Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
29.5.2018 20:42
andrea.26

XXX.XXX.157.197

Dobrý den,
ráda bych zjistila osobní zkušenosti s vožením psa na kole. Box potřebujete ten na řidítka.

Zkušenosti s typy boxů. Jak se pejsci chovají (my máme krapet živějšího - tak jestli to bude OK)....atd atd...

Moc děkuji za postřehy !

29.5.2018 20:56
rapotacka11

XXX.XXX.32.249

Já mám košík na nosiči.
Někteří psi to milují, jezdí opravdu rádi,
jiní to vydrží... toho posledního musím
dobře zajistit. Byl by schopný vyskočit.
To jsem před tím neznala.
Prostě to musíte vyzkoušet.

Uživatel s deaktivovaným účtem

29.5.2018 21:04

andrea.26 napsal(a):
Dobrý den,
ráda bych zjistila osobní zkušenosti s vožením psa na kole. Box potřebujete ten na řidítka.

Zkušenosti s typy boxů. Jak se pejsci chovají (my máme krapet živějšího - tak jestli to bude OK)....atd atd...

Moc děkuji za postřehy !

...také začínám hledat na dovolenou na přední řídítka pro tříkilového papillona, ale bude třeba hodně nacvičovat, je to takový blázen hyperaktivní...ale když jsem si zadala na netu, tak se mi tam dva nabízené kousky vysloveně zalíbily...

30.5.2018 08:34
andrea.26

XXX.XXX.157.197

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
...také začínám hledat na dovolenou na přední řídítka pro tříkilového papillona, ale bude třeba hodně nacvičovat, je to takový blázen hyperaktivní...ale když jsem si zadala na netu, tak se mi tam dva nabízené kousky vysloveně zalíbily...

Děkuji.
My máme 4-5kg taky blázna - bojím se že bude vyskakovat smajlík
V e-shopech se objevuje tak max 5 typů pořád dokola. V kamenných prodejnách je obvykle nemají, takže je těžké dopředu odhadnout jak bude uvnitř vybavený popruhy, jak bude sedět na kole - a tak. A po pravdě kupovat - prohlížet - a pak zase vtracet zpět se mi moc nechce ;-)
Mám informaci, že ty přední boxy drhnou o kolo, když se třeba jede po nerovnější cestě... Ale u lehčích psů se to třeba nestane.

30.5.2018 09:38

andrea.26 napsal(a):
Děkuji.
My máme 4-5kg taky blázna - bojím se že bude vyskakovat smajlík
V e-shopech se objevuje tak max 5 typů pořád dokola. V kamenných prodejnách je obvykle nemají, takže je těžké dopředu odhadnout jak bude uvnitř vybavený popruhy, jak bude sedět na kole - a tak. A po pravdě kupovat - prohlížet - a pak zase vtracet zpět se mi moc nechce ;-)
Mám informaci, že ty přední boxy drhnou o kolo, když se třeba jede po nerovnější cestě... Ale u lehčích psů se to třeba nestane.

..tak uvidíme jestli ještě někdo napíše své zkušenosti a doporučí...

Přidejte reakci

Přidat smajlík