Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
14.5.2018 11:08
Forester

XXX.XXX.42.201

Přeji fajn den. Mohu zdejší, věci znalé požádat o vyjádření? Konkrétně ke konzervám od Aatu, Barging Heads a Isegrim? Když by něco věděla megí, jako že asi ano, prosím naší mateřštinou, někdy té použité "delfínštině"nemohu přijít na kloub .Díky.

Uživatel s deaktivovaným účtem

14.5.2018 14:59

Já se k výživovým hodnotám nebudu vyjadřovat, ale asi bude nastejno, jako hovězí ve vlastní šťávě pro lidi- tam je cena i lepší./ale je to slaný/...
Jen zběžně jsem se ze zvědavosti koukla na to Aatu,400g jehněčí, z 90% jehněte je tam 60% masa a 30% vývaru...takže půlka konzervy je maso a zbytek vývar a zelenina s bylinkama. A to za cca 80kč...za 80 kč koupím psovi masa až na tři dny, trocha bylinek ze zahrádky. Nejsme sice "sociálně slabší", ale už je to za ty prachy pro mě drahý. Na cesty jsou určitě k sehnání i kvalitní a levnější konzervy...
Jo a naše mlsná buli konzervy nežere, no je to takhle- "ty fuj" marketovky ve smečce žere a jak náramně, tak jsem jí koupila Gran Carnem počínaje až celým lososem v konzervě konče, ujedla doma jen kousek a pak už nee, papat to nebudu, ale když mi to vemeš do smečky a dáš i kámošům, tak to se strhám.(ale já nemůžu živit 5 psů, že) Tak jsme si dali od konzerv pauzu, teď jsem koupila jen tak marketovku- byla na akci(kdyby to nejedla, tak bude pro kámoše), a hle, dala to na dvakrát, tu velkou + syr. maso a pár g. granulí+ to co si u koní najde smajlík
Asi přestává být mlsná...

14.5.2018 17:50

Do konzerv nevidím, nekrmím jimi. Vyzkoušeli jsme ale dvě od Vafo a odskákal to průjmem. Jak tak koukám, složení nejasné. Pak něco právě od BH a Red Rock od Wolfsblut. Ty bych klidně vzala i na výlet, složení ok, bobky jako po syrovém.

14.5.2018 19:04
Forester

XXX.XXX.42.201

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Do konzerv nevidím, nekrmím jimi. Vyzkoušeli jsme ale dvě od Vafo a odskákal to průjmem. Jak tak koukám, složení nejasné. Pak něco právě od BH a Red Rock od Wolfsblut. Ty bych klidně vzala i na výlet, složení ok, bobky jako po syrovém.

Díky za názor, mě se také zamlouvaj BH. Už jse něco od nich včera objednal. Párkrát jsem dal Rinty, ale ty nejsou nic moc a ještě se změnil výrobce, jdou také zvěsti.

14.5.2018 19:50
Enter

XXX.XXX.158.148

Dobré konzervy jsou od Yoggies, v různých příchutích i velikostech. Jako alternativa k masu třeba na výlet...

15.5.2018 15:05

Pokud chcete opravdu kvalitní konzervy (100% masa), tak zkuste značku Max.

15.5.2018 15:07

není lepší si v tom případě prostě koupit 100% masa bez té konzervy?

15.5.2018 15:14

To zajisté :). Ale pokud bydlíte v podnájmu, kde máte jen mini mrazák, tak je to řešení :).

15.5.2018 19:32
Forester

XXX.XXX.42.201

Nechci s tim krmit pravidelně, nebo ve větším objemu. Jen pro zpestření, jako svačinku , nebo když vstávám kolem čtvrté ráno do práce. Před desátou už jsem zase doma a to už se dá lecos...

15.5.2018 21:21
barevnalentilka

XXX.XXX.18.30

Souhlasím, kupuju cca 1 x za 2 měsíce, pes se může utlouct. Jinak má masko a občas trochu granulek.

LussyB

31.10.2019 10:12
LussyB

XXX.XXX.126.100

Důležité u konzerv je aby tam byl velký podíl masa.

Přidejte reakci

Přidat smajlík