Dobrý den,
Máme doma navíc starší peřiny a polštáře. Nechceme je jen tak vyhodit, napadlo nás je darovat. Pro darování do armády spásy apod. bychom je museli necháte nejdříve vyčistit, napadlo mě tedy peřiny darovat do útulku.
Nevíte tu prosím někdo, zda by v útulku bylo pro peřiny využítí? Jedná se o starší péřové. Zda by nemohl být například problem s následným čištěním peřin a dávají raději přednost normálním dekám, které se dají pohodlně vyprat.
Nevím, jestli to celé není zkrátka blbina.
Jsme z Prahy.
Díky.
Dobrý večer,
s útulky nemám zkušenosti, ale myslím, že vzhledem ke komplikovanému a nákladnému čištění by pro ně peřiny nebyly vhodné.
Podle mě by je (obzvlášť teď) ocenili bezdomovci - konkrétně v Praze je velká kolonie např. pod Hlávkovým mostem, stačilo by je nechat v pytli opodál, oni už si to vezmou. Nemusíte se s nimi ani kontaktovat. My dáváme podobné věci vždy nepromokavě zabalené k popelnici s cedulí, co je uvnitř a hned zmizí. Na každém pražském sídlišti je bezdomovců dost.
Je to od Vás každopádně moc hezké.
AmiraB
napsal(a):
Dobrý den,
Máme doma navíc starší peřiny a polštáře. Nechceme je jen tak vyhodit, napadlo nás je darovat. Pro darování do armády spásy apod. bychom je museli necháte nejdříve vyčistit, napadlo mě tedy peřiny darovat do útulku.
Nevíte tu prosím někdo, zda by v útulku bylo pro peřiny využítí? Jedná se o starší péřové. Zda by nemohl být například problem s následným čištěním peřin a dávají raději přednost normálním dekám, které se dají pohodlně vyprat.
Nevím, jestli to celé není zkrátka blbina.
Jsme z Prahy.
Díky.
Peřiny a polštáře... dejte raděj bezdomovcum pro pejsky jsou docela naprd nejdou čistit a pak další problém že je někteří zničí a pak je z nich víc bordelu než užitku. Osobně dary typu matrace.polštáře peřiny hážu rovnou do kontejneru nebo vracím či rovnou odmítnu.
Uživatel s deaktivovaným účtem

impact
napsal(a):
Pet minut lezeni, deset minut hrani, tri hodiny uklizeni... Za nas utulek muzu s usmevem rict, ze tohle bychom fakt nechteli.
Ale když o tom tak přemýšlím, možná by mi to za tu srandu stálo. Když jsou ty vánoce...