Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

radek232323

12.9.2017 20:23
radek232323

XXX.XXX.174.101

Ahoj, chtěl bych se vás zeptat na pár otázek tak snad budete ochotní mi pomoct. Vybíráme pejska, chceme psa na výlety a na toury ale taky aby to nebylo žádné tintítko. Nevíme koho, bral bych boxera ale o tom moc nevím, anebo nějakého loveckého psa snad mi poradíte a díky.

12.9.2017 20:54
manbea

XXX.XXX.139.254

Pokud chcete opravdového parťáka, poměrně snadno vychovatelného, temperamentního a vhodného i k dětem a vůbec celkově k rodinnému životu, pořiďte si Flat coated retrívra. Osobní zkušenost.

12.9.2017 20:56
Zdenda1987

XXX.XXX.117.206

Málo informací na to, aby Vám někdo poradil.. loveckých plemen jsou desítky. Záleží co chcete a co očekáváte. Ani o vzhledu se nezmiňujete. Třeba já si pořídil Karelského medvědího psa a byla to ta nejlepší věc co jsem udělal. Prostě jsme si sedli naprosto ve všem a dal bych za ní život a ona za mě... Ae tohle je silně individulní a každý to má jinak. Hlavně psa vybíráte pro sebe tak by do toho nikdo jiný neměl kecat.. toť můj názor.

Uživatel s deaktivovaným účtem

12.9.2017 21:01

radek232323 napsal(a):
Ahoj, chtěl bych se vás zeptat na pár otázek tak snad budete ochotní mi pomoct. Vybíráme pejska, chceme psa na výlety a na toury ale taky aby to nebylo žádné tintítko. Nevíme koho, bral bych boxera ale o tom moc nevím, anebo nějakého loveckého psa snad mi poradíte a díky.

Výlety a toury zvládne úplně každý pes s výjimkou těžce deformovaných zvířat typu anglický buldok.

radek232323

12.9.2017 21:02
radek232323

XXX.XXX.174.101

Ano ja vim malo informaci uz jsem zalozil novou konverzaci.

12.9.2017 21:59

Proč jste založil tři diskuze se stejným dotazem?

13.9.2017 17:37

Proč nesmí být pes tintítko?Jen z vlastní zkušenosti, můj šestikilový kříženec pinče zvládne víc než zvládal papírový ovčák, a to vážně.Nevybírala bych až tak mezi velkými plemeny, ani s hustou srstí, tací psi mají problémy s klouby a přehříváním.Pokud nevíte vlastně co chcete, těžko radit, zkuste si zajít do útulku a tam si můžete najít mladého, i psa na takovou výdrž třeba vyzkoušet Jinak lovecký pes, pokud nemáte zkušenosti, tak se vám může stát, že na ty tůry bude běhat jinam bez vás .

Přidejte reakci

Přidat smajlík