Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
31.3.2018 12:32
greiz

XXX.XXX.89.203

Jdu se poradit jak dál postupovat co dělat.
Před dvěma lety jsem nastupovala do nemocnice, kamarád se nabídl, že mi pohlídá mou fenku (9kg), po návratu z nemocnice jsem chtěla, aby mi čubinu přivezl (byla jsem na neschopence) jelikož jsem nemohla nikde cestovat. Ale jen samé výmluvy a pak nakonec, že fenka u něj není. Apelovala jsem na něj at řekne kde je od té doby jedinou odpovědí bylo: Má se dobře. Šla jsem na policii ty mi akorát řekli, že je to k občanskoprávnímu soudu. Tak jsem po skončení neschopenky (trvala rok) začala hledat sama. Fenu jsem konečně našla, s lidmi u kterých fena je mluvila, ale ty ji vydat nechtějí a co ted? Pet pas jsem davala tenkrat s fenkou mela jit na ockovani. Mám jen PP od fenky.

31.3.2018 13:03
Tedysek

XXX.XXX.16.38

Pred par lety mi policie rekla, ze PP od FCI je oficialni dokument na jehoz zaklade lze vymahat psa. Tak to zkus. Drzim palce.

Uživatel s deaktivovaným účtem

31.3.2018 13:06

Hlavně když máte PP, tak máte i kupní smlouvu a pes je trvale označen, tzn. lze přiřadit kupní smlouvu ke konkrétnímu zvířeti. To u soudu jako důkaz vlastnictví musí stačit.

31.3.2018 13:08
greiz

XXX.XXX.89.203

ano to vse mam, i se s fenkou slozila 3 zkousky, bonitace...a vsude jsem vedena jako psovod a majitel..., takze kdyz ji nechteji dat dobrovolne tak tedy jedine pres policii?

31.3.2018 13:24

greiz napsal(a):
ano to vse mam, i se s fenkou slozila 3 zkousky, bonitace...a vsude jsem vedena jako psovod a majitel..., takze kdyz ji nechteji dat dobrovolne tak tedy jedine pres policii?

Ano. Když nechtějí dobrovolně, tak vám jí ukradli, ne?

31.3.2018 14:17
lesnížínka

XXX.XXX.240.228

Nedovedu si představit, mít takovéto přátele Předpokládám, že kamarád už není váš kamarád...Prvně bych mu zakroutila krkem

31.3.2018 18:32

lesnížínka napsal(a):
Nedovedu si představit, mít takovéto přátele Předpokládám, že kamarád už není váš kamarád...Prvně bych mu zakroutila krkem

Málo, lepší basseballova pálka omotana ostnatým drátem.

31.3.2018 18:50

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Málo, lepší basseballova pálka omotana ostnatým drátem.

Prima reseni, prokud se chcete podivat do zenske veznice a propasla jste den otevrenych dveri. + o psa uz nestojite...

1.4.2018 09:01
Prestige

XXX.XXX.71.69

Jděte na Policii, že chcete podat trestní oznámení - krádež psa.A pokud nebudou chtít konat, chtějte od nich písemné vyjádření.

1.4.2018 14:53
greiz

XXX.XXX.89.203

Tak všem děkuji za reakce, byla jsem neodbytná a za asistence Policie ČR dostala fenku zpátky, ted sme akorat prijeli domu.

1.4.2018 14:57
Tedysek

XXX.XXX.16.38

Gratuluji!

1.4.2018 16:07
noemi

XXX.XXX.64.236

greiz napsal(a):
Tak všem děkuji za reakce, byla jsem neodbytná a za asistence Policie ČR dostala fenku zpátky, ted sme akorat prijeli domu.

Asi to trošku nechápu...fenu jste u sebe neměla 2 roky?

4.4.2018 08:30
Varaxi

XXX.XXX.1.226

noemi napsal(a):
Asi to trošku nechápu...fenu jste u sebe neměla 2 roky?

Ano, fenu u sebe neměla dva roky (rok neschopenka a další rok ji asi hledala?) a za jeden den ji má zpátky. Nějak tomu nemůžu uvěřit.

4.4.2018 08:37
rapotacka11

XXX.XXX.32.249

greiz napsal(a):

Co tomu fenka říká ?

4.4.2018 10:14
inusanka

XXX.XXX.98.58

No, taky by mne zajímalo, co na to ta fenka.

4.4.2018 10:55
sisi58

XXX.XXX.191.1

Varaxi napsal(a):
Ano, fenu u sebe neměla dva roky (rok neschopenka a další rok ji asi hledala?) a za jeden den ji má zpátky. Nějak tomu nemůžu uvěřit.

Pokud se snažila sama, nikdo ji nebral vážně, ale pokud se nepletu, psala o asistenci policie. Pak by to dávalo smysl.

6.4.2018 12:17
koně

XXX.XXX.205.252

Je to zvláštní příběh
Zadavatelka si dá fenku nějakému opravdovému kamarádovi.Ten jí asi neprodleně odpálkoval k dalším kamarádům.Zadavatelka tedy měla docela štěstí, její fenka mohla tímto stylem skončit bůhví kde.
Každopádně mi přijde zvláštní, že zadavatelka na neschopence byla po celý rok tak absolutně neschopná, že si nedokázala fenu sama vyzvednout?Jsou přece vycházky a předpokládám, že nejlepšího kamaráda nemáte na druhém konci kontinentu?Případně, že on fenku neposlal na jiný světadíl?
Nemůžu tedy soudit, ale byla li panička opravdu tak dlouho zcela nemohoucí, bylo asi feně lépe někde jinde

Přidejte reakci

Přidat smajlík