Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

DOG!

11.9.2017 17:19
DOG!

XXX.XXX.220.12

Ahoj, potřebovala bych poradit nemohu se rozhodnout zdali je lepší čivava nebo pudl. Jak povahou a dalšími rozdíly. Jsem studentka vysoké školy zdravotnické, bez dětí. Ale mám obavy, že až by byly děti, aby na ni nebyla ČIVAVA zlá. Děkuji za odpovědi. nashle❤.

Uživatel s deaktivovaným účtem

11.9.2017 17:34
Uživatel s deaktivovaným účtem

Pes bude takovej jakýho si ho vychováte...takže svého psa, pokud chcete, aby si na děti zvyknul musíte od štěnda s dětmi socializovat...můj pohled je čistě subjektivní, pidi plemena nejsou můj šálek kávy, ale vyrostla jsem se "sídlištní" smečkou složenou převážně z pudlů, takže mojí volbou by byl jasně pudl...vidím u něj pouze jednu nevýhodu a tou je pravidelná úprava srsti, pokud nezvládnete sama, tak nutnost pravidelně využívat služeb psího salonu...

11.9.2017 17:48
Tedysek

XXX.XXX.47.180

Já bych zase šla do čivavy. Jsou náchylné k hysterii, ale jsou super. Akční, snadno se naučí držet se pana, jsou doma mazlivé a dá se z nich udělat i normalni poslouchající (cvičící) pes. :) a mají výhodu - dají se snadno přepravovat

11.9.2017 18:25
Evv

XXX.XXX.116.3

Osobně bych si asi prošla chovky a zjistila co se dá sehnat, povahy psů, pokud se rozhodujete mezi toyem a čívou. Pokud i o větším pudlovi tak bych se rozhodla pro pudla, ale někteří jsou dost akční. U pudla je nevyhoda pece o srst, číva líná. Cenove i na sehnání bych řekla že je lepší čivka (pokud jde o pudla toye). Myslím že u obojího se dají sehnat fajn povahy. A u obojího příšerne povahy.

11.9.2017 18:41
dadu

XXX.XXX.61.94

Myslím, že by pro vás byl vhodnější pudl. Obojí má své pro i proti - čivava líná (budete mít chlupy i čerstvě otevřeném jogurtu ), pudlovi se musí upravovat srst stříháním. Do budoucna by pro vás určitě byl vhodnější pudl. Čivava je dost křehká a k dětem se nehodí.

Přidejte reakci

Přidat smajlík