Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
7.3.2018 00:10
Jesssy

XXX.XXX.215.221

Dobrý den prosím o radu. Mám dvouletou fenu x BOC a děláme spolu agility. Bohužel jsme začali pozde cca v 1,5 roce a předtím se k parkuru nikdy nedostala. Problém je že při běhu ostatních psů řve jak protržená. Na tréninku se to dá ještě nějak srovnat ( celou dobu sins ní hraju a krmim ji) ale na zavodech je schopna prořvat celý den. Vím že u BOC je to celkem " normální" že přehnaně reagují na pohybující objekty ale přesto bych to nějakým způsobem chtela zmírnit.
Budu vděčná za každou odpověď, děkuji.

Neregistrovaný uživatel

7.3.2018 00:34
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.197.228

Jesssy napsal(a):
Dobrý den prosím o radu. Mám dvouletou fenu x BOC a děláme spolu agility. Bohužel jsme začali pozde cca v 1,5 roce a předtím se k parkuru nikdy nedostala. Problém je že při běhu ostatních psů řve jak protržená. Na tréninku se to dá ještě nějak srovnat ( celou dobu sins ní hraju a krmim ji) ale na zavodech je schopna prořvat celý den. Vím že u BOC je to celkem " normální" že přehnaně reagují na pohybující objekty ale přesto bych to nějakým způsobem chtela zmírnit.

A řve i když je uklizená někde úplně stranou od parkuru, kde na něj ani na psy nevidí?

7.3.2018 05:22
scylla

XXX.XXX.150.32

Jesssy napsal(a):

Po parkuru odejděte dostatečně daleko, aby k ní nedoléhal řev a neviděla běžící psy.

Přidejte reakci

Přidat smajlík