Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.242.18
Zdravíčko,
jak uchováváte sulc z vepřových nožiček? napadlo mě ho zamrazit, jako kosty ledu a každý den kostku nebo dvě dát psům do misek k jídlu (samozřejmě rozmraženou) nebo máte jiný nápad jak sulc uchovávat? nechce se mi co 3-4 den vařit nožičky...navíc teď v zimě se to dělá blbě venku, a doma to vařit kvůli smradu nechci.
Díky za tipy.
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Zdravíčko,
jak uchováváte sulc z vepřových nožiček? napadlo mě ho zamrazit, jako kosty ledu a každý den kostku nebo dvě dát psům do misek k jídlu (samozřejmě rozmraženou) nebo máte jiný nápad jak sulc uchovávat? nechce se mi co 3-4 den vařit nožičky...navíc teď v zimě se to dělá blbě venku, a doma to vařit kvůli smradu nechci.
Díky za tipy.
Sulc mi nesmrdí, voní hezky jako vývar(také tam dávám kořenovku jako do vývaru, i majoránku a nové koření) A uchovávám taky v mrazáku, tedy ve větším množství, takže v krabicích od mléka, třeba seříznutých na polovinu(nebo od krabicové smetany, ta je menší).
Uživatel s deaktivovaným účtem

Sulce je pro mne jasná záležitost : Z části vývaru udělám polívku, částí zaleju granule, z části udělám sulc pro lidi (ňam a jak je zdravý ), no a zbytek schovám do lednice a zkazit se nestačí.
napsal(a):
Sulce je pro mne jasná záležitost : Z části vývaru udělám polívku, částí zaleju granule, z části udělám sulc pro lidi (ňam a jak je zdravý ), no a zbytek schovám do lednice a zkazit se nestačí.
Teď jsem ale na ty nožky dostala pořádnou chuť! Bohužel pro lidi nemám, jen nějakou starou v mrazáku...pro psa

Janinka Bosorka
napsal(a):
Kupuju nožky jednou za čtnáct dní v Globusu za pár kaček. Dávám je psicím celé nevařené, maj je moc rády, takže na sulc nedojde. Prodávaj tam vařené kůře, mleté, slisované, velikost psího salámu. Koupím, doma rozpůlím, každá zblajzne půlku. Na klouby.
Ty vařené kůže z Globusu kupuju taky, nejsou solené. A vepřové kosti a ořezy...Mám jen jednoho psa, částečně na granulích a tak mi to přijde lepší než kupovat maso ze zverimexu a pod.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.242.18
Tak já si včera dovezla 10 kg prasečích nožek k večeři měla každá feňule,6 jsem si nechala v lednici, ze tří budu dělat ten sulc a zbytek nožek šel na mrazák... a jak často to dáváte psům jako kúru na klouby? nakonec asi zůstanu u klasiky, u přírody a zkusím to bez preparátů z lékárny, věci na klouby chci dávat preventivně, problém žádný zatím nemáme...jen nevím zda to zvládnu dávat denně.

Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Tak já si včera dovezla 10 kg prasečích nožek k večeři měla každá feňule,6 jsem si nechala v lednici, ze tří budu dělat ten sulc a zbytek nožek šel na mrazák... a jak často to dáváte psům jako kúru na klouby? nakonec asi zůstanu u klasiky, u přírody a zkusím to bez preparátů z lékárny, věci na klouby chci dávat preventivně, problém žádný zatím nemáme...jen nevím zda to zvládnu dávat denně.
Je vidět, že nejste troškař.
Přidávání psu nehrotím, nedávám pravidelně, jak mi to přijde pod ruku.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.242.18
napsal(a):
Je vidět, že nejste troškař.
Přidávání psu nehrotím, nedávám pravidelně, jak mi to přijde pod ruku.
No to nejsem mám 500l mrazák a pokud není z půlky plnej tak jsem nervozní mám ráda zásoby tak jo, tak já jim dám teď ten sulc tak nějak na několik dní jak to vyjde, pak dám třeba týden pauzu a uvařím další nožičky...