Dobré dopoledne. Na základě doporučení jsem koupila své roční fence pražského krysaříka kloubní výživu Alavis. Ale to bych nebyla já, abych něco nezvratala - nenapadlo mě zkontrolovat, jestli je to pro malá, či velká plemena. A samozřejmě jsem objednala tablety pro velká a obří plemena..Resp. "Vhodné zejména pro psy velkých a obřích plemen". Tak se ptám, vyměnit, nebo jí mohu dávat tyto tablety? Ještě podotknu, že to není miniaturní krysařík, ale trošku přerostlejší - cca 3,5kg
Dávkování pro psy o váze 1-5kg = prvních 14 dní jedna tableta, dále půl tablety. To by ji snad nemělo nějak ublížit, ne?
Předem děkuji za slušné odpovědi
Uživatel s deaktivovaným účtem

Zkrmte dle dávkování, ublížit jí to nemůže
Uživatel s deaktivovaným účtem

Já bych tu velkou tabletu dávala ještě na půl- půl ráno, půl večer a tu půlku(jestli to půjde)taky dávala na půl. Aby to zbytečně neodešlo nevyužité...
Já si zase myslím, že vůbec nevadí, že je to "zejména" pro tyhle plemena, myslím, že je to tam psané hlavně z důvodu, že tyto typy plemen mají nejvetší problémy s pohybovým aparátem, zejména pak s klouby. Jestli tam ja takhle malé měřítko (1-5kg), tak bych neviděla problém v dalším užívání:). Vynachala bych ten 14 denní termín, kdy se užívá větší množství tabletek.