Uživatel s deaktivovaným účtem

Máme 15-ti letého HW, asi rok má na kůži květákovité velké i malé zvětšující se výrůstky. Teď začal jeden z malých výrůstků krvácet a hnisat. Zatím jsem zalila nepálivou desinfeksí a odstranila okolní chlupy, dá se dělat ještě něco kromě veterináře?
Veterinář ho viděl přibližně půl rokem a vzhledem k věku a dalším potížím jsme se dohodli, že nemá cenu ho nějak řešit, že ho necháme osudu a pokud bude nejhůř, pes měl bolesti, přijede ho utratit.
Pes se zdá, že bolesti zatím nemá, vyjma občasných epizod, kdy ho bolí klouby a nevstává z podložky, ale pomáhají mu prášky na bolest, je celkem veselý, žravý, ale hodně spavý a málo pohyblivý, ale po zahradě se i projde.
K vetovi bych ho táhla nerada, zaprvé nevyleze do auta a z auta a v autě dělá špatně. To mi přijde jako zbytečné trápení psa i nás.
Je nám jasné, že už to dlouho trvat nebude, jde mi skutečně jen o to, nějak z domácích zdrojů ošetřit ten krvácející nádor.

hypermangan, přímo ta zrníčka.

nebo teatree.
Na tyto a různé jiné bradavice se mi propolis osvědčil. Pro psa ho louhuju v trošce vody a tou to ťupám, podle velikosti uchošťourem, nebo odličovacím tamponem. Zatím nám zmiznuly všechny tyto podivnosti. Jo...ťupám jednou denně, my máme na tyto procedůry vyhražené ráno Zpočátku to vypadá, že se nic neděje, pak už jsem se na to vykváknula a za pár dní zjistila, že bradavice velikosti nehtu na palci...tam není

Náše fena je měla taky, nechala jsem je při nějaké operaci odstranit- jeden steh, jedna byla i v uchu a tu vet "upálil" kauterem, nedalo se řezat- měla takovou jakoby stopku a z toho ten květák- pokrytý mazem-sekretem, hnis jako takový to nebyl. Nedalo by se s vetem domluvit a pokusit se ty bradavice odstranit v lokální anestezii a třeba doma? Já bych se za takové řešení přimnouvala, naší bylo skoro 14 let při poslední operaci (zvětšující se "nádor" pod čelistí) Psina si o ně furt někde o něco drhla, jednu měla i u oka na spodním víčku, tu měla rozedřenou furt, podržela jsem jí na tom papírový kapesníček- většinou venku nic jiného po ruce memám ke stavění krvácení.

napsal(a):
Náše fena je měla taky, nechala jsem je při nějaké operaci odstranit- jeden steh, jedna byla i v uchu a tu vet "upálil" kauterem, nedalo se řezat- měla takovou jakoby stopku a z toho ten květák- pokrytý mazem-sekretem, hnis jako takový to nebyl. Nedalo by se s vetem domluvit a pokusit se ty bradavice odstranit v lokální anestezii a třeba doma? Já bych se za takové řešení přimnouvala, naší bylo skoro 14 let při poslední operaci (zvětšující se "nádor" pod čelistí) Psina si o ně furt někde o něco drhla, jednu měla i u oka na spodním víčku, tu měla rozedřenou furt, podržela jsem jí na tom papírový kapesníček- většinou venku nic jiného po ruce memám ke stavění krvácení.
Děkuji, zkusím čajovník, ten mám doma.
Verun, on má těch problémů víc, podlamují se mu přední nohy, padá i na zadní nohy, za poslední asi dva roky mu klesl zadek k zemi a prohnula se páteř do luku, poslední asi dva měsíce funí jak lokomotiva.
Bohužel si myslím, že se léta nedožije. Anestezii by nejspíš nepřežil.
Lokální anestezie, nevím, zkusím probrat s vetem, stejně se tam musím zastavit pro léky na bolest.
napsal(a):
Děkuji, zkusím čajovník, ten mám doma.
Verun, on má těch problémů víc, podlamují se mu přední nohy, padá i na zadní nohy, za poslední asi dva roky mu klesl zadek k zemi a prohnula se páteř do luku, poslední asi dva měsíce funí jak lokomotiva.
Bohužel si myslím, že se léta nedožije. Anestezii by nejspíš nepřežil.
Lokální anestezie, nevím, zkusím probrat s vetem, stejně se tam musím zastavit pro léky na bolest.
Zkusila bych Bajazin, osvědčil se mi na zánět uší, na hot spot a další kožní drobnosti. Dočetla jsem se o něm kdysi tady v diskuzi a jsem s ním spokojená.
Nám se osvědčila dračí krev.Vetka chtěla čubině řezat bouličku na noze, která se udělala ze dne na den, nedala jsem se hned a začla potírat dračí krví, nádherně se zahojila pacina.Vetka tomu nechtěla ani věřit.Ofic.název Sangre de drago.Pejsek když to olízne vůbec neva, naopak.Pročtěte na netu.