Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
22.10.2017 14:36
Notimeatall

XXX.XXX.241.180

Dobrý den, chtěla bych se poradit. Mám téměř 9ti letého jorka. Je to fajn pes, umí spoustu povelů a je dobře vycvičený. Mívali jsme problém se značkováním, ale asi 3 roky zpátky už to úplně přestalo.

Problém začal až teď. Již nějakou dobu mám přítele, pes s ním nemá problém, má ho rád. Vždycky je nadšený, když přijde. Občas ho i hlídá atd.

Už asi po páté se nám stalo, že když jsme se u mě v bytě dostali s přítelem k nějakým intimnostem, tak pes vykonal svou potřebu přímo v pokoji. Tak nás samozřejmě přerušil.

První jsem si myslela, že to byla jen náhoda a třeba se špatně vyvenčil. Ani jsem mu nenadala. O pár týdnů později znovu. To už jsem mu nadala. A když to udělal asi po páté tak jsem ho šla zavřít do jiného pokoje.

Vždycky byl vyvenčený, u mně je občas bývá sám doma i 6-8 hodin, když jsem nejvíc zatížená školou a v pohodě to vydrží, nedělá nepořádek, sousedi si nestěžují, nic.

Myslíte, že mu opravdu mohou vadit ty intimnosti? Když spolu děláme cokoliv jiného je v pohodě. Ani když si k tomu dostaneme tak neštěká, neběhá, nezačne se chovat divně, prostě jen po chvíli zjistím, že tam někde udělal bobek.
A v tom případě, je nejlepší řešení ho prostě zavřít do jiného pokoje, když se k tomu schyluje?

Neregistrovaný uživatel

22.10.2017 14:52
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.197.228

A co čekáte, že vám tu někdo poradí...?
... tak když si budete chtít za..., tak pošlete pejska třeba do kina, nebo k sousedům, ... anebo prostě zavřete dveře

... anebo ne...ejte

Uživatel s deaktivovaným účtem

22.10.2017 21:58
Uživatel s deaktivovaným účtem

...jen takova pro ujasneni.
Pes spi s Vami v posteli, nebo ma v loznici vlastni pelech, ktery pres noc vyuziva?

22.10.2017 22:09
lesnížínka

XXX.XXX.240.228

Zkusím bez narážek Pes pravděpodobně vnímá zvuky, kterým nerozumí, jako nějaký problém, neví co s tím, je nejistý. Osobně: nesnesla bych u toho žádné zvíře, sama bych s tím měla dost problém. Nechávala bych psa v jiné místnosti.

Přidejte reakci

Přidat smajlík