Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

todaso

16.9.2017 22:54
todaso

XXX.XXX.20.103

Dobrý den,
chtěla bych poprosit o radu. Poznal by někdo o jaká plemena se jedná? Mohlo by se jednat v obou případech o amerického stafordšírského teriéra?
Moc děkuji...

Uživatel s deaktivovaným účtem

17.9.2017 00:22
Uživatel s deaktivovaným účtem

Teoreticky oba, ani jeden, kdo ví
když řeknu, že to zrzavé je patterdale s šarpejem, co se stane.

17.9.2017 06:07
tapina

XXX.XXX.213.31

Ta zrzavá vypadá úplně přesně jako jedna ségra naší feny. Kolik jí je teď?

17.9.2017 08:46
Tedysek

XXX.XXX.53.94

Já bych řekla že toho tmavého jsme tu už viděli...
Každopádně mě ten zrzek připadá jako smrncnuty sarpejem. Kdo ví co v tom je...

17.9.2017 09:06
Joye

XXX.XXX.162.142

Mně ten žíhanej přípomíná bandoga,

todaso

17.9.2017 11:52
todaso

XXX.XXX.20.103

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Teoreticky oba, ani jeden, kdo ví
když řeknu, že to zrzavé je patterdale s šarpejem, co se stane.

Děkuji za reakci... Nestane se vůbec nic. Máme doma štěně z tohoto spojení. Chtěla jsem znát i další názory, zda by se mohlo jednat o AST, případně mix čeho to asi je.

todaso

17.9.2017 12:04
todaso

XXX.XXX.20.103

tapina napsal(a):
Ta zrzavá vypadá úplně přesně jako jedna ségra naší feny. Kolik jí je teď?

To bohužel netuším... Mám doma její štěně...a Vaše fenka je jaké rasy? Toto by měla byt AST, ale čím déle koukám na fotky všech možných plemen, tím méně jsem si tím jistá...

17.9.2017 13:07
tapina

XXX.XXX.242.218

todaso napsal(a):
To bohužel netuším... Mám doma její štěně...a Vaše fenka je jaké rasy? Toto by měla byt AST, ale čím déle koukám na fotky všech možných plemen, tím méně jsem si tím jistá...

Tak to radši ani nebudu říkat
Tyhle 2 fenky, když jsme měli sraz v dospělosti, byly největší, ale ostatní byly celkem prcci a vypadali daleko míň pitbulsky. A to druhé je otec štěněte?

Odkud fenka je nebo nemáte víc informací? S ostatními "štěňaty" už v kontaktu nejsme, asi kdybych se snažila, tak to nějak vypátrelám, měla by být někde na Ostravsku, ale je samozřejmě možné, že bude i jinde.

Každopádně - ukažte štěně!

17.9.2017 13:09
tapina

XXX.XXX.242.218

Jak se jmenuje - fenka i Vaše štěně?

todaso

17.9.2017 21:46
todaso

XXX.XXX.20.103

tapina napsal(a):
Tak to radši ani nebudu říkat
Tyhle 2 fenky, když jsme měli sraz v dospělosti, byly největší, ale ostatní byly celkem prcci a vypadali daleko míň pitbulsky. A to druhé je otec štěněte?

Odkud fenka je nebo nemáte víc informací? S ostatními "štěňaty" už v kontaktu nejsme, asi kdybych se snažila, tak to nějak vypátrelám, měla by být někde na Ostravsku, ale je samozřejmě možné, že bude i jinde.

Každopádně - ukažte štěně!

Pro malou jsme si jeli ke Zlínu a majitelem byl mladý muž. Ten žíhaný je skutečně tatínek.

No nejsem si vůbec jistá, co nám z prcka vyroste...

17.9.2017 22:08
awake

XXX.XXX.115.235

Tedysek napsal(a):
Já bych řekla že toho tmavého jsme tu už viděli...
Každopádně mě ten zrzek připadá jako smrncnuty sarpejem. Kdo ví co v tom je...

Já v tom také vidím šarpeje

17.9.2017 22:11
awake

XXX.XXX.115.235

todaso napsal(a):
Pro malou jsme si jeli ke Zlínu a majitelem byl mladý muž. Ten žíhaný je skutečně tatínek.

No nejsem si vůbec jistá, co nám z prcka vyroste...

A není to jedno co z toho vyroste? Teď už s tím nic neuděláte. Příště pokud chcete mít jistotu co z toho vyroste, kupte si čistokrevného psa s rodokmenem.
Jen doufejte že to štěndo bude alespoň zdravé. Možná by bylo i lepší kdyby se jednalo o křížence. Předpokládám, že rodiče nebyli testovaní na dědičná onemocnění která se u stafordů vyskytují..

17.9.2017 22:40
Terven

XXX.XXX.110.147

awake napsal(a):
A není to jedno co z toho vyroste? Teď už s tím nic neuděláte. Příště pokud chcete mít jistotu co z toho vyroste, kupte si čistokrevného psa s rodokmenem.
Jen doufejte že to štěndo bude alespoň zdravé. Možná by bylo i lepší kdyby se jednalo o křížence. Předpokládám, že rodiče nebyli testovaní na dědičná onemocnění která se u stafordů vyskytují..

Zadavatelka přece nepíše, že by s tím chtěla něco dělat...ani, že by chtěla mít jistotu
Jen je prostě zvědavá, což je pochopitelné, když je to její pes. Mě taky cokoli o mém psu zajímá.
Já už mám druhého vořecha, zcela záměrně, přesto by mě děsně zajímalo, co vše bylo namixováno v první feně...a i tipy lidí byly zábavné, ráda jsem o tom spekulovala, jen tak, pro radost - nešlo o nic.
Kdybych hodila foto na ifaunu, pravděpodobně bych se nejpozději ve třetím příspěvku dozvěděla, že se mám radovat z krásného pejska a že když už jsem ušetřila na psovi bez PP, nemám se divit nýbrž očekávat cokoliv

18.9.2017 06:31
Tedysek

XXX.XXX.53.94

awake napsal(a):
Já v tom také vidím šarpeje

To je tou oplacanou čůňou a poloklopenyma ušima...

Přidejte reakci

Přidat smajlík