrazu.
Navíc bych tímto chtěla doporučit i stránky iridog.cz. Mají neskutečný výběr chovatelských potřeb a co hlavně, je to rodinná firmička, která vše šije s láskou:) Takže tady je odkaz a doufám, že budete stejně nadšení jako já:)
https://www.iridog.cz/
Uživatel s deaktivovaným účtem

Iliena
napsal(a):
Já jenom nechápu, proč pes v tašce? Vždyť má přeci nožičky...
Ale je to moderní, pokud máte na Prada, Armani, Vuitton..
a za psa v tašce se neplatí
prosím, má tam klimatizaci ?
Fiona.Praha
napsal(a):
To je náhodička, že ta jediná taška, která je na stránkách, je pro Vás ta pravá.
Přitom je to taška, stejná jako všude jinde.
Takže příště - hlavně nenápadně
Asi tak nejak...jsem schválně koukla, co za zazrak to ma byt a takovehle tašky maji vsude ve zverimexech taky...
Ja mela podobnou tasku pres rameno na jorksirovou, kdyz jsme jeli mhd a slo se do metra. Tak aby mi na ni nikdo neslapal. ;) jak jsme byli venku z davu, samozřejmě tapala po svych. ;).
napsal(a):
Jo, taky jsem uz par nacancanych jorku a civav idealne s ruzovou masli na hlave v tasce Vuitton, apod. videla. Obavam se, ze ti chudaci bydli jen v te tasce jako doplnek panicky ( vzdy vysnorena barbie kolem 25-30 let) a doma chodi na plenku...
napsal(a):
Tašku sice mám, ale využívám jí naprosto minimálně - např. když jedu do Bratislavy k rodičům, abych za psa nemusela platit v MHD (v Praze psi cestují zadarmo i bez tašky).
Pak jí někdy beru s sebou v zimě do metra či tramvaje, aby si chudák pes nemusel sedat "holým zadkem" (mám naháče) na studenou mokrou podlahu.
Jinak chodí všude výhradně po svých.
lavacca
napsal(a):
Jo, taky jsem uz par nacancanych jorku a civav idealne s ruzovou masli na hlave v tasce Vuitton, apod. videla. Obavam se, ze ti chudaci bydli jen v te tasce jako doplnek panicky ( vzdy vysnorena barbie kolem 25-30 let) a doma chodi na plenku...
Zrovna teď hlídám paní jorkovou o váze 2,5 kg. A musím uznat, že u těchto mini psíků se taška někdy hodí - třeba když jdete někam, kde je hodně lidí a hrozí pošlapání.
PS: Včera jsem jí s sebou např. měla v tašce ve stáji u koní.
Accuracy

XXX.XXX.1.226
Tak jsem na ten web klikla.
V cestování nemají ani postroje do auta ani přepravky. Mám labradora - jak ho narvu do klokanky?!
Postroje, obojky, vodítka - ani jedno nemá v popisu napsané, jestli je reflexní, což je první kritérium, podle kterého vybírám. Některé jako reflexní vypadají, jestliže nejsou, doufám, že vám je zákazníci omlátí o hlavu. U oranžovo-šedého obojku mají zájemci hrubku zdarma. Víc jsem nekoumala, ale jsem ochotna se vsadit, že těch hrubek tam bude vícero.
Kabelky jsou asi jediná rubrika, která není úplně marná. Ne že by to byl můj šálek kávy, ale taška do města, kterou se nemusím bát hodit na lavičku, protože se dá vyprat (usuzuji dle složení), by se mi hodila.
Všechno ostatní, pelíšky, podušky, boudičky, je strašně malé.
A všude se opakuje, že se jedná o designový výrobek. Přitom jsou od pohledu naprosto obyčejné, tuctové.
Podporuju české výrobky, podporuju malé firmy, podporuju kvalitu. Ale nesnáším skryté reklamy. Rodinnou s láskou šijící firmičku s neskutečným výběrem si představuju sakra jinak.
Možná si to šijí sami, ale nevěřím tomu. To se z Bangladéše nebo třeba Aliexpresu, pokud ještě jedou v malém, objednají plastové sponky a popruhy a doma se to smontuje a za těžké prachy prodá. Tašky se podomácku vyrábějí hůř, tam celkem věřím, že to tady někdo ušil. Ale veškerý materiál bude objednaný z Asie.
