Dobry den,
mam sedmimesicni stene a kdyz jsem si ho prevezla tak mi granule nejedl. Tak zebral od nas a ted uz mi granule nechce.. jenze ja si myslim ze by ty granule mel aspon trochu jist.. nejaka rada jak ho naucit na granule? Misku ma u me v pokoji z ruky si par granuli vzal a pak uz je zacal plivat...
Dekuji za rady...
P.S. ze jsem udelala chybu ve vychove je mi jasne tak prosim urazky ci poznamky si nechte. Dekuji.
Luciandthewolf
napsal(a):
Co mate za granulky?:) Když od vás žebral, dostal něco? Zkuste mu je nějak dochutit..maso, nesoleny vývar..já dávala lososovy olej.
Mam doma Barking heads na tech byl odmala ale nejedl mi je ani u nas a pak kolegyni v rrijnu zemrel pejsek tak mi odsypala core granule a ty mi na zacatku jedl a dostava ted oboje do misky at ma na vyber. Kdyz zebral kousek dostal ale myslim si ze toho bylo tak malo ze se z toho nemuze najist. Jinak obcas dostane syrove maso nebo maso uvarene s mrkvi atd. ale to je treba jednou do tydne max to syrove dvakrat.
mikraf
napsal(a):
Mam doma Barking heads na tech byl odmala ale nejedl mi je ani u nas a pak kolegyni v rrijnu zemrel pejsek tak mi odsypala core granule a ty mi na zacatku jedl a dostava ted oboje do misky at ma na vyber. Kdyz zebral kousek dostal ale myslim si ze toho bylo tak malo ze se z toho nemuze najist. Jinak obcas dostane syrove maso nebo maso uvarene s mrkvi atd. ale to je treba jednou do tydne max to syrove dvakrat.
Tak mu nic nedavejte, jasný, ze vaše je lepší a proč zrát ty hnusny granule, kdyz dostávám takový dobroty :D a zkuste ten lososovy olej, je to doplněk stravy, je to super na srst, hezky to opatla ty granule, maso si prece jenom z těch granulek muže vybrat, ten olej ne:)
Nebo se vyprdnete na granule a krmte masem.
Sice jsem psům(jako štěndům) sama bokem(za žebrání) nic nedávala, ale u mne to bylo jednodušší, poněvadž to byli psi zahradní a u našeho jídla se nevyskytovali. Nemyslím si, že by to jídlo(vyžebrané) bokem bylo až takový problém. Jen bych změnila formu. Dostaneš, ale musíš něco předvést(něco, co ho zrovna učíte třeba - sedni, lehni, zůstaň...)aby si ho i zasloužil. Mí psi už staří, dostanou teď už cokoliv, co jíme my, ale před masem pořád dají přednost granulím, což zrovna mne, co jim vychystávám jídlo, nebetyčně štve