Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
28.4.2018 17:20
rarasek175

XXX.XXX.99.29

Dobrý den, zůstalo nám štěňátko maminka nám odešla a snad se má lépe a nic ji neboli :( ale teď potřebuji poradit. Stenatku dávám mlíčko pro štěňátka a kdy cca přecházejí na granule? Prosím poraďte mi děkuji mockrát.

28.4.2018 17:38
scylla

XXX.XXX.150.32

Krmte často a méně, masírujte bříško, aby se vyprázdnilo, můžete nabízet kvalitní libové mleté maso.

28.4.2018 18:50
rarasek175

XXX.XXX.99.29

Mohu poprosit jaké maso přesněji? Zatím nemohu protože zoubky se teprve prorezavaj takže zatím jen mlíčko. A může nějakou kasicku? Nemám s tím žádné zkušenosti ale vím že budu bojovat pro mrnouska.

Uživatel s deaktivovaným účtem

28.4.2018 20:06

rarasek175 napsal(a):
Mohu poprosit jaké maso přesněji? Zatím nemohu protože zoubky se teprve prorezavaj takže zatím jen mlíčko. A může nějakou kasicku? Nemám s tím žádné zkušenosti ale vím že budu bojovat pro mrnouska.

můžeme mu šoupnout do tlamky syrové přemražené hovězí. prostě kuličku jemné mletého nebo škrábaného masa, může být ovlhčená mlíkem pro štěňata. zatím je to o ochutnávání, hlavní krmení je pořád to mlíko. ale od třetího týdne můžete masa přidávat více. jakmile je zvíře schopné pít z mističky, nejjednodušší je postupně psí mlíko zahušťovat. masem nebo rozmočenými granulemi. nejdřív je to hlavně vodnaté, pak hustčí, pak vlastně jen ovlhčené pevné na malé kousky a když dorostou zuby, tak už není potřeba nic mixovat a je to.

1.5.2018 18:53
noemi

XXX.XXX.64.236

rarasek175 napsal(a):
Dobrý den, zůstalo nám štěňátko maminka nám odešla a snad se má lépe a nic ji neboli :( ale teď potřebuji poradit. Stenatku dávám mlíčko pro štěňátka a kdy cca přecházejí na granule? Prosím poraďte mi děkuji mockrát.

Neda mi to...stalo Vam to stene za tu smrt fenecky?

1.5.2018 20:01

noemi napsal(a):
Neda mi to...stalo Vam to stene za tu smrt fenecky?

Když to člověk nikdy dopředu neví. My jsme mělin fenku po porodu hodně nemocnou, v té době jsem si říkala, "že všechna štěňata dám za její život". Ale, co už. Fenu jsme opatrovali, štěňata měli od druhého dne života na dudlíku (resp. kapátku ). Bylo jich 7. Fena se uzdravila, štěňata jsme vypiplali, kromě jedné fenečky s vrozenou vadou. ( A byla to štěnda s PP od vyšetřené, zdravé, uchovněné feny).

1.5.2018 20:03

Masírování bříška je důležité, musí se vám vyprázdnit do vaty - např. Do doby než začne lézt a bude si masírovat bříško o podložku.

1.5.2018 20:31

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Masírování bříška je důležité, musí se vám vyprázdnit do vaty - např. Do doby než začne lézt a bude si masírovat bříško o podložku.

17 denní už jsou docela statečná kakadla. Tam už bych se o bříško úplně nebála.

Přidejte reakci

Přidat smajlík