Uživatel s deaktivovaným účtem

Matycz
napsal(a):
Dobrý den chci se zeptat nevíte jestli se dá odložit poplatek za psa o 10 dní mám splatnost do 31.5 měl sem docela pálku za vodu a musím něco ušetřit výplatu mám 10.6. Máte někdo zkušenosti?
..domluvte se přímo s úřadem, který od Vás poplatek požaduje - respektive s jeho odborem - myslím, že domluva by možná bylo, ale záleží jak se s nimi domluvíte...jinak u nás je možné doplatek za psa splácet ve dvou platbách - vychází to na jaro a podzim...tak zkuste i tuto cestu...
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.197.228
lupus4
napsal(a):
To nemáš žádnýho kamaráda, aby tě na 14 dnů založil ? Smutný...
Ja třeba chápu, že si člověk nechce půjčovat - taky bych to neudělala.

Chodím do práce na celodenní směny a když mi prostě nevyjde čas to v úřední den jít zaplatit ta jdu dýl, tady mi nikdo u nás hlavu netrhá a nepenalizuje- např. popelnice jsem minulý rok platila o půl měsíce déle...to paní na rybářském svazu je jiné kafe, tam to mám za kilo...

napsal(a):
Chodím do práce na celodenní směny a když mi prostě nevyjde čas to v úřední den jít zaplatit ta jdu dýl, tady mi nikdo u nás hlavu netrhá a nepenalizuje- např. popelnice jsem minulý rok platila o půl měsíce déle...to paní na rybářském svazu je jiné kafe, tam to mám za kilo...
...deset dní asi opravdu není problém...

Loni jsem zapomněla na poplatek, jak na smrt resp. posunuli termín zaplacení z června na březen, já měla zafixováno, že platím až před prázdninama...nikdo to neřešil, když jsem přišla zaplatit o 3 měsíce později...asi jsou na úřadě rádi, že to lidi vůbec zaplatí.