Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.151.25
Včera se mi roční fenka retrívra přežrala padaných jablek. Dneska přestala chodit a tahá zadek za sebou. Jedu na veterinu, ale zažil jste někdo něco podobného?
Zřejmě to v ní kvasí, zdá se mi i taková jako přiopilá, lehce dezorientovaná. Stalo se mi tohle poprvé, přestože psi normálně jablka žerou.
Uživatel s deaktivovaným účtem

Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Včera se mi roční fenka retrívra přežrala padaných jablek. Dneska přestala chodit a tahá zadek za sebou. Jedu na veterinu, ale zažil jste někdo něco podobného?
Zřejmě to v ní kvasí, zdá se mi i taková jako přiopilá, lehce dezorientovaná. Stalo se mi tohle poprvé, přestože psi normálně jablka žerou.
Padané ovoce může způsobit velký problém. Fena známých (boxerka) byla přes den na zahradě s hrušní. Když přišli z práce, fena byla mrtvá, torze po nažrání se spadaných hrušek.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.151.25
Průjem byl velký a do druhého dne to odeznělo. Kamarádka musela nechat operovat fenku FCR po přežrání hruškama. Myslím, že opravdu byla něco jako opilá. Postupně se to prostě vyloučilo. Vet. nevěděl, na RTG nebylo nic, jen plná střeva, dal něco na bolest.
Pažravce raděj držet dál od spadaného ovoce, to jsem si z toho vzala.
Uživatel s deaktivovaným účtem

Naše labradorka žere v létě taky spadaná jabka, loni z nich byla pěkně tlustá. Ale letos je pro jistotu pravidelně sbírám.