Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
16.10.2017 08:15
Naffi

XXX.XXX.171.250

Ahoj mate nake zkusenosti s granulama Annamaet? smajlík

16.10.2017 08:54
manbea

XXX.XXX.139.247

My špatnou, krmili jsme jimi voříška (6 let,14 kg) 2 měsíce. Po cca 4 týdnech začal hodně hubnout a radikálně se mu zhoršila srst. Mysleli jsme, že je to jen přechodné, ale ani zvýšená krmná dávka v dalších týdnech nepomohla. Hodně línal, srst byla bez lesku a výrazně zhrubla. Veterinární vyšetření neukázala žádná onemocnění, přešli jsme na jinou značku granulí a do měsíce byl pes ok. Jediné co na Annameat mohu hodnotit pozitivně je to, že psovi docela chutnaly a nezpůsobovaly mu žádné trávicí problémy. Naši psi nejsou přísní granuláři, granule tvoří cca 75 % denní krmné dávky, ale ani toto k prosperitě psa při těchto granulích nepomohlo. Nicméně co jednomu nesedí, druhému může naprosto vyhovovat.

16.10.2017 10:43
LájošM

XXX.XXX.14.251

My zas zkušenost velmi dobrou. Krmil jsem teda jen tou lepší řadou (Salcha, Aqualuk, Manitok) na střídačku s jinými granulemi, ale super.

16.10.2017 10:48
manbea

XXX.XXX.139.247

LájošM napsal(a):
My zas zkušenost velmi dobrou. Krmil jsem teda jen tou lepší řadou (Salcha, Aqualuk, Manitok) na střídačku s jinými granulemi, ale super.

My krmili také lepší řadou, ale prostě z nějakého důvodu nevyhovovaly. Nicméně stejně bude muset zadavatelka udělat osobní zkušenost, každý pes je opravdu jiný.

Uživatel s deaktivovaným účtem

16.10.2017 10:54
Uživatel s deaktivovaným účtem

"každý pes je opravdu jiný"
ano, dostali jsme vzorek annamaetu přibalený k "našim" granulím...pes ho čorchl, sežral sáček, granule nechal na posteli...takže zcela zbytečný příspěvek, páč teda zkušenost s konzumací těchto granulí mým psem nemám

16.10.2017 11:07
LájošM

XXX.XXX.14.251

manbea napsal(a):
My krmili také lepší řadou, ale prostě z nějakého důvodu nevyhovovaly. Nicméně stejně bude muset zadavatelka udělat osobní zkušenost, každý pes je opravdu jiný.

Souhlasím. Mému citlivému psovi zas nevyhovují granule, co si je plno lidí chválí. Složení je důležité, ale stejně si každý musí vyzkoušet, co bude sedět.
A taky co pes ve štěněcím věku snášel hůř, nyní po pár letech vyhovuje perfektně.
Mám více psů a každý reaguje na stejné žrádlo jinak.

Přidejte reakci

Přidat smajlík