Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
25.10.2017 18:46
Terkab

XXX.XXX.150.50

Už nevím na koho se obrátit, proto se ptám zde. Nevíte o někom nejlépe v Opavě a blízkém okolí, kdo se zabývá problémovým chováním psů? Nemyslím to, že můj pejsánek štěká na ostatní pejsánky... myslím vyloženě agresivní chování. A taky nechci nikoho, kdo mi poradí, že mám se psem hodit o zem nebo ho dokopat. Chtěla bych kontakt na někoho, kdo bude mít pro psa pochopení a bude se s ním dát rozumně mluvit. Moc děkuji za rady.

Uživatel s deaktivovaným účtem

25.10.2017 18:53

Určitě mohu doporučit koiru:

http://www.koira.cz/.

25.10.2017 19:58
gitule vrtule

XXX.XXX.148.31

Terkab napsal(a):
Už nevím na koho se obrátit, proto se ptám zde. Nevíte o někom nejlépe v Opavě a blízkém okolí, kdo se zabývá problémovým chováním psů? Nemyslím to, že můj pejsánek štěká na ostatní pejsánky... myslím vyloženě agresivní chování. A taky nechci nikoho, kdo mi poradí, že mám se psem hodit o zem nebo ho dokopat. Chtěla bych kontakt na někoho, kdo bude mít pro psa pochopení a bude se s ním dát rozumně mluvit. Moc děkuji za rady.

Jen se dotáži- někdo již konstatoval, že váš pes je vyloženě agresivní, nebo je to jen něčí úhel pohledu?Jak se jeho agresivita přímo projevuje?Jen v určitých situacích, které nastanou, či je to častěji?Jak je pes starý, je zdráv?Útočí na lid, jiná zvířata, nebo je mu to jedno?Je hodně otázek, které si musíte položit a pak hledat někoho, kdo vám s daným problémem pomůže.Setkala jsem se kdysi s cvičitelkou, která na agresivní reakci půl roční pitbulky vůči dvouleté kolii řekla-No a co by jste čekali od pitbula a absolutně nezasáhla, neřekla ani majitelce, jak má jednat, jak se zachovat apod.Takže bych hledala podle zkušeností cvičitelů a "nápravců" pesanů.

27.10.2017 21:43
Terkab

XXX.XXX.150.50

Nemáte někdo zkušenost s Bárou Sajašovou.

28.10.2017 21:08

Podle profilu máte psů víc. Jaké je složení pohlaví? Který pes je "agresivní".
Napíšu vám příhodu z dnešního rána :
Jdu s fenou (AUO) po chodníku, proti nám fenka jorka a za ní panička se středním psem na vodítku. Jorkšírka tomu zřejmě velí a letí se štěkotem proti nám ( je přece mrňavá a nic nedělá ), tak přejdeme na druhý chodník ( předpokládám, že když je na volno, bude respektovat svou stranu ulice, t.j. - ví, že do silnice se nesmí), letí za námi. Odešly jsme a za chvíli se potkáváme znovu, paní pouští psa na délku vodítka k mé feně ( pojď se podívat, to je holčička ), pes vyletí a kdyby ho nestrhla, má ho moje fena zakouslého v krku. Agresivní i na fenu ? Nemyslím si to. Jen "držel basu" se svou domácí fenkou, která na nás řvala jen malý kousek vedle.

29.10.2017 08:24
impact

XXX.XXX.195.92

Jednoznačně Koira. Buďte rádi, že bydlíte tak blízko. Co by za to jiní dali.

Přidejte reakci

Přidat smajlík