Papillon pořizovací cena

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
12.11.2017 10:13
morgana

XXX.XXX.13.111

Dobrý den
Uvažujeme s přítelem o pořízení Papillona. Líbí se nám, že se jedná o malého a akčního pejska, který se rychle učí. Ráda bych se s ním věnovala psím sportům. Chtěla bych se zeptat, jestli máte někdo Papillonka s pp a jaká byla jeho pořizovací cena. Vím, že se ceny líší u jednotlivých spojení, ale zajímá nás přibližná cena, abychom věděli kolik našetřit smajlík. Budu ráda za každou odpověď.

Uživatel s deaktivovaným účtem

12.11.2017 11:22
Uživatel s deaktivovaným účtem

Kamarádka má fenečku s PP(přivezli ji ze slovenska) a pořizovací cena byla myslím 13 tis Kč českých a to měla ji ještě sníženou protože má skus klešťový.
Akcnak to je, kamarádka sni dělá agility.

12.11.2017 11:26
morgana

XXX.XXX.13.111

Děkuji za odpověď smajlík

12.11.2017 12:21
manbea

XXX.XXX.139.247

10 000, - až 25 000, - Kč, přičemž v té horní hranici se pohybují fenky s předpoklady pro výstavy a chov. Levněji seženete štěně s nějakou exteriérovou vadou, nejčastěji je to bílá skvrnka na uchu nebo vadný skus. Ani jedno samozřejmě štěně v běžném životě a při vykonávání psích sportů nikterak neomezuje. Hodně radosti s papillonem !

12.11.2017 14:40
Edánek

XXX.XXX.237.69

morgana napsal(a):
Dobrý den
Uvažujeme s přítelem o pořízení Papillona. Líbí se nám, že se jedná o malého a akčního pejska, který se rychle učí. Ráda bych se s ním věnovala psím sportům. Chtěla bych se zeptat, jestli máte někdo Papillonka s pp a jaká byla jeho pořizovací cena. Vím, že se ceny líší u jednotlivých spojení, ale zajímá nás přibližná cena, abychom věděli kolik našetřit smajlík. Budu ráda za každou odpověď.

...mám nyní sedmiměsíčního pejska z české ch.s. vzhledem k exteriérové vadě - bílá v uchu byl pořizován za 11 tisíc...

12.11.2017 20:41
Fiona.Praha

XXX.XXX.169.194

Edánek napsal(a):
...mám nyní sedmiměsíčního pejska z české ch.s. vzhledem k exteriérové vadě - bílá v uchu byl pořizován za 11 tisíc...

Můžete sem dát, prosím, fotku? Neumím si představit "bílá v uchu".
Známá uvažuje o papillonovi, ale má výstavní ambice, tak by si měla jako laik dát na exteriérovou vadu pozor při koupi štěněte. O ničem takovém prý neví.

12.11.2017 21:04
Edánek

XXX.XXX.169.15

Fiona.Praha napsal(a):
Můžete sem dát, prosím, fotku? Neumím si představit "bílá v uchu".
Známá uvažuje o papillonovi, ale má výstavní ambice, tak by si měla jako laik dát na exteriérovou vadu pozor při koupi štěněte. O ničem takovém prý neví.

...nemůžu ač bych ráda, nemám digi foťák a telefon mám jen obyčejný tlačítkový - nějak se bráním pokroku vpřed, ale pro Vaši představu - má sobolí zbarvení s bílou a na uchu tak na sílu prstu má mezi tím bílé chlupy...jak postupně srst dorůstá, tak ty sobolí chlupy začínají překrývat bílé, při dobré vůli budou časem vidět jen málo, popřípadě když se rozhrne srst na uchu...už teď jsou znatelné jen na vnitřní straně ucha, na vnější jen velmi málo...když byl malý a chlupy krátké a ta sobolí se probarvovala - tak pro mně to ucho bylo černo - hnědo - bílé...

12.11.2017 22:15
Fiona.Praha

XXX.XXX.169.194

Edánek napsal(a):
...nemůžu ač bych ráda, nemám digi foťák a telefon mám jen obyčejný tlačítkový - nějak se bráním pokroku vpřed, ale pro Vaši představu - má sobolí zbarvení s bílou a na uchu tak na sílu prstu má mezi tím bílé chlupy...jak postupně srst dorůstá, tak ty sobolí chlupy začínají překrývat bílé, při dobré vůli budou časem vidět jen málo, popřípadě když se rozhrne srst na uchu...už teď jsou znatelné jen na vnitřní straně ucha, na vnější jen velmi málo...když byl malý a chlupy krátké a ta sobolí se probarvovala - tak pro mně to ucho bylo černo - hnědo - bílé...

Škoda, že je to bez fotky. Díky za popis, tak nějak jsem si to představovala. Hledala jsem obrázky pappilonů, ale nikde jsem použitelný (tedy s bílou v uchu) neviděla.
Takže u Vašeho to asi běžně vidět nebude, ale na výstavě by byly bílé chlupy objeveny?

12.11.2017 22:24
Edánek

XXX.XXX.169.15

Fiona.Praha napsal(a):
Škoda, že je to bez fotky. Díky za popis, tak nějak jsem si to představovala. Hledala jsem obrázky pappilonů, ale nikde jsem použitelný (tedy s bílou v uchu) neviděla.
Takže u Vašeho to asi běžně vidět nebude, ale na výstavě by byly bílé chlupy objeveny?

..no hlavně jsem chovatelce podepisovala, že nebude prezentován ani na výstavě ani v chovu, na druhou stranu, ona ho prodávala za polovinu ceny... jinak je ze slušného spojení a viděla jsem jeho bráchu, který je opravdu perfektní...on náš Keliš má tuto vadu jako jediný z vrhu... já chtěla jen kamaráda s bezva povahou - což splňuje, výstavy ani chov mně neberou...

Přidejte reakci

Přidat smajlík