Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Uživatel s deaktivovaným účtem

2.9.2017 19:10

Dobrý den, potřebuji poradit. Které granule by jste mi doporučili pro 6. měsíční štěne boxera?

Orijen
Taste of the Wild
TimberWolf Black Forest legends
Starvita
Olivers
Klidně mi doporučte granule které se osvědčili Vám.

2.9.2017 20:33

S chuností byl unas na tom dobře Platinum natural a to bylo vse.
Orijen je hodně "našláplí" proto nemusí sedet každému psovi ale klidně to zkusit. Z vámi vybranými jsou kvalitní Timber Wolf, máte stene v růstu je důležité přidávat nějaký kloubní přípravek aby nemel problémy s klouby(proslapy, vytočené tlapky) hlavne si nedělejte iluze že v granulí je všechno.

2.9.2017 20:46

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Dobrý den, potřebuji poradit. Které granule by jste mi doporučili pro 6. měsíční štěne boxera?

Orijen
Taste of the Wild
TimberWolf Black Forest legends
Starvita
Olivers
Klidně mi doporučte granule které se osvědčili Vám.

Podle čeho jste vybrala tyto značky ?
Čím se krmilo doteď ?
Mně se osvědčily granule štěněčí pro mého dospělého psa. Co teď smajlík

2.9.2017 20:58

O Orijenu jsem to také někde četla a mám z něho trošku strach, jelikož má nejspíš citlivější zažívaní..:/
Podívám se ještě na to Platinum natural
Kloubní přípravek máme Aptus apto flex, tak se mu ho chystáme začít dávat.

2.9.2017 21:01

Každému psovi sedne něco jiného, ale z vašeho výběru bych svému psovi mohla dát Olivers a TimberWolf. Tedy za předpokladu, že v nich nebude kuře. Orijeny by nezvládl, Taste se mi nelíbí a Starvita už vůbec ne.

Kromě masa krmíme bezobil. Barking Heads, Marp Holistic a Wolfsblut.

2.9.2017 21:02

Značky nám byli doporučeny.
Krmili jsme Happy dog, ale ten mu nesedl. Na zkoušku jsme dostali Brit premium, ale chtěli by jsme něco kvalitnějšího.

2.9.2017 21:16

A co dělá ten Brit premium, sedí nesedí a příchuť je.. ? Happy dog přesně který ?
Timberwolf jo, ale masa je tam málo
Orijen maso ok, ale zas dost vlákniny
zbytek hrůza.

14.9.2017 16:34

Můžete prosím někdo doporučit granule pro psa se sklonem k obezitě? Fenka z útulku je zvyklá na Nutra Nuggets Lite, ale mně se moc nelíbí, je v nich kukuřice. Poradíte?

14.9.2017 16:39

Ještě fotka, přijde mi tlustá, ale prý je to údajně standardní labrador smajlík Věk 7 let.

14.9.2017 17:32

Nutra jsou granule pro prostorově rozměrného psa špatně. Tedy pro všecky psy. Ale je tu více jak polovina sacharidů, takže z toho nezhubne.
Že jsou nekvalitní, je jasné.
Starší pes tuk i bílkoviny potřebuje. Co ty nohy, kožich, mozek, vždyť na ně nic nezbyde.
Navrhuji senior a light granule zakázat.
Zkuste běžné kvalitní krmivo a jen dát menší dávku. Na mase by se spravilo lépe.

14.9.2017 17:37
Tedysek

XXX.XXX.55.83

Můžete prosím někdo doporučit granule pro psa se sklonem k obezitě? Fenka z útulku je zvyklá na Nutra Nuggets Lite, ale mně se moc nelíbí, je v nich kukuřice. Poradíte?

Po všech místních diskuzích a sahodlouhem rozhovoru s člověkem z eshopu jsem nakonec tloustikovi koupila wolfsblut s kachnou. Je na tom už cca měsíc (?) a obojek i postroj má už tlouštík volnější o šířku 3 prstů :) a nabral svaly. Je mu 6. :).

14.9.2017 17:47

Díky, zkuším ty Wolfsblut. Maso vím, že by bylo lepší, ale zatím na to nejsme zařízeni, snad příští rok.

14.9.2017 18:20

Kvalitní "light" granule jsou v pohodě, když je dáte ke snídani a večer maso.

14.9.2017 20:18
uzivatel100

XXX.XXX.75.7

Kvalitní "light" granule jsou v pohodě, když je dáte ke snídani a večer maso.

Máte i nějaký příklad, prosím ? taky by mě zajímali light granule.

14.9.2017 20:33

uzivatel100 napsal(a):

Zkušenost Marp Holistic s krůtou. Nic moc špatného v nich není a mému chutnají. Ale jen jsme je zkoušeli do budoucna, jestli to přes zimu zase neuhlídám a bude mít kilčo nahoře. Ale pár psů z okolí na nich hublo.

14.9.2017 20:38
Felow

XXX.XXX.211.108

uzivatel100 napsal(a):

Annamaet grain free Lean nebo levnější řada Annamaet Adult 23.

15.9.2017 11:58
Estrella

XXX.XXX.73.101

Značky nám byli doporučeny.
Krmili jsme Happy dog, ale ten mu nesedl. Na zkoušku jsme dostali Brit premium, ale chtěli by jsme něco kvalitnějšího.

Jestli chcete vyšší řadu, tak zkuste Brit Care, to je superprémiovka, hypoalergenní... Slušný výběr variant. My krmíme grain free a od štěněte akorát přecházíme mezi jednotlivými variantami.

