dobry den jak mize byt velka v dospělosti tak.matka krizenka otec neznámý ted ji jsou 4 tydny i marně hledam jake rasy je podobna maminka na fotu a ta nase budouci ta nejmenší.
Uživatel s deaktivovaným účtem

Tipla bych max 15-20kg v dospělosti.
Kolik ma ted kg? i kdyz je ted nejmensi muze sourozence dohnat, i kdyz ten rozdil se zda velky, otazka je kdo je otec, ten mohl byt vyrazen vetsi nez matka i! A asi takhle moje fenecka mela ted pri odberu v osmi tydnech necela 4 kg. Vaha v dospelosti dle standardu bude 15-20kg, je to fena takze spis tech 15-17...

janina1978
napsal(a):
aha i kdyz maminka ma do 10 kil?
..je to kočka...

A nemůže mít ten nejmenší i dokonce jiného tatínka? Když sourozenci jsou tak rozdílně velcí? Fena měla jen tři štěňata nebo se ostatní - víme co. v početnějším vrhu by se rozdíl v otcovství asi víc poznal.

Asi bude podobné to nejmenší mamince a ti velcí třeba po tatínkovi, kdo ví?
kniga
napsal(a):
Kolik ma ted kg? i kdyz je ted nejmensi muze sourozence dohnat, i kdyz ten rozdil se zda velky, otazka je kdo je otec, ten mohl byt vyrazen vetsi nez matka i! A asi takhle moje fenecka mela ted pri odberu v osmi tydnech necela 4 kg. Vaha v dospelosti dle standardu bude 15-20kg, je to fena takze spis tech 15-17...
tak ted v měsíci ma 0,75.