Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
12.4.2018 18:29
dadatro

XXX.XXX.143.248

Chci jen napsat svoji zkušenost a úžasný přístup od pana MVDr Srnce z Veterinární Fakulty Brno.Můj pudlík si zlomil nožičku bylo mu pět měsíců.Týden jsme jezdili denně na veterinu Velké Pavlovice.Tvrdili mi tři lékaři, že je mladý, malý a dá se vše do pořádku.nebyla jsem spokojená a na doporučeni známe jsme v sobotu jeli na Bobravu k MvDr Lačňákové která mého Alexe zrengenovala a zjistila zlomeninu.Objednala na nás na pondělí Na Fakultu veterinární na chirurgycký zákrok.Přivítal nas pan MvDr Srnec, vše vysvětlil, pohrál si se zraněným Alexem.Ještě ten den byl operován a vše dopadlo absolutně fantasticky.Dnes sbírá tituly a já jsem nesmírně vděčna za práci a přístup pana doktora.

12.4.2018 20:28
Forester

XXX.XXX.42.201

Konec dobrý, všechno dobé.

Neregistrovaný uživatel

12.4.2018 20:39
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.197.228

dadatro napsal(a):
Chci jen napsat svoji zkušenost a úžasný přístup od pana MVDr Srnce z Veterinární Fakulty Brno.Můj pudlík si zlomil nožičku bylo mu pět měsíců.Týden jsme jezdili denně na veterinu Velké Pavlovice.Tvrdili mi tři lékaři, že je mladý, malý a dá se vše do pořádku.nebyla jsem spokojená a na doporučeni známe jsme v sobotu jeli na Bobravu k MvDr Lačňákové která mého Alexe zrengenovala a zjistila zlomeninu.Objednala na nás na pondělí Na Fakultu veterinární na chirurgycký zákrok.Přivítal nas pan MvDr Srnec, vše vysvětlil, pohrál si se zraněným Alexem.Ještě ten den byl operován a vše dopadlo absolutně fantasticky.Dnes sbírá tituly a já jsem nesmírně vděčna za práci a přístup pana doktora.

Taky mi operoval psa s komplikovanou zlomeninou - odvedl perfektní práci, a pes se vrátil do plného treninku

Uživatel s deaktivovaným účtem

13.4.2018 11:40

Btw : Je zajímavé - MVDr. Srnec, mě kdysi na VFU v Brně operoval psa MVDr. Zajíc smajlík

13.4.2018 11:43
Atheira

XXX.XXX.50.119

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Btw : Je zajímavé - MVDr. Srnec, mě kdysi na VFU v Brně operoval psa MVDr. Zajíc smajlík

To se stává, já jednou kontrolovala kupní smlouvu s úschovou, kde jako prodávající, kupující a advokát figurovali pánové Jelen, Ježek a Hajný.

13.4.2018 12:45

Atheira napsal(a):
To se stává, já jednou kontrolovala kupní smlouvu s úschovou, kde jako prodávající, kupující a advokát figurovali pánové Jelen, Ježek a Hajný.

Doufám, že šlo o prodej a koupi lesa smajlík

13.4.2018 12:51
Tedysek

XXX.XXX.48.54

My chodime k MVDr. Zajíčkovi. :D.

13.4.2018 15:59
Atheira

XXX.XXX.50.119

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Doufám, že šlo o prodej a koupi lesa smajlík

Kdepak, nějaký obyč městský byt.

13.4.2018 16:07

Atheira napsal(a):

...já měla na směně pány Vlka, Lišku a Jelena...

Přidejte reakci

Přidat smajlík