Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
9.11.2017 15:13
Bella Shiba Inu

XXX.XXX.232.122

Dobry Den, Prosim o radu...máme 3mesicni stenatko Shiba Inu a prosim o radu jake ji zvolit granulky...u majitelu papala Annamaet a u nas Winner Plus Puppy Starter-na doporuceni ve zverimexu...ale Paní veterinarka nam rekla ze to nejsou dobre zvolene granulky pro ni...ze by mela papat granulky bez obilovin s vice proteinu a masa...po papani hlasite říhá...a jake jsou pro ni vhodné pamlsky pro odmenovani...Dekuji Moc za Odpoved...

9.11.2017 15:40
barevnalentilka

XXX.XXX.82.116

Toto určitě nejsou kvalitní granule. Základem je kukuřice a rýže a obsahují živočišný tuk - to je co? Vůbec nevíte. Existují daleko lepší krmiva. Pohledejte zde na fauně, nejlépe příspěvky "megí". Jako kvalitní se zde objevují Barking Heads, N&D, Wolfsblut...
A že říhá, je to nějak hodně? Náš Shibák taky krká, ale decentněsmajlík

9.11.2017 15:55
Bella Shiba Inu

XXX.XXX.232.122

Ahojky, Moc Děkuji za Odpověď...říhá asi málo ale nikdy jsem to nezažila tak mě tím udivuje.

9.11.2017 16:56
Cress

XXX.XXX.1.121

Podle mne granule od Barking heads nepatří moc mezi ty kvalitní. Hlavně obsahují obiloviny, které by neměly obsahovat vůbec. Já bych spíše doporučila granule od Brit (pro našeho psa používáme Brit care Lamb and rice) nebo Carnilove.

9.11.2017 17:27
Markéta80

XXX.XXX.176.2

Cress napsal(a):
Podle mne granule od Barking heads nepatří moc mezi ty kvalitní. Hlavně obsahují obiloviny, které by neměly obsahovat vůbec. Já bych spíše doporučila granule od Brit (pro našeho psa používáme Brit care Lamb and rice) nebo Carnilove.

Takže barking heads kvalitní nejsou ale brit care a carnilove jsou na vyšší úrovni?

9.11.2017 17:51
barevnalentilka

XXX.XXX.18.30

Cress napsal(a):

BH dělají i bezobilnou verzi. Jsou to jediné granule (které jsem zkoušela), které fakt byly cítit rybou, ne klasickým granulím "závanem". Znám dost psů, co jsou na nich top (i chovku král. pudlíků).

http://barkingheads.net/index.php/puppy-days-bez-obilovin.

9.11.2017 17:57
Bella Shiba Inu

XXX.XXX.232.122

Všem Vám Moc Děkuji za komunikaci a názory a zkušenosti...

9.11.2017 18:43
barevnalentilka

XXX.XXX.18.30

Bella Shiba Inu napsal(a):
Ahojky, Moc Děkuji za Odpověď...říhá asi málo ale nikdy jsem to nezažila tak mě tím udivuje.

No jo, maj asijský móresy smajlík Když byl menší krkal po každém jídle, ale decentně, teď už to skoro nedělá (8m).

Uživatel s deaktivovaným účtem

9.11.2017 23:35

barevnalentilka napsal(a):
BH dělají i bezobilnou verzi. Jsou to jediné granule (které jsem zkoušela), které fakt byly cítit rybou, ne klasickým granulím "závanem". Znám dost psů, co jsou na nich top (i chovku král. pudlíků).

http://barkingheads.net/index.php/puppy-days-bez-obilovin.

Krásně po rybách voní Acana Pacifica.

10.11.2017 06:42
scylla

XXX.XXX.150.32

Bella Shiba Inu napsal(a):
Dobry Den, Prosim o radu...máme 3mesicni stenatko Shiba Inu a prosim o radu jake ji zvolit granulky...u majitelu papala Annamaet a u nas Winner Plus Puppy Starter-na doporuceni ve zverimexu...ale Paní veterinarka nam rekla ze to nejsou dobre zvolene granulky pro ni...ze by mela papat granulky bez obilovin s vice proteinu a masa...po papani hlasite říhá...a jake jsou pro ni vhodné pamlsky pro odmenovani...Dekuji Moc za Odpoved...

Papat by měla pořádné jídlo, ne granule. Když už chcete krmit granule, tak třeba arden grange, first mate a něco v podobné třídě. Jako pamlsky vařené maso, žádné prefabrikované chemické. Jak je vidět, i ona vám říká, že jí granule nesedí.

10.11.2017 08:49
barevnalentilka

XXX.XXX.82.116

scylla napsal(a):
Papat by měla pořádné jídlo, ne granule. Když už chcete krmit granule, tak třeba arden grange, first mate a něco v podobné třídě. Jako pamlsky vařené maso, žádné prefabrikované chemické. Jak je vidět, i ona vám říká, že jí granule nesedí.