17.9.2017 09:27
Strunka1

XXX.XXX.168.46

Tak ani jedny z výše uvedených granulí ani neznám. Nicméně my dáváme kanadské krmivo Anka pro štěňata. Náš bígl by se po nich utloukl.

17.9.2017 10:32

Anka slavné kanadské krmivo, o kterém neví nikdo kromě ČR.
Značku vlastní Češi, předtím se jmenovala Kanadská obchodní spol., výroba je buď v Holandsku (Vobra special petfood vyrábí private labels) nebo v Delikanu zabalí (Lipník nad Bečvou). Mrkněte na čárový kód.
8594062760023... je ČR smajlík
Ať to dělají kdekoli.. fuj.

17.9.2017 10:48
lesnížínka

XXX.XXX.240.228

Anka slavné kanadské krmivo, o kterém neví nikdo kromě ČR.
Značku vlastní Češi, předtím se jmenovala Kanadská obchodní spol., výroba je buď v Holandsku (Vobra special petfood vyrábí private labels) nebo v Delikanu zabalí (Lipník nad Bečvou). Mrkněte na čárový kód.
8594062760023... je ČR smajlík
Ať to dělají kdekoli.. fuj.

Já myslela, že Anka už ani snad neexistuje To byl hit někdy před 20 rokama, ne?

19.9.2017 11:11
Strunka1

XXX.XXX.168.46

No tak já na hity nedám. Radši koupim Anku, která má kvalitnější složení, viz. zde: https://www.zooo.cz/anka-maintenance-10kg-P9123/, než například propesko či jinÉ supermarketové granule - https://www.kasa.cz/granule-propesko-pes-vitality-10-kg/.

19.9.2017 11:30

Strunka1 napsal(a):
No tak já na hity nedám. Radši koupim Anku, která má kvalitnější složení, viz. zde: https://www.zooo.cz/anka-maintenance-10kg-P9123/, než například propesko či jinÉ supermarketové granule - https://www.kasa.cz/granule-propesko-pes-vitality-10-kg/.

Ale to složení je stejné
drůbeží moučka je moučka z vedlejších produktů drůbeže, jediné, co tam nesmí, je peří
oleje a tuky u propeska jsou jen jiný název pro hovězí a drůbeží tuk, jeden je k ničemu a druhý odpad, obilí stejné
ty granule jsou stejné

660 korun za odpad.. no já si svých peněz vážím.. a psa také, tak jsem si přečetla, co to v těch granulích vlastně je

tyhle jsou levnější a asi tak stokrát lepší, normální maso s přílohou, i když kukuřice..
http://www.zoohit.cz/shop/psi/granule/markus_muehle/491521

jedny z nejlepších,78/kg
http://www.bitiba.cz/shop/krmivo_pro_psy/granule_pro_psy/farmina/medium/574274.

19.9.2017 12:09

jedny z nejlepších,78/kg
http://www.bitiba.cz/shop/krmivo_pro_psy/granule_pro_psy/farmina/medium/574274.

Já objednám tyhlety, pěkná cena a vidím, že dodává ČP, což už dost prodejců změnilo na různé dopravní společnosti, které vozí jen dopoledne.

23.9.2017 18:18

Má někdo zkušenost s granulemi Yoggies.

Sandy433

24.9.2017 08:42
Sandy433

XXX.XXX.217.129

Yoggies jsou dobré granule ale né každému psovi chutnají ale kvalita tam je velká vzorky od kamarádky co sem zkusila dat naší fence tak se osvědčili a velice chutnali zato fence kamarádky moc nejeli...Ale z dalších granulí tak orijen je dobrý ale někteří psi z něj mají průjem a stejně také acana dále starvita nejsou moc dobré granule a taste of the wild strašné zaplatíte vysokou částku a máte něco horšího než např obyč brit premium ale timberwolf je velice kvalitní značka tu bych doporučila a olivers jsou také dobré granule.Z vlastní zkušenosti bych doporučila brit care, nativiu a z těch dražších a kvalitnějších wolsblut, carneeval, annamet, barking heads, carnilove, oven baked nebo artemis.

26.9.2017 09:21

Megííí, a co Granata Pet, konkrétně GranataPet Liebling's Mahlzeit Adult Sensitive kachní?

26.9.2017 12:55

Megííí, a co Granata Pet, konkrétně GranataPet Liebling's Mahlzeit Adult Sensitive kachní?

Nevypadají zle, až na drůbeží tuk. I dražší značky mají v kachních granulích jiný tuk. Asi je drahý, kachní. Být tam aspoň kuřecí, víte co čekat. Drůbeží nechci. Lignocelulózu též ne. Takové dva odpadní produkty. Samozřejmě být to monoproteinové krmivo, kterých nemáme nikdy dost, proti celulóze ani neceknu.
Jinak ok. Všeho tak akorát. Neudává se vlhkost (nemusí, pokud nepřesáhne 14%, pak už jsou to polovlhké granule), takže sacharidy odhad - půl pytle. Z brambor a bramb. škrobu - tak normálně, něčím to slepit museli a přijde mi to lépe než čočka např.
Vypadá to jako slovíčkaření, ale když máme na výběr..

8.11.2017 08:39

Díky moc za tip na tyto granule http://www.zoohit.cz/shop/psi/granule/farmina/medium/353171
Už krmíme a super, spokojenost je na obou stranách smajlík

Přidejte reakci

Přidat smajlík