Uživatel s deaktivovaným účtem

Dobrý den.
Chtěla bych v této otázce navazovat z saxanou123456789.
Taky bychom chtěli pejska, ale některé věci by splňovat nemusel.
Saxana123456789 je moje kamarádka žijeme ve stejné vesnici tak asi budou ty požadavky podobné(budou i vysvětlivky)
To aby byl delší dobu sám by se dalo vyřešit tak že by si ho táta vzal do práce jako to dělá jeho kolegyně. Ale já si myslím že jednou za čas by mohl zůstat doma na zahradě jelikož má kamarádka ze školy to má podobně a večer s ním de na procházku a nemusí být ty procházky hodinové.(samozřejmě je mi pouze 12 tak nemůžu hodnotit je to jen můj názor)
Měl by mít hustý kožich, protože by byl venku(samozřejmně by mněl boudu ze dřeva)
Nemusel by být zrovna úplný kliďas chtěla bych si sním pořádně hrát, ale neměl by být agresivní.
Z výškou je to tak, že nemusí být malí, ale ne velký jako doga jelikož máma se velkých psů štítí(nebojí) Takže tak plemeno výšky max.84 cm na všech 4 tlapkách
To by bylo vše tak hezký zbytek dne.

Prosím, psa si zatím nepořizuj, venči ho pak raděj s tou kamarádkou, pokud je ona tak rozhodnuta, nečetla jsem která.Nevíš pořádně co tu píšeš, těžko pak budeš vědět jak se o psa starat a mamka se může štítit časem i, malého".

"venči ho pak raděj s tou kamarádkou"
no to ti nevím, do toho limitu 5 minut, který si kámoška vyčlenila na procházku se psem, se snad nevejde ani pozdrav u branky...
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.197.228
napsal(a):
Dobrý den.
Saxana123456789 je moje kamarádka žijeme ve stejné vesnici tak asi budou ty požadavky podobné(budou i vysvětlivky)
To aby byl delší dobu sám by se dalo vyřešit tak že by si ho táta vzal do práce jako to dělá jeho kolegyně. Ale já si myslím že jednou za čas by mohl zůstat doma na zahradě jelikož má kamarádka ze školy to má podobně a večer s ním de na procházku a nemusí být ty procházky hodinové.(samozřejmě je mi pouze 12 tak nemůžu hodnotit je to jen můj názor)
Měl by mít hustý kožich, protože by byl venku(samozřejmně by mněl boudu ze dřeva)
Nemusel by být zrovna úplný kliďas chtěla bych si sním pořádně hrát, ale neměl by být agresivní.
Z výškou je to tak, že nemusí být malí, ale ne velký jako doga jelikož máma se velkých psů štítí(nebojí) Takže tak plemeno výšky max.84 cm na všech 4 tlapkách
Já myslím, že když si se saxanou shodně pořídíte zakrslé králíčky, tak uděláte úplně nejlíp, a můžete si je pak brát navzájem na návštěvy, až se budete doučovat češtinu
Mno děvčata, je vám 12... psa si nepořizujte, páč za 3roky odejdete na školu, nebo do učení, někam na intr, začnete prohánět kluky a starost o vámi nevycválaného psíka by zůstala na rodičích, kteří se bez psa evidentně obejdou (jinak by ho už dávno měli).
Tož počkejte až budete samostatné...
Králík je pro vás dobrá volba...koukněte na
https://www.ifauna.cz/pet-kralicci/diskuse/
lupus4
napsal(a):
Mno děvčata, je vám 12... psa si nepořizujte, páč za 3roky odejdete na školu, nebo do učení, někam na intr, začnete prohánět kluky a starost o vámi nevycválaného psíka by zůstala na rodičích, kteří se bez psa evidentně obejdou (jinak by ho už dávno měli).
Tož počkejte až budete samostatné...
Králík je pro vás dobrá volba...koukněte na
https://www.ifauna.cz/pet-kralicci/diskuse/
Za mně také králík
http://fresh.iprima.cz/16-vytecnych-receptu-z-kraliciho-masa.
Víš co ?
Zatím si o psech čti !
https://www.ifauna.cz/psi/clanky/r/.
napsal(a):
Dobrý den.
Plyšák je pro vás ta nejlepší volba. Zatím máte na psa jen vaše požadavky, ale nic mu v podstatě nenabízíte a na jeho potřeby kašlete.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.242.18
Psa by si měli koupit hlavně tví rodiče, ne ty, takže pokud tvoji rodiče nechcou psa, nejsou ochotni mu zajistit výcvik, jídlo, veterinu a procházky a celkově to co opravdu pes potřebuje tak si ten sen nechej zdát dál...asi nějak nechápu tvé rodiče...
napsal(a):
Dobrý den.
...králíčka celkem nového (nevím co přesně si pod tímto představit, ale zřejmě ho nemáte dlouho) už máte, myslím, že přesně splňuje to co od zvířete očekáváte a zřejmě mu stačí to co jste zvířeti schopna a ochotna poskytnout, věřte, že pes by u Vás spokojený nebyl...pokud se Vaše maminka psů štítí - píšete že velkých, ale myslím, že se to bude vztahovat na psy jako takové velké - malé psa si vůbec nepořizujte - s pořízením by měla souhlasit celá rodina, což bude asi u Vaší maminky problém...rozumné pro Vás i pro Vaši kamarádku by bylo chodit někomu venčit a hrát si se psem - jistě jich není u nás na vsi málo a určitě by to mnohý majitel psa přivítal...
Chudák králíček :( Takovýmhle případům bych nedoporučovala králíčka, leda tak rybičky nebo jednu dvě myšky. Ty opravdu trpět nepozorností nijak zvlášť nebudou, stačí když dostanou pravidelně žrát a ani nároky na žrádlo nejsou tak velké jako u králíků...
Každopádně když už máš zvířátko, tak se mu pořádně věnuj a nevymýšlej jiné, o kterém očividně nic moc nevíš/nemáš načteno/nemáš reálnou představu jak by péče o něj měla vypadat.
Doufám že ten dotaz byl spíš provokace než vážně míněn :/.
boikana
napsal(a):
Chudák králíček :( Takovýmhle případům bych nedoporučovala králíčka, leda tak rybičky nebo jednu dvě myšky. Ty opravdu trpět nepozorností nijak zvlášť nebudou, stačí když dostanou pravidelně žrát a ani nároky na žrádlo nejsou tak velké jako u králíků...
Každopádně když už máš zvířátko, tak se mu pořádně věnuj a nevymýšlej jiné, o kterém očividně nic moc nevíš/nemáš načteno/nemáš reálnou představu jak by péče o něj měla vypadat.
Doufám že ten dotaz byl spíš provokace než vážně míněn :/.
...slečna už králíčka má (bohužel)...pravdou je, že jsou to velice společenská stvoření a náš žije v bytě s kočkami a psem... má neustále otevřenou klec...občas ho kocour vyhodí a pak spí na seně v kleci, králík pro změnu na předložce v koupelně...pes mu chodí prohlížet misku a vytahovat seno... takže nevím v jakých podmínkách má slečna toho svého, ale pořídit si k tomu psa by skončilo asi poměrně dost smutně...