Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
20.12.2017 13:23
Radvajs

XXX.XXX.98.185

Davate psum syrove ryby, hlavy ocas atd? Priznam se, nebarfuji a tak nemam s timto zkusenost. Popravde, spis mam obavu, jak si psi poradi s kostmi z ryby a jestli se nestane, ze se kost zapichne... moc dekuji.

Uživatel s deaktivovaným účtem

20.12.2017 13:26

Dávám a ještě se mi to nestalo. Ty kosti jsou měkký.

20.12.2017 16:47
PumaCZ

XXX.XXX.238.114

Myslím, že záleží na tom, o jakou rybu jde.
Sama jsem si teď při filetování kapra propíchla prst kostí.

20.12.2017 17:14
Radvajs

XXX.XXX.98.185

PumaCZ napsal(a):
Myslím, že záleží na tom, o jakou rybu jde.
Sama jsem si teď při filetování kapra propíchla prst kostí.

Kapr;-).

20.12.2017 22:05

Radvajs napsal(a):
Davate psum syrove ryby, hlavy ocas atd? Priznam se, nebarfuji a tak nemam s timto zkusenost. Popravde, spis mam obavu, jak si psi poradi s kostmi z ryby a jestli se nestane, ze se kost zapichne... moc dekuji.

Jestli nebarfujete, tak jen tak na blind bych to ve stylu "jsou Vánoce, tak dáme hlavy/ocasy apod. z kapra" nezkoušela. Můj se po kaprovi spolehlivě po... a není jediný, komu tahle ryba nesedne. A to může sníst syrový špek a nic. Větší kosti jsou v pohodě. Jako štěně mi vzal dráhu k Vltavě a doma se pak choval jako šílenec. Nervy, zmateně běhal, okusoval si tlapky. Nakonec to asi byly sametky (podzim a lítání v mokrém listí, všechno sedělo), ale stejně dostal preventivně peroxid. Kromě jiného vyblinkal bílou "gumu" - cca 1 cm široký a 5 cm dlouhý proužek. Po bližším prozkoumání rybí kost, kterou evidentně polknul u řeky. Po 2 h měkká jak silikon, co se z něho dělají třeba formičky na pečení.

20.12.2017 23:40
PumaCZ

XXX.XXX.238.114

Radvajs napsal(a):
Kapr;-).

Tak z kapra jsem po vyfiletovani dala psovi hlavu, orezala zbytky masa a komplet pater se zebry a ploutvemi vyhodila. Vsechny tyhle kosti mi totiz prisly silene ostre a jak jsem psala vyse, podarilo se mi jednu z kosti zabodnout docela hluboko do prstu.
To same losos. Koupila jsem orez na polevku, ale nakonec jsem z masem obalenych kosti delala smoothie :).

21.12.2017 07:19
Radvajs

XXX.XXX.98.185

PumaCZ napsal(a):
Tak z kapra jsem po vyfiletovani dala psovi hlavu, orezala zbytky masa a komplet pater se zebry a ploutvemi vyhodila. Vsechny tyhle kosti mi totiz prisly silene ostre a jak jsem psala vyse, podarilo se mi jednu z kosti zabodnout docela hluboko do prstu.
To same losos. Koupila jsem orez na polevku, ale nakonec jsem z masem obalenych kosti delala smoothie :).

Diky za nazory.

Přidejte reakci

Přidat smajlík