Konzervy Falco ci TopStein

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
1.6.2018 21:56
kniga

XXX.XXX.156.126

Hoj,
schanim nekoho kde krmi konzervama od Falca ci od TopSteinu, jestli jste s tim spokojeni, treba ty meltiny jesli jsou ok a tak.
Zvazuju prehod na barf, mala velka zere snad vsechno a velke male vzdy smakovalo maso vic jak granule.
Jenze nemam mrazak a u nas neni ani reznictvi ani zverimex uz. Takze proste brat mrazene ve velkem nemuzu, tahat to z mesta je taky casove narocne, jako kdyz jedu sobe nakoupit tak jasne ze jim vemu masa dost, ale proste to nepokryje jejich spotrebu. tak bych to rada doplnovala konzervama.
Jeste sem tam beru Chejn, ale to spis na cesty a pry by Falco melo byt kvalitnejsi.

Uživatel s deaktivovaným účtem

1.6.2018 22:01

Oboje jsou kvalitní, ještě k nim můžete přidat Mac's. Jinak Chejn je chemickej humus.

1.6.2018 22:56

Slušný psí mrazáček koupíte už od 3500 Kč.

2.6.2018 00:02
kniga

XXX.XXX.156.126

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Slušný psí mrazáček koupíte už od 3500 Kč.

a dam ho doprostred pokoje? :D

Proste kdybych mohla mit mrazak tak ho mam. nemuzu ho mit z x duvodu, nejazasadnejsi je ten prostorovy, az mi odejde lednicka (doufam ze mi jeste dost let poslouzi) budu hledat nejakou ktera se mi vleze do mista pro ni urcene s vetsim mrazakem. Pokud takovou nenajdu tak proste mit mrazak nebudu.
neresim mrazak. Ptam se na konzervy ucitych znacek eventuelne dalsi tipy díky Rájka999

2.6.2018 08:03

Konzervy od Falca přidávám ke granulím kočkám a psům.Kupuji různé i mletiny.Psy je žerou všechny i mletiny.Kočkám mletina s játry nejede.

2.6.2018 13:49
barevnalentilka

XXX.XXX.18.30

Falco je fajn, zkuste smajlík Akorát mletiny pesa nechtěl, má rád kuře.

Neregistrovaný uživatel

4.6.2018 13:28
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.150.97

Konzervy od firmy Falco mi baští i servalové, čímž mám naprosto jasno, že je to kvalitní maso, protože šelmy nic jiného nevezmou.

Přidejte reakci

Přidat smajlík