Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
25.5.2018 17:47
Tedysek

XXX.XXX.49.14

Prosím o pomoc. Bavíme se s přítelem o jedno. Zakaznikovi co má csv (psovi je uz asi 100 let ) a pán dava psovi něco za lék. A my se nemůžeme rozpomenout co to je za lék.
Myslím si, že to je od alavisu, ale nejsem si jista a nenasla jsem to.
Melo by to podporovat klouby, srdicko, mozek a zabranovat ztrate svalove hmoty a tak nejak proste psa udrzovat v nejake pouzitelne kondici, zdravi a povzbuzovat psychiku a funkci mozku psa.
Mám za to, že tenhle lék měla moje fena taky kdyz ji prisli na obrovsky nador. Mela teda i nejake dalsi, ale tento taky. A ja si za ziveho boha nevzpomenu co byl zac. Ale nemel by byt snad volne prodejny.
Tak co, nevíte náhodou?

Uživatel s deaktivovaným účtem

25.5.2018 17:50
25.5.2018 18:06
Tedysek

XXX.XXX.49.14

Tak priteli to nic nerika. Ac me jsou pilulky z fotky povedome... neni jeste neco takoveho?
Chjo skoda ze nenajdu fakturu z veteriny kdyz cube nasli ten nador. Tam jsme to i kupovali. smajlík

26.5.2018 17:55
Atheira

XXX.XXX.50.119

Našemu staroušovi teď vet napsal nějaké léky, co nejsou volně prodejné a měly by fungovat na stejném principu. Zkusím vyzvědět, jak se to jmenuje. (jsou u mamky) Taky už jsem to úspěšně zapomněla. :D.

26.5.2018 17:59
Atheira

XXX.XXX.50.119

Tedysek napsal(a):
Tak priteli to nic nerika. Ac me jsou pilulky z fotky povedome... neni jeste neco takoveho?
Chjo skoda ze nenajdu fakturu z veteriny kdyz cube nasli ten nador. Tam jsme to i kupovali. smajlík

Ale jestli to má vypadat jako ty pilule na fotce, tak to to určitě není. Tohle, co máme my, je mnohem větší.

26.5.2018 19:45
Tedysek

XXX.XXX.49.14

Atheira: to budes hodna jestli mi to zjistis. smajlík

26.5.2018 22:10
saola

XXX.XXX.141.10

Artenax?
https://www.vitalita.cz/artenax

Ten ale volně prodejný je.

27.5.2018 21:10

Pokud hledáte něco pro psího seniora- Piracetam, Pirabene je to pro lidi, ale myslím, že pes v pohodě.
Ztrátě svalové hmoty nejspíš zabrání tuším nějaký selen...

Přidejte reakci

Přidat smajlík