Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
14.5.2018 20:10
Vilém Suchánek

XXX.XXX.237.220

Zdravím,
chtěl bych se zeptat jaké máte zkušenosti s přípravky Ecosin a Dermasin oil v péči o psí srst. Dozvěděl jsem se o něm nedávno, cena je poměrně příznivá na to že to není chemie a je to výrobek české firmy. Navíc se mi zdá super, že to je přímo zaměřené na prevenci a boj proti plísním a ekzému, takže to není jen nějaký obyčejný šampon pro psy. Jen mne zajímá jaké jsou s přípravkem vaše zkušenosti a kde jste přípravek sehnali za nejlepší cenu.

15.5.2018 23:27
tapina

XXX.XXX.211.174

Vilém Suchánek napsal(a):
Zdravím,
chtěl bych se zeptat jaké máte zkušenosti s přípravky Ecosin a Dermasin oil v péči o psí srst. Dozvěděl jsem se o něm nedávno, cena je poměrně příznivá na to že to není chemie a je to výrobek české firmy. Navíc se mi zdá super, že to je přímo zaměřené na prevenci a boj proti plísním a ekzému, takže to není jen nějaký obyčejný šampon pro psy. Jen mne zajímá jaké jsou s přípravkem vaše zkušenosti a kde jste přípravek sehnali za nejlepší cenu.

Zdravím, na uši, tlapky dobrý, na celé tělo horší aplikace a velká spotřeba. Chce to i klidné zvíře pokud možno. Olej je takový spíš "suchý gel", nevím, jak to lépe nazvat, dobré třeba na místa v hojení, i na vytírání vnějšího ucha ok. Všechny ty jejich výrobky obsahují tu samou houbu, tak v podstatě si můžete místo toho ecosinu vybrat cokoli z jejich nabídky. Olizování nevadí, v podstatě to i řeší možný fokus v okolí tlamy. Jsou to tablety, roztok připravujete před použitím. Předtím ani potom, v průběhu kúry, zvíře nekoupat, lepší neužívat antibiotika. Nedělám reklamu, mám možnost to prodávat, neprodávám (nic), z širších zkušeností velmi doporučuju.

Přidejte reakci

Přidat smajlík