Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
28.12.2017 09:49
Lucc76

XXX.XXX.202.2

Dobré dopoledne. Na základě doporučení jsem koupila své roční fence pražského krysaříka kloubní výživu Alavis. Ale to bych nebyla já, abych něco nezvratala - nenapadlo mě zkontrolovat, jestli je to pro malá, či velká plemena. A samozřejmě jsem objednala tablety pro velká a obří plemena..Resp. "Vhodné zejména pro psy velkých a obřích plemen". Tak se ptám, vyměnit, nebo jí mohu dávat tyto tablety? Ještě podotknu, že to není miniaturní krysařík, ale trošku přerostlejší - cca 3,5kg

Dávkování pro psy o váze 1-5kg = prvních 14 dní jedna tableta, dále půl tablety. To by ji snad nemělo nějak ublížit, ne?

Předem děkuji za slušné odpovědi

Uživatel s deaktivovaným účtem

28.12.2017 11:17

Zkrmte dle dávkování, ublížit jí to nemůže

28.12.2017 11:20

Já bych tu velkou tabletu dávala ještě na půl- půl ráno, půl večer a tu půlku(jestli to půjde)taky dávala na půl. Aby to zbytečně neodešlo nevyužité...

28.12.2017 11:48
Luciandthewolf

XXX.XXX.10.197

Já si zase myslím, že vůbec nevadí, že je to "zejména" pro tyhle plemena, myslím, že je to tam psané hlavně z důvodu, že tyto typy plemen mají nejvetší problémy s pohybovým aparátem, zejména pak s klouby. Jestli tam ja takhle malé měřítko (1-5kg), tak bych neviděla problém v dalším užívání:). Vynachala bych ten 14 denní termín, kdy se užívá větší množství tabletek.

31.12.2017 18:15
Týna4

XXX.XXX.168.3

Podle mě jí to nemůže vadit.

4.1.2018 17:15
pyr

XXX.XXX.25.153

Opravdu mu to nic neudělá. Jde jen o to, že velká a obří plemena mají největší problémy s klouby. Ničeho se nemusíte bát.

Přidejte reakci

Přidat smajlík