Dobrý den, mame stenatko ( bude stredniho vzrustu) a rozhoduji se mezi granulemi TASTE OF THE WILD, CARNILOVE a TRAINER FITNESS. Muzete mi nektere z uvedenych doporucit, popr. napsat zkusenosti?
Pokud by bylo moznee, mohli byste mi napsat rozdil mezi granulemi TASTE OF THE WILD a CARNILOVE?
Predem dekuji
Kamils
napsal(a):
Dobrý den, mame stenatko ( bude stredniho vzrustu) a rozhoduji se mezi granulemi TASTE OF THE WILD, CARNILOVE a TRAINER FITNESS. Muzete mi nektere z uvedenych doporucit, popr. napsat zkusenosti?
Pokud by bylo moznee, mohli byste mi napsat rozdil mezi granulemi TASTE OF THE WILD a CARNILOVE?
Predem dekuji
Proč zrovna tato trojice?
Diskuzí o granulích je tady spousta - proč si je nepročtete?
Co jedlo štěně u chovatele? Mnohdy může přechod na opravdu kvalitní granule způsobit průjmy, takže je lepší postupovat pomalu.
Pokud chcete granule z lepších surovin v nižší cenové relaci, zkuste Petkult (třeba z krmeni.cz) - naši i segřini psi je snášejí bez problémů. Navíc jsou zřejmě i chutné. Jen mám třeba zkušenost se stejným druhem pro malá a pak větší plemena - ty pro větší plemena plošně 5 psům nechutnaly, nepřišla jsem na to, čím to bylo způsobeno.
Dále můžete vyzkoušet Barking Heads, Purizon (bitiba.cz nebo zoohit.cz), Simpsons 80/20 (tamtéž), nebála bych se i těch Premium - vyzkoušeli jsme při střídání a byly v pohodě, N&D rybí, Akela, AATU, Annamaet a další. Záleží na psu - stejně jako lidé nemají stejné trávení, nelze určit granule, které budou ty nejlepší a totálně top pro všechny.
Přečtěte si i tento článek a nenechte se zlákat reklamními slogany, že pes má žrát celý život totéž - je totiž důležité si zajistit pravidelného odběratele svých výrobků .
http://www.granule.cz/clanky/jak-casto-mam-menit-granule-pro-sveho-psa/
P. S. Šťastný nový rok Vám i štěndu .
Uživatel s deaktivovaným účtem

Luciandthewolf
napsal(a):
Nechci se pouštět do rozdílu mezi těmi všemi a který je nejlepší, za mě asi tasety, ale traineru bych se vyhnula obloukem.
Otázka za 3Kč:
Jaký rozdíl je mezi surovinami Trainer Fitness, Brit, Brit Care, Annamaet, Taste of the wild a Carnilove ?
Podle mě je Trainer fitness stavěný pro alergiky, díky "nízká molekulární hmotnost" a kukuřičnému oleji a tak podobně. Ty pro Vás divné položky jsou tam schválně, chápete ? Trainer fitness nemá dokonce ani žádné synteticky konzervované položky. Na střídání a pro alergiky je to perfektní krmivo.