Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
8.12.2017 22:35
barevnalentilka

XXX.XXX.18.30

První cesta vlakem s pesanem... Jak u vás probíhala? Nějaké tipy? Bojí se pesani toho kraválu?

Děkuji za zkušenosti. Pesan umí cestovat autem, busem, ale přece jen ten kravál na nástupišti je jiný level (alespoň pro mně). Nebo to moc hrotím? :-D.

8.12.2017 22:39
Tedysek

XXX.XXX.49.14

V pohodě. Jen potřebují vědět kde je okynko nebo dveře. Proste ze to není úplne uzavrene a v klidu mi pak i usnou. Jezdíme zejména tam kde stávají kola nebo kočárky.

8.12.2017 22:45
Luciandthewolf

XXX.XXX.10.197

Moje zalezla pod sedačku a chrápala celou cestu a to ani nebyla nějak unavená, prostě stres řeší tím, že jde spát . Dělala jsem, že se nic neděje, žádný neboj, chlacholení, prostě pojď jdeme, šup. Jen pan průvodčí se jí moc nelíbil, ale antipatie byli vzájemný :D.

Uživatel s deaktivovaným účtem

8.12.2017 23:07
Uživatel s deaktivovaným účtem

Mimo jezdíme autem, ale metro od první chvíle bez problému. Jediná komplikace - nepustím ho prolustrovat spolucestující. Kdo podrbe, co mají v taškách... To je všude v MHD.

8.12.2017 23:13
barevnalentilka

XXX.XXX.18.30

Já se jenom bojím toho zvuku, když vlak přijíždí... to co rve uši (mně)...aby se nebál. Jinak cestujem rádi, to je v poho.

Tak snad to zvlándem, děkuji za reakce smajlík

8.12.2017 23:22
Luciandthewolf

XXX.XXX.10.197

barevnalentilka napsal(a):
Já se jenom bojím toho zvuku, když vlak přijíždí... to co rve uši (mně)...aby se nebál. Jinak cestujem rádi, to je v poho.

Asi to pro ně není příjemný, já jsem ji držela ruce na uších, teda ze srandy :D. Ale nikdy ji ten zvuk nevadil. Jinak jezdíme elephantem, ten naštěstí ještě tolik neskripe.

9.12.2017 07:36
scylla

XXX.XXX.150.32

První cesta vlakem s pesanem... Jak u vás probíhala? Nějaké tipy? Bojí se pesani toho kraválu?

Děkuji za zkušenosti. Pesan umí cestovat autem, busem, ale přece jen ten kravál na nástupišti je jiný level (alespoň pro mně). Nebo to moc hrotím? :-D.

Příchod k vlaku po zastavení, vysazení psa do vlaku, posazení u mně, hlazení, z vlaku vyskočili, žádný problém.

9.12.2017 07:45
Edánek

XXX.XXX.178.159

...bez problému psy i kočky - nemám běžně jinou možnost jak na chalupu anebo za dcerou...kočky standardně cestují v klokance a nakonec jorkšírka vyhodila kocoura z klokanky, kde spokojeně cestu vždy prospala a kocour mi celu dobu prospal na klíně...papillon ještě necestoval, ale vzhledem k tomu, že neřeší metro, tak snad to bude v pohodě až k tomu dojde...

9.12.2017 09:09
Atheira

XXX.XXX.50.119

Mám fenu, co je dost posera, ale tohle vůbec neřeší. Pro jistotu jsem ji poprvé držela kdyby náhodou začala jančit, ale pohoda. Mnohem větší problém byly eskalátory. :D.

Přidejte reakci

Přidat smajlík