Uživatel s deaktivovaným účtem

Než čekat na netu, jestli a co mi někdo poradí, bych jela na vet. Vy máte za své štěně zodpovědnost, lepší jednou zbytečně.
scylla
napsal(a):
Takže když si to shrneme - vy se domníváte, že má zapíchnutý kousek kovu v krku a ono mu nejde podle vás o život? To jako fakt?
pes je v poradku.byla sem na vetrine..nic tam nemel, takze se jednalo o podrazdeni.Dratek me napadl jen proto ze to byla jedna z veci ktere kousal..mohlo to byt cokoli. A kdyby v okoli byla veterina o pulnoci, tak jsem sla samozrejme hned..
Andrýsek3
napsal(a):
Pokud se mému psovi děje něco, o čem si nejsem jistá, jestli okamžitě letět na veterinu nebo čekat. Tak minimálně volám hned vetovi, který mi ve většině případů poradí, zda jet, či ne. I když tady bych asi ani volat nemusela a jela bych!
Sla bych taky hned ale bohuzel u nas nikde neni pohotovst..sli sme rano.Nic tam nemel, jen sem plasila..
Pecha
napsal(a):
pes je v poradku.byla sem na vetrine..nic tam nemel, takze se jednalo o podrazdeni.Dratek me napadl jen proto ze to byla jedna z veci ktere kousal..mohlo to byt cokoli. A kdyby v okoli byla veterina o pulnoci, tak jsem sla samozrejme hned..
No hurá, že vás napadlo na tu veterinu jít a že to takto dopadlo. Kdyby ho tam zapíchnutý měl, asi by to bylo na operaci. A nenechte ho nic hryzat, dráty ukliďte.
scylla
napsal(a):
No hurá, že vás napadlo na tu veterinu jít a že to takto dopadlo. Kdyby ho tam zapíchnutý měl, asi by to bylo na operaci. A nenechte ho nic hryzat, dráty ukliďte.
Ja jsem chtela jit, ale o pulnoci asi tezko..proto sem psala sem o radu..jestli se to nekomu uz stalo.Urcite schavlne nechavam vse tak aby to mohl kousat!Bohuzel si vzdycky neco najde a pracku do vzduchu nezavesim..