Granule Carnilove - neustálá žízeň?

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
7.9.2017 09:55
canka

XXX.XXX.35.233

Zdravím, máme doma štěně, tedy už skoro dospívající slečnu, skoro 11 měsíců..brali jsme si ji v 5 měsících od chovatelky, ustrašenou, všeho se bála, nic neznala, nebyla vůbec socializovaná...krmila ji nějakými granulkami, ale značku nám neřekla, dala nám malý pytlíček sebou..my jsme z nich přešli na Ontario Puppy Mini a nyní jsem chtěla přejít na granule Carnilove, protože jsou bezobilné a bez brambor, které dostává i náš kocour a krásně se po nich spravil, je mohutnější, má hezčí srst a strašně mu chutnají...koupila jsem tedy pro štěndu Carnilove Salmon & Turkey for puppies a začal problém...už se naučila, že doma se prostě nesmí vykonávat potřeba, ale co nastalo po těchto granulích...neustále po nich hrozně pije, i třeba čtvrt misky(což je u ní neskutečný vzhledem k velikosti) a samosebou nemá šanci to vydržet a začala se počůrávat doma..nevydrží ani 4 hodiny...před těmito granulemi vydržela i celou noc až do rána do 6 hodin..granule jsem jí nejdříve samozřejmě míchala půl na půl se starými, ale když jsem pak přešla jen na tyhle, opravdu pohroma...čím to může být? Vrátili jsme jí dnes zpátky Ontaria a je klid, žádná loužička a žízeň se nekonala...čím to, že po těchto granulích tak pije?

7.9.2017 10:31
rapotacka11

XXX.XXX.32.178

No prostě ji nesedly !
Proč to do ní cpát ?

Uživatel s deaktivovaným účtem

7.9.2017 12:10
Uživatel s deaktivovaným účtem

To se stane, každej pes je jinej. Co někdo doporučuje, jinýmu nemusí sednout. Můj pes taky po některých granulích extrémně pil, přitom jiní s tím problémy neměli.

7.9.2017 15:12
canka

XXX.XXX.60.235

Samozrejme uz je dostavat nebude..a mohl by jste nekdo doporucit kvalitni granule pro civavu?

7.9.2017 17:06
Terven

XXX.XXX.110.147

Ono obecně psi na granulích víc pijou, na některých značkách obzvlášť.
Měla jsem štěně chvíli po příchodu domů na Eminentech, u misky s vodou bylo pečený vařený a čůralo každou chvíli.
Jak jsme přešli na maso, zdálo se mi, že nepije skoro vůbec, objem bobků byl najednou asi 3x menší.
Kvalitní granule pro čivavu budou stejné, jako kvalitní granule pro jiné psy, speciální řady krmiv pro jednotlivá plemena jsou marketingový nesmysl. Pro čivavu to bude chtít pouze menší granulky.
Já mám zkušenost s těmahle
https://www.spokojenypes.cz/n-d-low-grain-dog-adult-mini-codfish-orange-2-5kg/
anebo s variantou kuře a granátové jablko.
Mají i bezobilnou variantu, ale proč chcete granule bez obilí a brambor? Já k tomu nemám důvod, k masu jí taky někdy přidávám obilí nebo brambor smajlík
Další kvalitní značky téměř ve všech diskuzích o granulích vypisuje megííí, stále dokola...stačí pohledat.

pyr

9.9.2017 16:18
pyr

XXX.XXX.32.25

canka napsal(a):
Samozrejme uz je dostavat nebude..a mohl by jste nekdo doporucit kvalitni granule pro civavu?

A co zkusit maso? Očividně Vám na čivavce záleží, chcete ji krmit kvalitně, tak proč nekrmit masem?
Přeji hezký den.

Neregistrovaný uživatel

22.2.2022 11:10
Neregistrovaný uživatel

Jdete se poradit ohledně zdravotního problému, prevence nemoci nebo výživy vašeho zvířete? Nově se můžete obrátit rovnou na odborníky v sekci On-line veterinář. Kvalifikovanou odpověď tam dostanete nejpozději během několika hodin. Ať jsou vaši mazlíčci zdraví a spokojení!

Přidejte reakci

Přidat smajlík