Uživatel s deaktivovaným účtem

Mimo jezdíme autem, ale metro od první chvíle bez problému. Jediná komplikace - nepustím ho prolustrovat spolucestující. Kdo podrbe, co mají v taškách... To je všude v MHD.
barevnalentilka
napsal(a):
Já se jenom bojím toho zvuku, když vlak přijíždí... to co rve uši (mně)...aby se nebál. Jinak cestujem rádi, to je v poho.
Tak snad to zvlándem, děkuji za reakce
Asi to pro ně není příjemný, já jsem ji držela ruce na uších, teda ze srandy :D. Ale nikdy ji ten zvuk nevadil. Jinak jezdíme elephantem, ten naštěstí ještě tolik neskripe.
barevnalentilka
napsal(a):
První cesta vlakem s pesanem... Jak u vás probíhala? Nějaké tipy? Bojí se pesani toho kraválu?
Děkuji za zkušenosti. Pesan umí cestovat autem, busem, ale přece jen ten kravál na nástupišti je jiný level (alespoň pro mně). Nebo to moc hrotím? :-D.
Příchod k vlaku po zastavení, vysazení psa do vlaku, posazení u mně, hlazení, z vlaku vyskočili, žádný problém.
...bez problému psy i kočky - nemám běžně jinou možnost jak na chalupu anebo za dcerou...kočky standardně cestují v klokance a nakonec jorkšírka vyhodila kocoura z klokanky, kde spokojeně cestu vždy prospala a kocour mi celu dobu prospal na klíně...papillon ještě necestoval, ale vzhledem k tomu, že neřeší metro, tak snad to bude v pohodě až k tomu dojde...
barevnalentilka
napsal(a):
Já se jenom bojím toho zvuku, když vlak přijíždí... to co rve uši (mně)...aby se nebál. Jinak cestujem rádi, to je v poho.
Tak snad to zvlándem, děkuji za reakce
Mám fenu, co je dost posera, ale tohle vůbec neřeší. Pro jistotu jsem ji poprvé držela kdyby náhodou začala jančit, ale pohoda. Mnohem větší problém byly eskalátory. :D.