HD (6 Ausland) - co znamená?

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
11.4.2018 12:19
PumaCZ

XXX.XXX.236.179

Zdravím,
už několikrát jsem na working-dog narazila na zapsání kyčlí jako HD a6, HD 6 (Ausland) či HD (6 Ausland).
Co přesně toto označení znamená?
Díky a hezký den :)

https://www.working-dog.com/dogs-details/79500/Askya-vom-Wolfsblut.

Uživatel s deaktivovaným účtem

11.4.2018 12:29

google prozradil, ze to je problém organizaci, co neuznavaji RTG z jinych zemi - pak se u psu zapisuje toto -tj. ne skutecny nalez, ale jen poznamka "ze zahranici".

11.4.2018 12:32
PumaCZ

XXX.XXX.236.179

Také jsem Googlila, ale dostala jsem více možných významů, tak se raději ptám.
Děkuji :).

11.4.2018 12:38

u SV je to jednoznacne tenhle vyznam.
nasla jsem na to hafo odkazu, diskuzi...
ale je to docela smutne. i když jsou výsledky, nebudem je zverejnovat.

11.4.2018 12:42
PumaCZ

XXX.XXX.236.179

Na jednu stranu je chápu, na druhou stranu je na prd, že takto důležitá informace není dostupná.

Neregistrovaný uživatel

11.4.2018 13:07
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.197.228

PumaCZ napsal(a):
Na jednu stranu je chápu, na druhou stranu je na prd, že takto důležitá informace není dostupná.

On je problém, ze výsledky z některých zemí je nutné brát s hodně velkou rezervou, a pokud někdo psa nezrentgenuje poctivě doma, jako všichni ostatní, ale jede kvůli tomu do nějaké Tramtárie, tak k tomu má asi nějaký "důvod".

11.4.2018 13:12

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
On je problém, ze výsledky z některých zemí je nutné brát s hodně velkou rezervou, a pokud někdo psa nezrentgenuje poctivě doma, jako všichni ostatní, ale jede kvůli tomu do nějaké Tramtárie, tak k tomu má asi nějaký "důvod".

a je reseni ten výsledek vůbec nezveřejnit?
většinou se to resi tim, ze se v klubu jasne daji podmínky, kde lze rentgenovat.
a když se teda nejde dohodnout -pro me by byla cenejsi informace s výsledek a informaci o tom, kde bylo RTG vyhodnoceno

Neregistrovaný uživatel

11.4.2018 13:52
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.197.228

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
a je reseni ten výsledek vůbec nezveřejnit?
většinou se to resi tim, ze se v klubu jasne daji podmínky, kde lze rentgenovat.
a když se teda nejde dohodnout -pro me by byla cenejsi informace s výsledek a informaci o tom, kde bylo RTG vyhodnoceno

To je otazka?
Na druhou stranu, pokud jsou dány nějaké podminky, a někteří chytráci je obchází, tak chápu klub, že to klub na svých stránkách odmítá zveřejnit - přecejen jsou to jeho stránky.

11.4.2018 14:01

jen recnicka :-D.

Neregistrovaný uživatel

11.4.2018 14:17
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.197.228

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
jen recnicka :-D.

Ono asi nikoho nepohoršuje když pes z ukrajiny má rtg z ukrajiny, ale pokud pes českého majitele bude mit rtg vyhodnocený na UA, tak už je to hodně podezřelý, a klub chápu

Přidejte reakci

Přidat smajlík