Já mám hrozně skeptický pohled na naše zdravotnictví - kouknou na Vás a vyvěští jestli je to bakterie nebo virus. Pokud máte ATB ty se dávají na bakteriální onemocnění. Někdy jako doplněk i k virovým, ale... No jsou onemocnění která pes mohl chytit ale my když bývali nemocní - angína, chřipka, nosohltan- jako děcka jsme se nudili a pes do postele byla jediná zábava a nikdy nic nechytil. Třeba tu ještě někdo poradí. Ale když nevíte co konkrétně to je...takových chřipkových epidemii je...a psi jsou v pohodě.
Uživatel s deaktivovaným účtem

Jsem ještě nezažila a neslyšela, že by pes chytl tyhle bacily od člověka. Ale třeba jo, se nechám ráda poučit.

Pes může chytit chřipku, ve smyslu pravého chřipkového viru.
nějakou lidskou virózu ne.
No já bojuji už 14 dní se střevní bestií co mě po každém jídle prožene na wc. Ne že by mi to vadil, docela slušně hubnu a tak +- autobus až na ty křeče ve střevech je to ok. Nicméně naše holky to ode mě zřejmě dostali (jak mi potvrdil vet) a tak jim ordinuju dia dog. A teprve po 3 tí dávce se jim průjem zastavil. Takže jo, nějaké ty breberky se vymění. Přeci jsme savci.
ps. to jsou blechy psí, ta na člověka nejdou...

mikraf
napsal(a):
Dobry den, chtel jsem se zeptat od patku jsem nemocna vcera jsem byla na pohotovosti diagnostika virove onemocneni a akutni zanet nosohrtanu se zacinajicim na zanet prudusek. Myslite ze to muze moje 8mesicni stene chytit? Tedkon teda zvracelo ale jinak vypada v pohode. Diky za rady.
...co jsem kdy stonala tak ať zvířata kamarádek anebo vlastní s mnou povětšinu okupovali postel...nikdy nic...

sachlj
napsal(a):
No já bojuji už 14 dní se střevní bestií co mě po každém jídle prožene na wc. Ne že by mi to vadil, docela slušně hubnu a tak +- autobus až na ty křeče ve střevech je to ok. Nicméně naše holky to ode mě zřejmě dostali (jak mi potvrdil vet) a tak jim ordinuju dia dog. A teprve po 3 tí dávce se jim průjem zastavil. Takže jo, nějaké ty breberky se vymění. Přeci jsme savci.
ps. to jsou blechy psí, ta na člověka nejdou...
Různé střevní bakterie přenosné jsou. salmonelu, kampylobakter, e.coli i klostridie si nevybírají, v jakém střevě chtějí bydlet.

Jsem měla jednou takovou strašnou rýmu- nevím zda viroza nebo opravdu chřipka(ta ale fakt člověka položí) a pes jí dostal také...normálně mu teklo z nosu, pšíkal a i teplůtka byla.

Jednou v Bubenči, kde jsem měla kancelář, došlo k fekálnímu znečištění vody (E. coli). Odskákal si to každý druhý soused a psi také. Pak byl zes... komplet. Děs.