Fena je březí a musí na operaci

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
10.2.2018 11:36
Lamicka

XXX.XXX.177.22

Dobrý den, máte někdo zkušenost s operací fenky v první polovině březosti? smajlík Operace je nyvhnutelná

10.2.2018 11:41
Lexaurin

XXX.XXX.249.250

Lamicka napsal(a):
Dobrý den, máte někdo zkušenost s operací fenky v první polovině březosti? smajlík Operace je nyvhnutelná

Operace čeho?

10.2.2018 11:42
Lamicka

XXX.XXX.177.22

Fenka má ve střevě zřejmě kus klacku a dělá neplechu

Neregistrovaný uživatel

10.2.2018 11:55
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.197.228

Lamicka napsal(a):
Fenka má ve střevě zřejmě kus klacku a dělá neplechu

Určitě bych to konzultovala i s gynekologem, ale tady jde asi v první řadě o fenku.
A určitě bych zvolila specializované pracoviště, které je dobře vybavené přístrojově i personálně.

10.2.2018 11:59
Lamicka

XXX.XXX.177.22

Děkuji, operovat jí bude veterinář, který se reprodukcí psů zabývá. Ten řekl, že o březost může přijít. Já osobně mám strach spíše o vývoj miminek. Mělo by to být ve fázi, kdy jsou již připevněna na dělohu, ale asi dva dny před vývojem placenty.

Bohužel jsem nikde na internetu spojení březost a operace nenašla. Ani jednu zkušenost. Jako by se to nestávalo

Samozřejmě jde prvotně o zdraví fenky.

Uživatel s deaktivovaným účtem

10.2.2018 12:51

Nevím, co řešíte. Co se může stát, že prostě o štěňata přijdete, ne přímo operací, ale celkově stresem a zátěží, prostě tělo bude mít dost starostí samo o sebe a březost zruší.

Ale pokud má to zvíře ve střevě klacek, prostě není co řešit, musí se operovat.

10.2.2018 12:54
Lamicka

XXX.XXX.177.22

Možná jsem moc zodpovědný chovatel, ale řeším narušený vývoj orgánů plodů smajlík

operace je jasná.

10.2.2018 14:38

Lamicka napsal(a):
Možná jsem moc zodpovědný chovatel, ale řeším narušený vývoj orgánů plodů smajlík

operace je jasná.

Zrovna tím se nestresujte. jen málo léčiv je vyloženě teratogenních, že by se vám narodily zrůdičky, a pokud veterinář ví, že je asi březí, v pohodě se jim vyhne.

pokud se něco stane, tak se nenarodí nic, prostě to vstřebá. stresem, nedostatkem kyslíku, prostě tak.

10.2.2018 14:43
Lamicka

XXX.XXX.177.22

Děkuji, já ani tak nemyslela postižení jako takové, ale spíše vývoj orgánů jako srdce atd.

Fenka březí je. Veterinář je odborník na reprodukci a má výborné sono, inkubátory pro štěňátka a je výborný operatér. Plodový obal už tam viděl.

Děkuji, tak uvidíme

Přidejte reakci

Přidat smajlík