Rotvajler s PP

Prodám Rotvajlera - Chovatelská stanice Divoká růže přijímá rezervace na št...
DohodouUživatel s deaktivovaným účtem
Zdravím.
Chcela by som sa spýtať mám 8mesačného rotvajlera.Neviete mi poradiť ktore granule budú preňho najlepšie? A ešte mam mu davať ešte granule PUPPY alebo môžem mu dať už aj LARGE DOG lebo každý hovorí niečo iné . Za odpovede vopred ĎAKUJEM.
Royal Canin Rottweiler Junior - Royal Canin Rottweiler
Eminent Gold Puppy Large Breed - Eminent Gold Adult
Brit Carnilove Dog Salmon & Turkey Large Breed Puppies - Brit Carnilove Dog Lamb & Wild Boar Adult.
Uživatel s deaktivovaným účtem
napsal(a):
Zdravím.
Chcela by som sa spýtať mám 8mesačného rotvajlera.Neviete mi poradiť ktore granule budú preňho najlepšie? A ešte mam mu davať ešte granule PUPPY alebo môžem mu dať už aj LARGE DOG lebo každý hovorí niečo iné . Za odpovede vopred ĎAKUJEM.
Royal Canin Rottweiler Junior - Royal Canin Rottweiler
Eminent Gold Puppy Large Breed - Eminent Gold Adult
Brit Carnilove Dog Salmon & Turkey Large Breed Puppies - Brit Carnilove Dog Lamb & Wild Boar Adult.
Z uvedených tedy žádná sláva, ale RC nebo Emiennt bych dala leda tak slepicím, ne psovi Když chcete krmit chemii, tak ten Brit nebo zvolte opravdovou kvalitu.
A ak sa môžem spýtať čo je ta kvalita?
napsal(a):
A ak sa môžem spýtať čo je ta kvalita?
Syrové maso
např. (z mnoha)
http://www.manwe.eu/index.php/co-najdeme-v-granulich
http://www.manwe.eu/index.php/coje-to-barf.
U nás se krmí maso + kosti a večer dostane lehčí granule se složením "menší zlo". Bezobilné Barking Heads, Marpy, Wolfsbluty. Z vysokoproteinových granulí typu Orijen se mi spolehlivě po..., stačí ochutnat. A to může být na mase celý den a klidně mít i hodně tučné - perfektní bobek. O víkendu mi čmajznul jeden z velkých odřezků na kachní sádlo, ještě polozmrzlý. Můra jedna zrzavá pažravá. A já blbka, že jsem poklad nechala v dosahu.
ano, špatné
a někdo dobré
záleží jakého psa tím chcete krmit
jaký je rozpočet, protože kupovat tohle nemá smysl
i když podpořit cz výrobce bych chtěla, není kterého..
TerkaA7
napsal(a):
Dobrý den, máte někdo zkušenosti s granulemi Brit?
Zkušenost mám...pesany jsme s nima krmila 2-3 roky, než jsem přešla na maso......co na ně říct, pesani vyrostli bez defektů.........
Brit je celkem dobrý. Royal a Eminent jsou špatné. Nejlepší zkušennosti mám s anglickým Essential foods. Konkrétně s Beginning large breed. Je to pro štěňata a mladé psy větších plemen. Pesan má lesklou srst, nedrbe se a pořádně mu šmakuje :-) a hovínka jedna paráda :-) Poradili mi tu značku v jednom eshopu a beru ji tam. Kdyžtak napiš, pošlu odkaz.
Brit care také psovi dáváme a jede mu to :-) Sem tam přidáváme i lisovaná krmiva od cdVet https://www.baron.cz/lisovane-krmivo-cdvet-fit-crock-classic/
To záleží, co psovi nejvíce sedne. Začněte od nejpřirozenějšího, tj od syrového masa, kdyby to nesedělo, tak přejdete na vaření a až pak na granule.
tohle už vážně není normální
v každém vlákně je reklama na brit
a když ne brit, tak canvit a to je totéž
asi si tu také udělám reklamu
napsal(a):
tohle už vážně není normální
v každém vlákně je reklama na brit
a když ne brit, tak canvit a to je totéž
asi si tu také udělám reklamu
I já, je to hrozný a hlavně průhledný
tichustka
napsal(a):
Dobrý den, chceme si pořídit pejska jen moc nevím zda ho krmit granulemi, vařeným masem nebo syrovým masem. Co myslíte,že je nejlepší? Někde píší granule, někde zase maso a já teď nevím.
zkuste použít to, co máte, aby vám nepršelo do krku
určitě chcete pro svého psa to nejlepší, že jo ?
https://www.radaveterinare.cz/pes/clanky/barfovani-a-krmeni-psa-je-o-zdravem-selskem-rozumu-rika-veterinar-milan-stourac-94.
tichustka asi trpíš schízou ne ?
následující citace jsou pouze z tvých příspěvků !
Dnes 12:55...chceme si pořídit pejska
18.10.2018 18:59
tichustka... máme doma fenku jezevčíka (15 let)
19.7.2018 22:36
tichustka... tu mohla být moje psí holka o něco déle a dožila se krásných 12ti.a... při alavisu ji naše jorkšírský trdlo dokázalo vyhecovat
20.4.2018 14:54
tichustka
Já mám výcvikovou vestu taky a pecka, při dlouhých procházkách, na cvičáku nebo když se s pejskem učíme nové povely ...vesta v modré barvě, vzadu mám nášivku pejska a jméno naší fenky. Nosím ji na soutěže a vždy se mě minimálně 3 lidi zeptají, odkud je
14.3.2018 21:17
tichustka...Dobrý den, prosím o radu, rozhodla jsem se naší fence labradora pořídit postroj.
17.12.2017 21:23
tichustka...Já krmím převážně granulemi a konzervu dostávají pejsci jednou za čas za odměnu
31.10.2016 08:15
tichustka....Náš bulteriér prodělal opraci žaludku pred 1,5 rokem
tichustka
Napsat zprávu
21.10.2014 17:11
tichustka...já chodím s naším stafordem do psí školy
mám pokračovat ? - to je Kikina na ntou
ale kdo si toho za ty roky všiml, že jo :-)
hojka1, Tereza90, KatuleS, psidoktorka,.....
fb skupiny granulářů už jsou pod vlivem, tak ještě ifauna.. ale tady se prodává N&D ! :-)
musím zjistit, kolik stojí taková granulová fabrika :-)
už to vidím na takových 2000 investorů.. rájko ? :-)
napsal(a):
ale kdo si toho za ty roky všiml, že jo :-)
hojka1, Tereza90, KatuleS, psidoktorka,.....
fb skupiny granulářů už jsou pod vlivem, tak ještě ifauna.. ale tady se prodává N&D ! :-)
musím zjistit, kolik stojí taková granulová fabrika :-)
už to vidím na takových 2000 investorů.. rájko ? :-)
Jdu do toho, hned!
no ale to tu konzervu musíte řádně rozdmýchat, jinak to nežerou, ne ?
když radíte, tak ale řekněte vše, dyť takhle to nemůže fungovat, takové polovičaté návody
AmalieMa
napsal(a):
Dobrý den, granulemi Brit krmíme a pejskům moc chutnají. Občas do granulí zamýchame konzervu a psi jsou spokojeni.
Granulemi Brit jsem krmila....pejskům moc chutnaly (mám popelnice, kterým chutná skoro všechno) a jestli byli spokojení ??(když máj nacpaný bříška tak většinou spokojení jsou)........já nebyla spokojená, takže už granule nekrmíme...