todaso
XXX.XXX.20.103
Dobrý den,
chtěla bych poprosit o radu. Poznal by někdo o jaká plemena se jedná? Mohlo by se jednat v obou případech o amerického stafordšírského teriéra?
Moc děkuji...
Uživatel s deaktivovaným účtem
Teoreticky oba, ani jeden, kdo ví
když řeknu, že to zrzavé je patterdale s šarpejem, co se stane.
todaso
XXX.XXX.20.103
Uživatel s deaktivovaným účtem
napsal(a):
Teoreticky oba, ani jeden, kdo ví
když řeknu, že to zrzavé je patterdale s šarpejem, co se stane.
Děkuji za reakci... Nestane se vůbec nic. Máme doma štěně z tohoto spojení. Chtěla jsem znát i další názory, zda by se mohlo jednat o AST, případně mix čeho to asi je.
todaso
XXX.XXX.20.103
tapina
napsal(a):
Ta zrzavá vypadá úplně přesně jako jedna ségra naší feny. Kolik jí je teď?
To bohužel netuším... Mám doma její štěně...a Vaše fenka je jaké rasy? Toto by měla byt AST, ale čím déle koukám na fotky všech možných plemen, tím méně jsem si tím jistá...
todaso
napsal(a):
To bohužel netuším... Mám doma její štěně...a Vaše fenka je jaké rasy? Toto by měla byt AST, ale čím déle koukám na fotky všech možných plemen, tím méně jsem si tím jistá...
Tak to radši ani nebudu říkat
Tyhle 2 fenky, když jsme měli sraz v dospělosti, byly největší, ale ostatní byly celkem prcci a vypadali daleko míň pitbulsky. A to druhé je otec štěněte?
Odkud fenka je nebo nemáte víc informací? S ostatními "štěňaty" už v kontaktu nejsme, asi kdybych se snažila, tak to nějak vypátrelám, měla by být někde na Ostravsku, ale je samozřejmě možné, že bude i jinde.
Každopádně - ukažte štěně!
todaso
XXX.XXX.20.103
tapina
napsal(a):
Tak to radši ani nebudu říkat
Tyhle 2 fenky, když jsme měli sraz v dospělosti, byly největší, ale ostatní byly celkem prcci a vypadali daleko míň pitbulsky. A to druhé je otec štěněte?
Odkud fenka je nebo nemáte víc informací? S ostatními "štěňaty" už v kontaktu nejsme, asi kdybych se snažila, tak to nějak vypátrelám, měla by být někde na Ostravsku, ale je samozřejmě možné, že bude i jinde.
Každopádně - ukažte štěně!
Pro malou jsme si jeli ke Zlínu a majitelem byl mladý muž. Ten žíhaný je skutečně tatínek.
No nejsem si vůbec jistá, co nám z prcka vyroste...
todaso
napsal(a):
Pro malou jsme si jeli ke Zlínu a majitelem byl mladý muž. Ten žíhaný je skutečně tatínek.
No nejsem si vůbec jistá, co nám z prcka vyroste...
A není to jedno co z toho vyroste? Teď už s tím nic neuděláte. Příště pokud chcete mít jistotu co z toho vyroste, kupte si čistokrevného psa s rodokmenem.
Jen doufejte že to štěndo bude alespoň zdravé. Možná by bylo i lepší kdyby se jednalo o křížence. Předpokládám, že rodiče nebyli testovaní na dědičná onemocnění která se u stafordů vyskytují..
awake
napsal(a):
A není to jedno co z toho vyroste? Teď už s tím nic neuděláte. Příště pokud chcete mít jistotu co z toho vyroste, kupte si čistokrevného psa s rodokmenem.
Jen doufejte že to štěndo bude alespoň zdravé. Možná by bylo i lepší kdyby se jednalo o křížence. Předpokládám, že rodiče nebyli testovaní na dědičná onemocnění která se u stafordů vyskytují..
Zadavatelka přece nepíše, že by s tím chtěla něco dělat...ani, že by chtěla mít jistotu
Jen je prostě zvědavá, což je pochopitelné, když je to její pes. Mě taky cokoli o mém psu zajímá.
Já už mám druhého vořecha, zcela záměrně, přesto by mě děsně zajímalo, co vše bylo namixováno v první feně...a i tipy lidí byly zábavné, ráda jsem o tom spekulovala, jen tak, pro radost - nešlo o nic.
Kdybych hodila foto na ifaunu, pravděpodobně bych se nejpozději ve třetím příspěvku dozvěděla, že se mám radovat z krásného pejska a že když už jsem ušetřila na psovi bez PP, nemám se divit nýbrž očekávat cokoliv