Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Kristýna 234

30.10.2017 22:07
Kristýna 234

XXX.XXX.117.37

Ahojky nevíte někdo co může být našemu pejskovi?čekal na nás tak cca 15 minut v autě a úplně v pohodě jsme přijeli domů šla jsem s ním ven a pak byl jak splaseny neklidny zalejzla pod gauc a když ho chceme vytáhnout tak vrci vždy sedává na balkoně a i ted chtěl tak nevím co s ním čumák má studený i pil vodu a jedl normálně ale je divný koupili jsme mu hračku a ani na tu z pod gauce nevylez coz normálně vždy vyleze... nechápu...co s tím jestli zajít k vetovi raději aby se na něj podival nevím...

31.10.2017 05:11
Tedysek

XXX.XXX.33.89

Budiž to ponaučení, že se pes nenechává v autě. Mohl do vás někdo tuknout, mohlo mu být vedro/zima, mohl vidět něco co ho vyděsilo. Nebo to může brát v souvislosti s něčím jiným jako zradu od vás proto vrčí. Příčin může být milion.
Když jsem to na 2 minuty udělala já, tak mi pes přelezl z kufru k řidiči a stoupnul si na klakson. :).

Uživatel s deaktivovaným účtem

31.10.2017 07:51

Psy jsem nechávala a nechávám v autě normálně ( např. při nákupu ), pochopitelně ne na sluníčku. V létě v podzemních parkovištích - např. Kdyby to mělo souvislost s autem, vyváděl by už cestou.
Zadavatelko - píšete "pes", je to opravdu samec, nebo fena ?

31.10.2017 08:32
Mat

XXX.XXX.3.124

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Psy jsem nechávala a nechávám v autě normálně ( např. při nákupu ), pochopitelně ne na sluníčku. V létě v podzemních parkovištích - např. Kdyby to mělo souvislost s autem, vyváděl by už cestou.
Zadavatelko - píšete "pes", je to opravdu samec, nebo fena ?

To je pěkná blbost, i ve stínu může teplota v autě stoupnout o 15 °C za 10 minut.

31.10.2017 08:39

V podzemním parkovišti určitě teplota v autě nestoupne...ale to není to, co bychom tu měli řešit.
A určitě tam nestoupla teplota v případě zadavatelky - teď v říjnu, kdy je venku kolem 10°C.

31.10.2017 09:01

Opět málo informací, ale víc než souvislost s autem bych viděla problém někde jinde.Kde a jak dlouho jste se psem cestovali?

31.10.2017 09:02
Tedysek

XXX.XXX.33.89

Já to vidím na trauma spojené s tím, že panička zanechala psa samotného a v její nepřítomnosti přišla situace, kterou pes nezvládl vyřešit. A teď se s tím neumí vyrovnat. A má to spojené prostě s paničkou.

31.10.2017 10:06
samik49

XXX.XXX.177.4

Podle mě se stalo spíš něco venku než v tom autě.
Já psy nechávám v autě úplně běžně, ve stínu v chladném počasí s pootevřeným oknem třeba i hodinu. Normálně spí v kennelce a pohoda.

31.10.2017 10:33
marcelaamax

XXX.XXX.141.102

samik49 napsal(a):
Podle mě se stalo spíš něco venku než v tom autě.
Já psy nechávám v autě úplně běžně, ve stínu v chladném počasí s pootevřeným oknem třeba i hodinu. Normálně spí v kennelce a pohoda.

Dělám to také tak, když je tepleji tak nechávám otevřený kufr, pes je v kleci. Nechávám ho tak na cvičáku, na závodech - kdy je to někdy fakt na dlouho, když se třeba stavuji na nákupu atd... A pes v pohodě. Jenže můj pes je takto zvyklý od štěněte, tu klec bere jako svoje místo kde má odpočívat a je to pro něho naprosto normální.

Třeba zadavatelky pes na to být zvyklý nemusí a opravdu ho mohlo něco v tom autě vyděsit... I když nevím, jestli to správně chápu, tak zadavatelka se psem přijeli domů, šla s ním na procházku a to byl ještě naprosto v pohodě a začalo to, až když se vrátili z procházky domů.

31.10.2017 10:37

On ten popis zadavatelky je dost nejasný. Pes se může bát anebo může mít zdravotní problém.

31.10.2017 11:39

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
On ten popis zadavatelky je dost nejasný. Pes se může bát anebo může mít zdravotní problém.

Nebo ukradl kost ( tvrdý rohlík, šlupku od salámu, mastný papír, kaštan...) a pod tou postelí si ho hlídá. Klidně při tom venčení před příchodem domů.

Přidejte reakci

Přidat smajlík