Když jsem objednávala od Tlustého pásek do kalhot, došel mi s páskem certifikát a doklad o tom, kdo koval sponu, kde žila ta kráva, z jejíž kůže byl ten pásek vyroben, kdo dělal látkový pytlíček, ve které byl pásek doručen atd. To je úplně jiné kafe než tohleto.
Iliena
napsal(a):
Já jenom nechápu, proč pes v tašce? Vždyť má přeci nožičky...
Taky máme tašku na psa, ale je to spíš látková přepravka než "kabelka". Do auta nebo jako boudička, kam si psisko zaleze, když nemá náladu, je k nezaplacení. V MHD bych se, ale s čímkoliv těžším než dvě kila přes rameno taky netahala. Takže trhač musí po svejch. :D.
Jankat
napsal(a):
Zdravím
Jenom bych chtěla napsat, že byl pro mne velký problém najít vhodnou tašku na psa. Jednak, v diskuzích jsem nenašla žádné kloudné témata k věci, a navíc jsem zjistila že se jedná hlavně o klokánky, nebo batohy na psy. Ne tašky :D je to jako bych šla na nákup s igelitkou a v ní donesla psa :D Proto bych se chtěla podělit o tuto skvělou zkušenost v hledání správného výrazu.
Navíc bych tímto chtěla doporučit i stránky iridog.cz. Mají neskutečný výběr chovatelských potřeb a co hlavně, je to rodinná firmička, která vše šije s láskou:) Takže tady je odkaz a doufám, že budete stejně nadšení jako já:)
https://www.iridog.cz/
...mám od nich už třetí klokanku pro kočky a i psa v nich lze nosit, člověk má volné ruce a zvíře na očích... na vetrinu jsem v ní onehdá vezla na očkování kočku se štěnětem - pohled o byl vskutku humorný...
Accuracy
napsal(a):
Tak jsem na ten web klikla.
V cestování nemají ani postroje do auta ani přepravky. Mám labradora - jak ho narvu do klokanky?!
Postroje, obojky, vodítka - ani jedno nemá v popisu napsané, jestli je reflexní, což je první kritérium, podle kterého vybírám. Některé jako reflexní vypadají, jestliže nejsou, doufám, že vám je zákazníci omlátí o hlavu. U oranžovo-šedého obojku mají zájemci hrubku zdarma. Víc jsem nekoumala, ale jsem ochotna se vsadit, že těch hrubek tam bude vícero.
Kabelky jsou asi jediná rubrika, která není úplně marná. Ne že by to byl můj šálek kávy, ale taška do města, kterou se nemusím bát hodit na lavičku, protože se dá vyprat (usuzuji dle složení), by se mi hodila.
Všechno ostatní, pelíšky, podušky, boudičky, je strašně malé.
A všude se opakuje, že se jedná o designový výrobek. Přitom jsou od pohledu naprosto obyčejné, tuctové.
Podporuju české výrobky, podporuju malé firmy, podporuju kvalitu. Ale nesnáším skryté reklamy. Rodinnou s láskou šijící firmičku s neskutečným výběrem si představuju sakra jinak.
Možná si to šijí sami, ale nevěřím tomu. To se z Bangladéše nebo třeba Aliexpresu, pokud ještě jedou v malém, objednají plastové sponky a popruhy a doma se to smontuje a za těžké prachy prodá. Tašky se podomácku vyrábějí hůř, tam celkem věřím, že to tady někdo ušil. Ale veškerý materiál bude objednaný z Asie.
Když jsem objednávala od Tlustého pásek do kalhot, došel mi s páskem certifikát a doklad o tom, kdo koval sponu, kde žila ta kráva, z jejíž kůže byl ten pásek vyroben, kdo dělal látkový pytlíček, ve které byl pásek doručen atd. To je úplně jiné kafe než tohleto.
..no já mám od nich a k plné spokojenosti klokanku na kocoura - ta se osvědčila a teď už mám od nich třetí - měním cca po dvou letech... nikde jsem vhodnější věc na přepravu těžké kočky nesehnala - a vzhledem k tomu, že všechny moje kočky nesnáší uzavřené tašky, tak se mi opravdu osvědčily, s jinými věcmi nemám zkušenost - nějak mně nenadchly, ale s těmi klokánkami to opravdu byla doslova výhra - ale musela jsem si vykomunikovat nějaké menší úpravy...
lavacca
napsal(a):
, u nás jedna taková s kabelčičkou psí pravidelně venčí čivavu, nosí velmi krátké sukénky a díky tomu mám nedobrovolný přehled o jejím spodním prádle, když se pro psa skloní, tak je jí na dálku vidět až do krku...