To je pravda. Masko je nej. Ten náš granule přestal jíst (měl předtím režim ráno granule, večer maso), teď má maso i ráno. Když mu to nejede, tak ho do toho nebudu nutit - mě taky nikdo nenutí, jíst to co nechci. No uvidíte smajlík

10.11.2017 09:04
Varaxi

XXX.XXX.1.226

Cress napsal(a):

Já BH taky nemám ráda (resp. můj pes je nemá rád), ale pokud na je považujete za nekvalitní jen kvůli tomu, že obsahují obiloviny, pak je Váš pohled poměrně jednostranný. Víte, oni jsou psi, kteří obiloviny vyžadují a granule bezobilky nežerou nebo mají drobné zdravotní problémy.

10.11.2017 09:15

A pak u BH existují i grain free
oproti BC a Carnilove o tři tisíce levelů výš
ale je možné, že se četlo složení v nějakém cz shopu (je většinou špatně psané, staré,..)
každopádně, vždy dám přednost neškodné konzervaci, potravinové kvalitě a masu, i kdyby toho masa mělo být málo
raději přihodím kus prasete.. než BC atp.

10.11.2017 14:50
Lorie161

XXX.XXX.66.112

scylla napsal(a):

Já teda granulím zas až tak moc nerozumím, ale prosím Vás, to složení u těchto dvou zmiňovaných značek se mi za tu cenu vůbec nelíbí.

10.11.2017 20:17
Terven

XXX.XXX.160.10

Lorie161 napsal(a):
Já teda granulím zas až tak moc nerozumím, ale prosím Vás, to složení u těchto dvou zmiňovaných značek se mi za tu cenu vůbec nelíbí.

Jj, koukám na složení First Mate - jsou to směsi nejrůznějších mouček, na prvním místě vždy bramborové vločky...taky se mi to nelíbí, resp. pochopila bych, že tím někdo krmí z ekonomických důvodů, pokud by to byly levné granule.
I levněji se dají sehnat o třídu kvalitnější.

10.11.2017 20:58
tapina

XXX.XXX.211.6

Terven napsal(a):
Jj, koukám na složení First Mate - jsou to směsi nejrůznějších mouček, na prvním místě vždy bramborové vločky...taky se mi to nelíbí, resp. pochopila bych, že tím někdo krmí z ekonomických důvodů, pokud by to byly levné granule.
I levněji se dají sehnat o třídu kvalitnější.

Oni měli jednu dobu takovou docela vymakanou reklamu. Z neznalosti a naivity jsem taky jeden pytel koupila... A zázrak se samozřejmě nekonal.

10.11.2017 21:02

Kde je ta reklama ? Hledám na youtube "firstmate dog food" a vylezlo
"We Were On David Letterman.. Stupid Pet Tricks".

10.11.2017 21:05
tapina

XXX.XXX.211.6

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Kde je ta reklama ? Hledám na youtube "firstmate dog food" a vylezlo
"We Were On David Letterman.. Stupid Pet Tricks".

Měli něco o problémech s kůží, příbehy spotřebitelů, pak taky známá osoba, co pracovala s týranymi psy, to vychválila, jedině toto + ještě jedno brala...
Jo, jako úplně blbé a trapné, ale tak když už člověk neví

10.11.2017 21:11

tapina napsal(a):
Měli něco o problémech s kůží, příbehy spotřebitelů, pak taky známá osoba, co pracovala s týranymi psy, to vychválila, jedině toto + ještě jedno brala...
Jo, jako úplně blbé a trapné, ale tak když už člověk neví

Oni to fakt ale lidé říkali, že pomohlo. Protože jednoduchost. Co tam bylo dřív, nevím. Teď je to divné, no. Jenže jen proto, že teď víme víc.
Co tu bylo ? FM, Nuova Fattoria, Acana, Chappi.

10.11.2017 21:47
tapina

XXX.XXX.211.6

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Oni to fakt ale lidé říkali, že pomohlo. Protože jednoduchost. Co tam bylo dřív, nevím. Teď je to divné, no. Jenže jen proto, že teď víme víc.
Co tu bylo ? FM, Nuova Fattoria, Acana, Chappi.

Nevíme vůbec nic. Víc jak polovina toho, co tu furt rozebírame o granulích, jsou jen domněnky nebo přání. Realitu neznají ani ve fabrice.

10.11.2017 21:59

tapina napsal(a):
Nevíme vůbec nic. Víc jak polovina toho, co tu furt rozebírame o granulích, jsou jen domněnky nebo přání. Realitu neznají ani ve fabrice.

Však říkám furt, ať se na to v.. všichni.

Přidejte reakci

Přidat smajlík