Zdravím,
chci se zeptat, zda už jste někdo zažil takto nateklý penis.
Nateklý má pouze "žalud" a na jedné straně má očividně škrábanec, který se mi však nepodařilo pořádně vyfotit.
Ráno byl v pohodě, po příchodu domů jsem našla toto. Čůral normálně. Penis "dovnitř" nejde, takže tahle nateklá část je venku.
Nevím, zda vyšilovat a hned letět k vetovi, nebo třeba pár hodin počkat, zda mu otok nezmizí.
Zatím jsem mu to opláchla heřmánkem.
Nevím, zda se škrábl a následně se mu udělal otok, nebo se mu udělal otok a až poté se škrábl.
Díky za rady.
Tedysek
napsal(a):
Já bych volala vetovi ať poví jak moc to je vážný.
Díky, to mě jaksi nenapadlo :)
Poslala jsem mail s fotkami a zavolala, ale momentálně má plno, takže to mám zkusit za hoďku dvě.
Problém je, že tu v Německu nemám vůbec dobré zkušenosti s vety a jet 200km na hranice za vetem kvůli případnému prdu se mi také nechce :).
PumaCZ
napsal(a):
Díky, to mě jaksi nenapadlo :)
Poslala jsem mail s fotkami a zavolala, ale momentálně má plno, takže to mám zkusit za hoďku dvě.
Problém je, že tu v Německu nemám vůbec dobré zkušenosti s vety a jet 200km na hranice za vetem kvůli případnému prdu se mi také nechce :).
Já to dělám vždy jako první. Volám jaký mám problém a ptám se na předpoklad vážnosti.
Když psovi zničeho nic začalo oko dávat bílou pěnu, tak jsem obvolala půlku klinik v Praze. A výsledek buď silný zánět nebo si propichnul oko a teče mu belmo. Tak jsem chytla histerak a jelo se. Naštěstí to byl ten zánět. :)
Držím palce ať se drobek dá zas do kupy. :).
Uživatel s deaktivovaným účtem

Nebála bych se máznout Bepanthenem, ale kdyby to byl zánět, čekala bych výrazné zarudnutí.
Tedysek
napsal(a):
Já to dělám vždy jako první. Volám jaký mám problém a ptám se na předpoklad vážnosti.
Když psovi zničeho nic začalo oko dávat bílou pěnu, tak jsem obvolala půlku klinik v Praze. A výsledek buď silný zánět nebo si propichnul oko a teče mu belmo. Tak jsem chytla histerak a jelo se. Naštěstí to byl ten zánět. :)
Držím palce ať se drobek dá zas do kupy. :).
Díky moc, Tedysku :).