Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
22.3.2018 14:53
Vava10

XXX.XXX.189.167

Dobrý den,
s přítelem jsme si pořídili štěňátko Badyána a stále diskutujeme nad tím, co z něj vyroste. Níže posílám foto Badyána a jeho matky, otec je neznámý. Badyánovi jsou 3,5 měsíce a váží 10kg. Jen ze zvědavosti se ptám, jestli by tu někdo zkušenější nedokázal odhadnout plemeno Badyho otce? Maminka je nejspíše ridgeback s labradorem. Je mi jasné, že mi to tu nikdo neřekne na 100%, jde mi jen o názor.

Děkuji a přeji hezký den Všem.

Uživatel s deaktivovaným účtem

22.3.2018 15:31
Uživatel s deaktivovaným účtem

Vava10 napsal(a):
Dobrý den,
s přítelem jsme si pořídili štěňátko Badyána a stále diskutujeme nad tím, co z něj vyroste. Níže posílám foto Badyána a jeho matky, otec je neznámý. Badyánovi jsou 3,5 měsíce a váží 10kg. Jen ze zvědavosti se ptám, jestli by tu někdo zkušenější nedokázal odhadnout plemeno Badyho otce? Maminka je nejspíše ridgeback s labradorem. Je mi jasné, že mi to tu nikdo neřekne na 100%, jde mi jen o názor.

Děkuji a přeji hezký den Všem.

Kříženec kříženců neboli Voříšek ale moc krásný že štěněte se špatně odhaduje plemeno vretelnejsi by to mělo být až vyroste.

22.3.2018 18:11
Dasvo

XXX.XXX.101.12

Parádní štěně! A to jméno je bezva. Plemeno si netroufám hádat. smajlík

23.3.2018 13:57
Vava10

XXX.XXX.189.167

Děkuji za reakce. Nezbývá než si počkat až Baďous vyroste no.

23.3.2018 22:15
pan Brouček

XXX.XXX.79.12

Tohle je 100% pouliční směs. Co v tom chcete hledat?

Maminka je nejspíše ridgeback s labradorem, tzn. "nejspíše" ještě několik dalších plemen, a "neznámý" otec přidá 5-6 dalších.

Ale hezkej je, to jo.

Přidejte reakci

Přidat smajlík