Mám dotaz: Chtěla bych jet do lázní s pohybovým aparátem, ale mám problém, kam dát 10 letou fenu kokra. Zatím jsem ani nezažádala, jen se tu ptám, zda lze bydlet mimo lázeňský komplex, třeba v penziónu., kde by ně fena čekala. V Bechyni mi řekli, že to nelze, že musím bydlet v lázeňské budově a to se psem nelze. Musela bych ji vzít sebou, je to celkem problémová fena na lécích a nevím, jestli je to vůbec možné. Prosím o vaše zkušenosti. Děkuji.
V Kundraticích (u Liberce)
jsem se s tím setkávala.
Většinou to bylo u německých "pacientů",
ale bavila jsem se i s Češkou, ta tam psa měla taky.
Když šla na procedůry, pes byl na pokoji.
Domluvila se i s pokojskou, která tam uklízela.
Šlo samozřejmě o vzorné psy.
Jsou to lázně na Vaše problémy.
Je to už asi 5 let zpět.
Jsou to malé lázně na konci světa.
Byla jsem maximálně spokojena.
Uživatel s deaktivovaným účtem

Mám známou ta měla kdysi s sebou v lázních fenu NO. Měla ji v trabantu kombi
( fena byla zvyklá na kotec ) a všechen čas mimo procedury jí věnovala. Fena tam porodila štěňata a vyřešila tak problém, jestli bude nutná po návratu z lázní hysterektomie.

Lesana
napsal(a):
Mám dotaz: Chtěla bych jet do lázní s pohybovým aparátem, ale mám problém, kam dát 10 letou fenu kokra. Zatím jsem ani nezažádala, jen se tu ptám, zda lze bydlet mimo lázeňský komplex, třeba v penziónu., kde by ně fena čekala. V Bechyni mi řekli, že to nelze, že musím bydlet v lázeňské budově a to se psem nelze. Musela bych ji vzít sebou, je to celkem problémová fena na lécích a nevím, jestli je to vůbec možné. Prosím o vaše zkušenosti. Děkuji.
Pokud chcete jet takzvaně na křížek, tedy vše hrazeno zdravotní pojišťovnou včetně ubytování, tak to s největší pravděpodobností nepůjde. Pokud pojedete tak, že si budete sama hradit ubytování a stravu a zdravotní pojišťovna jen procedury, tak si můžete najít ubytování v soukromí, kde psa budete moci mít.
napsal(a):
Mám známou ta měla kdysi s sebou v lázních fenu NO. Měla ji v trabantu kombi
( fena byla zvyklá na kotec ) a všechen čas mimo procedury jí věnovala. Fena tam porodila štěňata a vyřešila tak problém, jestli bude nutná po návratu z lázní hysterektomie.
Tak to tam asi byla v zimě? Neumím si představit nechat tam psa v létě, i kdyby byl ve stínu. Navíc slunce se posune a auto už ve stínu být nemusí. Přijde mě to hodně rizikové.

koňadra
napsal(a):
Tak to tam asi byla v zimě? Neumím si představit nechat tam psa v létě, i kdyby byl ve stínu. Navíc slunce se posune a auto už ve stínu být nemusí. Přijde mě to hodně rizikové.
Tak to měla určitě vychytaný, je to inteligentní paní a ne d.ement.
koňadra
napsal(a):
Kamarádka byla v lázních Karlova Studánka a mají tam vyčleněný jeden lázeňský dům (na ubytování pro pacienty), kde mohou bydlet pacienti se psem.
Sestra jezdí do "Jánských" na křížek, připlatí si vždy jednolůžkový pokoj.
(ale psy ? - nevím).
V Kundraticích byli se stř. kníračem, s bílým švýcarským ovčákem
a sem tam nějaký jork.
napsal(a):
Tak to měla určitě vychytaný, je to inteligentní paní a ne d.ement.
Vychytaný to mít mohla, ale prostě v létě je i ve stínu v autě vedro. Inteligenci paní nechci a nemohu hodnotit, pokud psa nezavírala do auta v létě, pak ok.
Taky jsem byla v lázních, ale byla jsem nakonec ráda, že jsem bez psa, nechávat ho v autě (taky jsem o tom chvíli přemýšlela) mně přišlo fakt dost hustý - aby pes bydlel měsíc v autě. Jo, a to jsem tam byla na podzim. A moji psi jsoz zvyklí hodně cestovat, ale žít v autě víkend, nebo měsíc je přece jen rozdíl.