Elefanta

XXX.XXX.211.60
Dobrý den,
před 4 dny jsme se přestěhovali do nového bydliště, ještě probíhá různé montovani nábytku atd a zhruba po tuhle dobu jsem si všimla, že náš pes pije nadměrně oproti normálu, cca 2x tolik. Jinak se chová normálně, strava stejná, moči i kali také stejně, vystresovane se neprojevuje. Vím, že to může být cukrovka a další vážné choroby, ale zajímalo by mě, jestli by to mohlo být ze stresu z toho stěhování? Jinak je mladý (3 roky) a kastrovany.
Uživatel s deaktivovaným účtem

A kam jste se přestěhovali- do paneláku(suchý vzduch) do domečku (byl dřív venkovní, teď je domácí), teplotní komfort teď a předtím...porovnejte.
Elefanta
napsal(a):
Dobrý den,
před 4 dny jsme se přestěhovali do nového bydliště, ještě probíhá různé montovani nábytku atd a zhruba po tuhle dobu jsem si všimla, že náš pes pije nadměrně oproti normálu, cca 2x tolik. Jinak se chová normálně, strava stejná, moči i kali také stejně, vystresovane se neprojevuje. Vím, že to může být cukrovka a další vážné choroby, ale zajímalo by mě, jestli by to mohlo být ze stresu z toho stěhování? Jinak je mladý (3 roky) a kastrovany.
Místo diskuse na netu to chce dobrého veterináře, protože když pije 2* víc než jindy a močí stejně jako jindy, je něco hodně špatně.
sh

XXX.XXX.244.143
Zalezi taky na nynejsi aktivite, pokud stehujete, montujete a on furt mezi vami pobiha, muze pit vice. Vyloucenim zdravotnich potizi budete mit klid, zajdete na veterinu.
Uživatel s deaktivovaným účtem

Ano, psi mohou začít více pít kvůli stresu.
Ale nejprve je potřeba u veterináře vyloučit všechny ostatní zdravotní příčiny.